Klantenservice die goede service biedt.

Ik had een product besteld die later toch niet meer in de maat die ik wilde op voorraad was. Hier werd ik netjes voor opgebeld en had gezegd dat ik een andere helm zou gaan uitzoeken. Ik had er eentje gevonden, die was op voorraad bij een andere vestiging. Deze kreeg ik aangeboden voor een goedkopere prijs dan de helm die ik eerst voor ogen had. Ik vond dit netjes gedaan en de volgende dag was de helm met de post geleverd. Dank jullie wel hiervoor!!

Fijne webwinkel

Pas een prachtige motorbroek gekocht die achteraf helaas niet lekker bleek te passen. Maar net zoals het bestelproces, verliep het retourproces heel correct, makkelijk en snel. Een echte aanrader dus!

Toppie

Goede zaak

Alles naar wens zowel artikel en levering

Retourneringen prima verlopen

Helaas verkeerde maat besteld. Retour gestuurd en na 1 week geld terug ontvangen.

Top product

Alleen jammer dat na ontvangst het anti diefstal button nog in de boord van het handschoen zat. Uiteindelijk aan een kennis kunnen meegeven die in een kleding winkel werkte om hem te verwijderen. Helaas een aantal dagen kwijt maar we kunnen er nu gebruik van maken. Voor de rest is de webshop top in orde. Mvg.,Erwin

Erg veel aanbod, service wat minder

Voor mijn partner zochten we volledige outfit. Dame leek enthousiast en hielp in eerste instantie goed maar was na korte tijd over het enthousiasme heen en moest er steeds bijgevraagd worden. Verder prima tevreden over aangekochte spullen.

Alles perfect gegaan

Alles perfect gegaan

prachtig nieuw AGV vizier

anderen wisten te melden dat het product niet meer leverbaar zou zijn. Via Motorkledingoutlet.nl gelukkig nog gewoon te bestellen. Pracht vizier.

Mooi product, aardige medewerkster!

Na een week gebeld met de winkel over de status van mijn bestelling! Was blijkbaar iets fout gegaan! Na mijn telefoontje ontving ik mijn bestelling de volgende dag! Erg prettige mevrouw aan de lijn gehad en super snel opgelost!

Snelle levering, goede service

Het is een kado, heb er zelf geen ervaring mee

gewoon goed

alles prima verlopen

Super goeie ervaring

Had verkeerde bestelling gedaan , contact opgenomen krijgt vriendelijke persoon aan het lijn en was geen probleem gelijk geholpen een e-mail ontvangen voor retour, binnen twee werkdagen mijn juiste artikel ontvangen

Prima servies en levering

Snelle levering....prima product

Correcte levering en info

Helm gekocht en inorde aangekomen.

Snelle service en afhandeling

Super goed

Alles liep goed bestellen levering enz.

Kwam snel

Snel geleverd, voldoende keuze

Voldoende keuze en snelle levering. Goede service en bij vragen snel en adequaat antwoord.

goede service

De regenjas die ik had besteld bleek niet op korte termijn leverbaar. In overleg is mij een jack van een ander merk aangeboden. Deze was goedkoper en voldoet ook prima. Goed alternatief dus en goed meegedacht.

Prima kwaliteit, snelle levering

Mooie website, prima kwaliteit en snelle, nette levering. Komen hier zeker terug!

bestelling en apparaat okay levering zeer matig

De bestelling ging perfekt Het apparaat werkt goed. Alleen de levertijd werd niet nagekomen. Het zou in 1 dag geleverd worden. Wij stonden op een camping en moesten dus een dag extra boeken om de bestelling te krijgen.

Sublieme service

Nog even bellen dat het gelukt is om de zadeltassen geleverd te krijgen voor mijn vakantie.. Erg goede hulp gehad.

Snel!

Snelle bezorging (sneller dan verwacht) en er zat tevens een motorblad bij

74 Spinveld

Breda 4815 HT