Geen voldoende waard.
Twee week terug op een maandag een tweedelig pak besteld + laarzen. Op de site staat vermeld: ‘ voor 17:00 uur besteld, morgen in huis.’ Niks van waar. Ik heb woensdag gebeld waar het bleef. Een mevrouw aan de telefoon gehad en die zei dat ze de drukte niet aankonden blah blah blah. Haal het dan van je site af, ontstaan er geen miscommunicaties. Vrijdag ochtend heb ik weer gebeld of het inmiddels onderweg was. Het antwoord was: ‘ nee, we wachten nog op het pak dat uit Vianen moet komen want de bonnetjes printer was stuk.’ Naar mijn mening een lulkoek verhaal. Wees gewoon eerlijk dat je niet kan leveren. Zegt de mevrouw aan de telefoon:’ wil je je bestelling anders annuleren?!’ Nee dat wilde ik niet. Ik wilde de spullen krijgen waar ik ruim €900 voor betaald heb. Uiteindelijk is het vrijdag middag verzonden en heb ik het zaterdag ontvangen. Ik vind het niet erg als het langer duurt, maar haal dan jullie dik aangeplakte reclame van:’ voor 17:00 uur besteld, morgen in huis’ van jullie site af. Ook vind ik als je weet dat het langer gaat duren, dat jullie mij zelf moeten bellen en dan niet afwachten wanneer de klant gaat bellen. Al met al een naar gevoel overgehouden en ik zal dan ook zeker niet weer hier iets gaan bestellen.