Goede ervaring

De laarzen waren niet voorradig, kreeg netjes een berichtje toen ze er weer waren. Levering ging voorspoedig .

Matige shop

Oké shop, lage prijzen maar niet heel vlot met verzenden. Telefonisch matig bereikbaar. Retouren is omslachtig (geen retourlabel) en voor eigen kosten. 2 weken na ontvangst retour nog geen geld terug.

Nog steeds niet ontvangen

11 maart besteld en nu is het de 15e en nog steeds niets ontvangen. Bij andere bedrijven donder dag besteld en was vrijdag al in huis. Dus weet niet wat hier fout gaat maar vind het heel slecht

Tot op heden nog geen bestelling ontvangen.

Tot op heden nog geen bestelling ontvangen DD:15-3-2021

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snelle levering en kwalitatief product.

Levering duurde erg lang

Op de omschrijving stond 5 tot 7 werkdagen. Dit heeft in totaal ruim 12 dagen geduurd.

Prima telefonische service, maar langzaaaaaame levering.

Mijn bestelling stond ter tijde van send drukken in de webshop op "voorradig "! Ondanks dat heeft het 1,0 week geduurt voordat mijn levering door post werd aangeboden.

Goede prijs, snelle levering

Na enig speurwerk bleek Motorkleding Outlet tegen de laagste prijs te kunnen leveren. Productiedatum van het product was 2,5 jaar geleden, maar 'who cares'.

Prix intéressant et livraison rapide

Prix intéressant en promotion et livraison plus rapide que le délai indiqué lors de la commande

Alles netjes geregeld en een goeie prijs

Ik heb een sw motech tank tas gekocht en was een goeie prijs en was snel geleverd helemaal top !

Trage bezorging en onvriendelijk personeel

Op maandag 1 maart heb ik een motorhelm besteld. Deze is tot nu toe nog steeds niet binnen. Dit weekend heb ik gebeld, aangezien ik afgelopen woensdag wel al een track & tracé heb ontvangen. Er werd mij verteld dat post nl niet alle pakketjes mee kon nemen en dat mijn pakket ‘waarschijnlijk’ maandag verstuurd wordt. Heel bijzonder. Ik heb al eerder contact gezocht via de mail en Facebook, maar hier wordt niet op gereageerd. Je zou bijna denken dat je opgelicht wordt..

Geen bestelling gekregen

Ik krijg geen antwoord van mijn bestelling

Goeie service en snelle levering

Was een goede service en antwoordde snel op mijn vragen, en werd snel geleverd

Snelle levering goede service

Goede service en snelle levering. Moest toevallig nog langs de winkel om de bijpassende jas op te halen en laarzen te passen. Meteen even door de zekerheid de maat laten controleren. Super geholpen.

Goede service en snelle levering

Snel geleverd, helaas was de maat te klein, omruilen in de winkel was geen probleem.

Niet zo goed komen belofte niet na

Mijn ervaring is niet zo goed. Ze adverteren met vandaag voor 17:00 uur besteld morgen in huis. Ik wacht nu al meer dan een week op mijn bestelling. Track en tracé zegt elke keer dat bestelling morgen komt maar komt niks. Niet zo mooi dus.

Gewoon ok.

Bezorging van helm duurde wat langer dan aangegeven....maar perfect aangekomen.

Perfecte service en snel geleverd.

Levering stond aangegeven als 10 tot 12 werkdagen maar is al na 1 dag aangekomen.

Gewoon goed

Snelle levering, past zeer goed, prijs ook goed. Zeer tevreden

Prima prijs en vrij snel geleverd.

Product dat ik zocht was hier veruit het goedkoopste. Levering vond plaats 3 dagen na de bestelling. Voor kleine bedragen zijn de verzendkosten van 6,95 een problem.

Geleverd zonder problemen en alles was netjes verpakt

Uistekende kwaliteit voor een goede prijs.

De schoenen die Ik besteld heb, zijn van uitstekende kwaliteit en niet te duur. De bestelde artikelen waren vlot geleverd

3 pogingen maar niks daar

Had een jas en broek besteld en betaald, verkeerde broek geleverd en geen jas, na navraag zou de jas nogmaals verstuurd worden. Broek was een voorraad verschil, jas eigenlijk maar lag ook in een ander depot. Daarna spullen voor iemand anders ontvangen. Nogmaals een poging en na drie dagen niks te tracken en totaal anderhalve week alles maar geannuleerd. Mensen doen hun best maar hebben het naar eigen zeggen te druk. Dan kunnen ze mijn 300 pingels wel missen denk ik. Ik ga wel ergens passen en mee naar huis nemen wat ik betaal.

Retour

retour is gedoe,aanvragen code ,retour deel ook voor eigen rekening..Ook maar 14 dagen ervoor.. Het retour van mijn kleine product is bijna de helft van bedrag product dus eigenlijk niet rendabel voor terug te sturen.

Heel goede service!

Het verkeerde adres stond nog in mij account nadat ik verhuisd was. Na retour is de bestelling alsnog kosteloos naar me verstuurd! Super!

74 Spinveld

Breda 4815 HT