Jammer van de langzame levering

Ik had 2 artikelen besteld, waardoor ik geen verzendkosten betaalde. Op de site stond bij 1 van deze artikelen: " vandaag besteld, morgen in huis." Het andere artikel zat een langere levertijd op. Toen ik na 5 dagen nog niks binnen had, heb ik contact opgenomen met motorkledinoOutlet.nl. zij gaven aan dat alles in 1x verzonden zou worden, dus moest ik wachten tot beide artikelen binnen waren voor het verzonden werd. Omdat de levering van het laatste artikel langer duurde dan gepland heb ik ruim 6 weken op mijn bestelling moeten wachten.

Ik ben blij met m’n handschoenen

Al met al is mijn ervaring met motorkleding outlet goed , maar post.nl kan voor mij de boom in . Mijn retour pakket is kwijt geraakt , en niet meer terug gevonden . Er viel dus niets te ruilen . Motorkleding outlet heeft mij toen een mooi aanbod gedaan zodat ik mijn handschoenen in de juiste maat toch kreeg , mijn dank daarvoor .

Snelle levering, goede informatie

De artikelen werden geleverd op zaterdag ipv me te laten wachten tot maandag. De omschrijving van de artikelen waren correct, alsook de meegedeelde maten stemmen overeen. Het is de 2 de maal dat ik met jullie zaken die en het valt op dat de prijs kwaliteit verhouding zeer goed ligt. Jullie zijn goedkoper dan de vele concurrenten.

Overzichtelijke, duidelijke webshop.

Bij de producten staan duidelijke foto's, met eveneens duidelijke omschrijving. Bestellen geen problemen. Snelle bezorging. Tevreden klant.

Goede en snelle levering. Op een goede dag.

Goede service, Goede communicatie. Prima, artikel. Snelle levering.

Top, zeer snelle service. Betrouwbaar op antwoord aangaande de aanwezig van de stock.

Thanks voor de snelle levering

Snele levering en goede service

Alles ging zoals het moest verlopen.

vlotte levering , overzichtelijke site.

beschrijving niet helemaal goed : GC Bikewear Kiruna II 3 vingercompartimenten (2x2vingers en duim) = losse vingers compartimenten in want.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snel bezorgd en uitstekende producten voor de prijs

Top kwaliteit

Goeie kwaliteit, product zoals beschreven, snelle levering.

Leuke leren broek

Goede koopervaring

Mooie en gebruiksvriendelijke website voor online aankopen. Goede prijzen Een aanrader dus!

Super snelle levering, maattabel klopt exact, top kwaliteit

Super snelle levering, maattabel klopt exact, top kwaliteit

Goed volk, afspraak staat!

Daar wil je vaker komen.

Professioneel en vriendelijk geholpen.

Professioneel en vriendelijk geholpen.

Prima service,

Even een belletje gehad dat het product een dagje later verzonden werd.

Duurde heel lang, maar kwaliteit goed

Het heeft bijna 2 maanden geduurd voordat ik mijn pakket kreeg en toen ik het bericht kreeg dat het veel later zou zijn, heb ik een mail teruggestuurd dat ik liever mijn geld terug wilden. Hier werd niet op gereageerd. Toen ik het pakketje had was de kwaliteit wel goed.

De volgende dag geleverd

Besteld en de volgende dag geleverd. Het geheel van bestelling tot bezorging goed te volgen via email en track&trace

Kwaliteit en snel geleverd

Snel geleverd tot in België

Netjes geregeld

Broek was veel te klein, jammer dat ik nergens terugvond dat deze klein zou uitvallen. Maar! Ik werd snel en correct geholpen om deze retour te doen.

Prima klantenservice snelle levering

Prima zaak snelle levering

Goed kwaliteit

Snelle leveren

enige minpunt: ongevraagd account

MotorkledingOutlet heeft een behoorlijk diep assortiment. Ik heb een stel fijne adv. laarzen gekocht en die waren ook nog snel geleverd. Wat me echter stoort is dat je ongevraagd een account krijgt toegewezen. Zonder account kun je niet bestellen. Maar je kunt je account ook niet zelf verwijderen en zo bewaart dit bedrijf je gegevens eindeloos. En dat mag nou éénmaal niet binnen het kader van de AVG. Ik heb ze er al eens op gewezen, maar er verandert niets. Dus denk ik dat ik dat toch maar eens moet melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Jammer.

74 Spinveld

Breda 4815 HT