Slecht

14 maart een bestelling gedaan. Op de site stond op voorraad en geleverd binnen 1-5 werkdagen. Tot 2x toe gemaild, geen reactie. Bestelling tot op heden ook niet geleverd gekregen! Zeer zeer slecht!

Snelle levering goed verpakt!

valt mij tegen

Vorige week woensdag mijn broek a €179,00 euro terug gebracht en nu donderdag een week later nog steeds geen geld terug gestort. Je moet logisch wel betalen voor je hem krijg, maar na een week nog niet terug hebben is niet netjes vind ik. Blijkt dat de webshop er 14 dagen over mag doen om terug te storten, ik vind dit een beetje diefstal.

Correcte behandeling en afhandeling, ook via mail.

redelijk snelle bezorging, product was super en voor een goede prijs.

Snelle en goede levering

snel en netjes verpakt.

goede service, perfect afgehandeld.

We zijn zeer goed geholpen Helaas laag op die dag het computersysteem er uit maat anders waren we erg gegaan met 2 helmen. Omdat we zo tevreden waren hebben we op jullie site alsnog de 2e helm besteld.... Hadden we ook op een andere kunnen doen....toch? Iig jullie zijn het waard om 5 sterren te geven . Nette en zeer vriendelijke mensen waar je door geholpen wordt met goed advies. Bedankt nogmaals

Levertijd iets minder goed gegaan. Voor de rest prima!!

Ik heb schoenen besteld via de website. Eerst stond de levertijd op 5 werkdagen, drie weken later niks gehoord/gekregen. Toen heb ik met de klanten service gebeld en was het meteen geregeld. De schoenen lopen prima en zien er mooi uit.

top service

heb telf contact gehad omdat product niet op voorraad was en 3 weken erna automatisch uitgeleverd zonder erachteraan te hoeven bellen dus top !!

Goede service, via e-mail slechter te bereiken maar telefonisch super goed!

ik had een helm besteld bij MotorkledingOutlet en toen die de volgeden werkdag kwam bleek een onderdeel (Pinlock) niet in de doos te zitten. dus heb ik een mail geschreven, maar daar kreeg ik geen antwoord, toen de telefoon gepakt en het probleem werd opgelost, moest alleen wachten (iets meer dan een week) tot dit onderdeel door de fabrikant werd geleverd. gelukkig kon ik ook zonder Pinlock rijden, dus kort samengevat: super vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. ik kan deze site aanbevelen

Snel en correct geleverd

Perfecte service

Alles is prima verlopen

Fijne outlet voor scherpe prijzen

Ook in de winkel enorm fijn geholpen!

Slechte communicatie

Nalevering herhaaldelijk over gebeld. Uiteindelijk bericht van medewerker deze had contact gehad met de leverancier en meldedat de bestelling nog wel een tijd op zich liet wachten. Half uur later bericht dat de bestelling verstuurd was. Erg vreemd. Item retour voor ruiling wist echter niet dat de verzendkosten voor rekening komen van de klant

Erg goed

Mijn broek is snel geleverd en de maat is goed!! Als ik weer wat nodig heb ga ik zeker weer op jullie site kijken!

Goede en snelle levering

Het duurde 4 werkdagen voordat het pakket werd aangeboden bij post nl terwijl er op de website 1 werkdag levering stond. Uit eindelijk werd dit 9 dagen. Gelukkig hadden we niet enorm haast ermee. Klanten service is top!

Super tevreden!!!

Goede en vlotte levering. De handschoenen passen perfect!! Bedankt!!

Supersnel en klopt zoals beschreven.

Goede kwaliteit maar pasvorm minder.

Ik had bij deze motorlaarzen maat 50 besteld. Dit is eigenlijk een maat te groot voor mij. Maar deze laarzen vallen erg klein uit, ik pas er maar net in. Jammer ....

Goede kleding, nette klantenservice

Eerste keer besteld bij Motorkledingoutlet.nl, klantenservice is vriendelijk en kleding van goede kwaliteit.

Afwachtend

202033559 Deze bestelling is er nog steeds niet...

uitstekend ; alles verliep vlekkeloos

aankoop was een beetje een gok, gezien ik niet zeker was van de maat (maar het was het enige exemplaar dat nog over was). Maat bleek te kloppen. Verzending en ontvangst verliepen probleemloos voor mij een uitsluitend positieve ervaring ook heel tevreden met de aangekochte vest (Dainese Hawker textielvest)

Quick delivery

Great service overall, quick delivery, fast email response and good prices. Recommended!

74 Spinveld

Breda 4815 HT