Fijne samenwerking met motorkledingoutlet

Goede service na garantie afhandeling

Snelle goede levering.

Product zoals omschreven, snel bezorgd. Prima dus.

Spullen zijn keurig en snel geleverd

Super webshop

Motorvest aangeschaft die te klein was. Contact opgenomen met de klantendienst en via een nummer van hun terug kunnen opsturen. Na een paar dagen de grotere vest binnengekregen. Enig minpuntje : de retourzending dient men zelf te betalen!

Bestelling netjes en goed geleverd.

Ik werd netjes op de hoogte gehouden wanneer het verstuurd werd. Ook klopte dat moment met wat er van tevoren was gemeld.

Mooie prijzen !

Opzoek naar een helm , iets goedkoper dan de winkel prijs en geslaagd !

niet goed

geprobeerd een hesje te bestellen, maanden op moeten wachten en dan krijg ik van iemand anders zijn bestelling gestuurd en die die van mij komt doen in een gestuurde doos binnen waarvan het blauwe over de leren jas er niet bij zit. dus incompleet. Dus de ervaring is nog niet goed.

Snelle levering, voor mijn Schubert c3 een nieuwe binnenvoering, ennn weer als nieuw!!! Gaat weer jaren mee! Dank jullie wel!!!

tot heden nog geen ervaring de bestelling loopt nog

ik kan nog geen ervaring opschrijven daar het product wordt geruild

Correcte afhandeling

Zowel het product als de prijs als de aflevering zijn top Mvg Frank

Verkeerde item geleverd, goede oplossing, slechte communicatie

Verkeerde item geleverd. Zelf naar de winkel gegaan Netjes behandeld en een mooie tijdelijke oplossing gekregen (vandaar de 5) Communicatie onderling is slecht. Volgende keer ga ik wel naar de winkel ipv online te bestellen..... dat is teveel gedoe.

Zeer positief

Op tijd geleverd en alles prima in orde

Alles netjes geleverd

Afspraak is afspraak en maken dit waar. Top!!!

Top en betrouwbaar

Super goed

Echt een geweldige service . Mijn artikel werd niet op tijd geleverd. Het was een verjaardagscadeau en het is zo ongelooflijk goed op gepakt echt geweldig . Van mij een dikke 10+

Zeer goede service

Zeer goede service en vriedelijke verkopers

Prima service en overzichtelijk

Wederom een zeer goede ervaring. Mijn motorjack voldeed exact aan de verwachtingen welke omschreven waren. Zeer blij mee

Alle tijd en goed advies

Alle tijd en goed advies, graag tot ziens

Hele goede ervaringen vriendelijk personeel en super service

Helemaal geweldig

Gewoon goed!!!

Levering was sneller dan gepland

Met wat hobbels toch geleverd.

Tomtom gekocht, kon echter niet geleverd worden volgens afspraak. Wel direct leverbaar met bijbetaling. Zeer vreemd. Na 3 wkn toch ontvangen volgens afspreek

Ik had pech dat de gps niet voorradig was, wel goede service

Prima service en info over de verlate levering.

74 Spinveld

Breda 4815 HT