Klantvriendelijk en je voelt je echt geholpen

Handschoenen gekocht maar op de eigen motor paste deze toch niet goed. Na overleg werd er geen enkele moeite gespaard om toch de juiste handschoenen en maat in de winkel te krijgen en nu de juiste handschoenen heb.

Klantvriendelijk en je voelt je echt geholpen

Makkelijk gevonden wat ik zocht.

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en ik had het de volgende dag al in huis.

Het is oké

Het voelde niet aan als een leverancier die veel waarde hecht aan zijn klanten. Vragen worden kortaf beantwoordt en in mijn geval zelfs in het Engels. De levertijd is niet echt vlot, maar ook niet super traag. Al in al een prima winkel om te shoppen.

Winter handschoen Bering

Hele fijne goede winter handschoen. De handschoenen heb ik zelf getest bij een ochtend rit op de motor bij een temperatuur van -4 graden. Je handen blijven lekker warm en na ongeveer 2 uur voel je wel je vingers verkoelen. Maar zeker aan te raden en zeker een winter handschoen van kwaliteit.

Snelle goede service

Makkelijk te bestellen goed afhandeling

Nette prijs, goede kwaliteit, levering duurt even maar dat is dan alles.

goed maar bestel niet opnieuw

Heel jammer dat terugzenden hier nog niet gratis is, zeker voor de prijzen die uiteraard hoger liggen als de dagdagelijkse kleding. Ik moest jammergenoeg terugzenden en had niet gezien dat dit al in de kosten was. Hierdoor ga ik in de toekomst niet opnieuw bestellen bij jullie maar bij een concurrent.

Topaankoop

Sidi Mid adventure laarzen gekocht. Scherpe prijs en snelle bezorging. Zitten en rijden prima.

Goede communicatie

Artikel zoals beschreven, degelijke website. Top

snel geleverd en correct product

De valbaren van mijn GS1150 zijn zonder problemen op de motor geplaatst. Duidelijke tekening , goede kwaliteit .

Geweldige service!

De bestelde motorbroek was niet meer aanwezig. Door de klantenservice werd mij ter vervanging een nieuwere motorbroek aangeboden tegen dezelfde prijs. Keurig nette afhandeling dus. Blij mee.

Traag

Eerste levering duurde lang. Helaas was de bestelde motorkol ook veel te klein. Hier zou je nog geen babyhoofd doorheen willen duwen. Moest dus gebruikmaken van mijn retourrecht. RMA procedure verliep op papier prima en snel. Echter niet van deze tijd dat je de retourkosten moet betalen... maar OK. Helaas moest ik de webwinkel er vervolgens aan herinneren dat ze het vervangende product nog even op moesten sturen. De nieuwe levering duurde ook weer lang. Nieuwe product is prima, maar de kwaliteit van de webwinkel vraagt nog wel verbetering.

Perfect.

Goede prijs en snelle levering. Helemaal goed.

Optijd volgens afspraak geleverd, mooi product.

Correct en snel geleverd, en dat voor een scherpe prijs.

Verkeerde maat handschoenen gekregen, werd sneller opgelost dan ik zelf in de gaten had. Werd door hun zelf gebeld over de verkeerde levering en retour was al geregeld.

Aangenaam verrast

Was een super snelle levering ik heb niet liever een dikke 10!

Niks aan te merken

Prima updates via de e-mail, dat het een prima product betreft, ligt aan het merk, maar service: top!

Zeer klantgericht

Twee pinlocks besteld voor mijn helmen. De nalevering van een van de twee liep wat uit. Wel haast mee, aangezien met dit weer mijn helm beslaat onderweg naar werk en huis. Dit uigelegd en dezelfde dag nog werd eerste vast opgestuurd.

Verkeerd product geleverd, na retourneren juiste product binnen enkele dagen ontvangen.

74 Spinveld

Breda 4815 HT