2bestellingen gedaan het ene aangekregen het ander nog niets van gehoord al een week geleden Het aangekregen stuk zeer tevreden van ook van de manier dat het ingepakt was

Goede webwinkel

Foute kleurstelling van handschoenen gestuurd. Herstelling van de fout ging vlot en duidelijk. Kost toch wel weer extra geregeld. Onder de streep goed.

Goeie service

Helm besteld kreeg de verkeerde toegestuurd,deze bleek achteraf toch mooier alleen zat hier een kleine beschadiging op. Naar telefonisch contact helm terug gestuurd. Verders goed afgehandeld.

Levering duurt te lang

Wij hebben gekozen voor dit bedrijf omdat het voor 17.00 besteld volgende dag in huis was. We hadden er wel iets langer voor uitgetrokken, want we hadden hem dat weekend nodig en dus op woensdag besteld dan zou hij vrijdag of zaterdag toch zeker in huis zijn. Niet dus!! Op zaterdag een mail gestuurd, maar geen reactie terug gehad tot op heden. Gister hebben we de broek eindelijk binnen gekregen naar een week. Het zou fijn zijn als er gecommuniceerd word over vertragingen enzo, dan kunnen we nog iets anders regelen. Blij met de broek maar hier bestellen we niet meer

Bestellen ging makkelijk, geleverd volgens afspraak, netjes verpakt.

Trage uitlevering van bestelling tanktas

Na bestelling en betaling van een tanktas duurde de levering ongekend lang. Onduidelijke vermelding hierover op de website hielp niet echt bij het krijgen van vertrouwen in de daadwerkelijke levering. Informatie is met name proces gericht en niet klantgericht. De tas was in voorraad bij de leverancier maar werd om nog steeds onduidelijke redenen pas veel later geleverd. Uiteindelijk, na diverse telefoongesprekken, is de bestelling goed afgehandeld.

3 maanden wachten op bestelling

Ik heb 3 maanden moeten wachten op mijn bestelling. En dan nog met 3x een mail om te vragen waar mijn bestelling is. Dit is GEEN goede reclame. 22 februari 2021 besteld en 28 mei 2021 pas ontvangen. Dit was een verjaardag voor mijn dochter. Helaas niet op haar dagje kunnen geven. :-( Ik ben een ontevreden niet meer klant.

Prima maar je moet het niet binnen een week binnen willen hebben

Ik had een nieuwe helm besteld, de levertijd vond ik wel wat lang, na een keer gebeld te hebben kwam mijn helm na ongeveer een maand binnen. Helaas bleek de helm een maat te klein (kan gebeuren als je via internet iets besteld) Ik had er niet meteen haast bij en ruilen was geen probleem dus terug gestuurd en een maat groter besteld. Helaas duurde het nog 2 maanden en 2 keer bellen voordat ik eindelijk mijn helm binnen had. De telefonische bereikbaarheid was niet denderend met gemiddeld 20 minuten voordat er opgenomen werd. Maar de personen aan de lijn waren erg vriendelijk en vonden het ook heel vervelend dat het met de bestelling zo lang duurde en waren bereid om een oplossing te bieden als ik iets anders wilde. Al met al niet geheel ontevreden en alles zal zijn rede hebben maar er zijn verbeter punten op het gebied van snelheid van zowel bestelling als het opnemen van de telefoon. Dus als je geen haast hebt is het een prima zaak.

Erg goed

Goed persoonlijk (en telefonisch) advies

Met klantenservice gebeld inzake kleur en levertijd van een motorpak. Ik ben prima geadviseerd en op de hoogte gehouden tijdens de langere bestelduur.

Goede service optijd geleverd

Goede service op tijd. Geleverd

prima winkel, snel met leveren en prijs kwaliteit is goed

prima geholpen en spoedig geleverd, 1 dingetje dat de retouren 100% voor rekening van de klant zijn, dat vind ik een minnetje

Bestellen ging vlot, levering netjes zoals aangegeven en product prima zoals voorgesteld op de site!

Geleverd zoals besteld, top.

Ok, Top.

Goede service, goede product.

snelle levering, product zoals beschreven.

Foute levering en oplossen duurt lang.

Bestelling geplaatst bestaande uit twee artikelen. Beide artikelen bij het ontvangen van het pakket niet geleverd maar door elkaar gehaald met iets anders. Vervolgens contact opgenomen en na 20 minuten in de wachtrij toch wel vriendelijk geholpen. Daarna de geleverde spullen geretourneerd en de Correcte spullen zouden z.s.m. geleverd worden. Één week later nog niks ontvangen noch een bericht ontvangen.

Top service!

I.v.m. vakantie in het Zuiden gekozen voor bestelling afhalen. Omdat het artikel vanuit de fabrikant vertraging had opgelopen was het artikel helaas nog niet binnen toen ik langs ging. Toen het artikel de week daarna binnen kwam, is het netjes naar mijn huisadres gestuurd zonder extra kosten. Top service!

Prima kleding voor een redelijke prijs. Online besteld en snel binnen. Netjes verpakt. Niets op aan te merken.

uitstekende afhandeling en levering, zorgvuldig verpakt.

Alles prima in orde, geen negatieve ervaringen.

Makkelijk bestellen..

Ruime keuze.. levertijd duurt vrij lang..

Prima en snel geregeld!!!

Makkelijk bestellen en snel in huis.mooie rugtas en kleur past goed bij Kawasaki groen, ben er blij mee

zeer goede ervaring

zeer nette website,goede en correct communicatie met klanten service.

Fantastisch product kleur cf adv.

Zeer tevreden, goede prijs/kwaliteit ratio.

Leuk en goed geleverd

Snelle goede levering met een compleet top product

Goede kwaliteit en supersnelle levering

Goede website en je kunt mooi de status volgen.

74 Spinveld

Breda 4815 HT