Alles goed

Bestelde was precies wat ik verwachte

Prima service en afhandeling. Goede laarzen voor een scherpe prijs!

Groot aanbod voor een goede prijs

Groot aanbod met goede omschrijving. Misschien even wat meer filters plaatsen zodat je wat meer keuzes hebt om te filteren. Goede communicatie, vlotte bezorging. Vriendelijk personeel wat je gelijk verder helpt. Puntje van kritiek zou zijn dat er een retourlabel bij de verzending gedaan kan worden zodat het makkelijker retour gezonden kan worden met gratis retour. Nu moet er via de site en retouraanvraag gedaan worden die eerst goed gekeurd moet worden en zijn de verzendkosten voor de retourzending voor de koper.

Super goed.

Bedankt, alles super goed en we hebben een zeer blije kleinzoon die nu met opa een mooi motor rit kan maken.

Goede communicatie,juistte product

Communicatie was goed,product zoals beschreven,op tijd geleverd.

Retour en andere product uitkeizen kan beter.

Motorbroek ontvangen passmaat en model niet goed. Gebeld voor advies uitstekend behandeld. Motorbroek zelfde dag terug gestuurd en meteen bij betaald, maar daar gaat het moelijk om het geld over te maken. 3 dagen verder en nog steeds aan het wachten voor het goedkeuren retour en betallen. Aanbevelen? Nog niet!

Prima service, vriendelijke mensen.

Het duurde wel iets langer voordat het item verstuurd werd maar daar was al voor gewaarschuwd (Corona drukte).

tevreden

Het duurde iets langer dan verwacht eer ik mijn product in huis had. Maar na contact met de klantendienst wist ik dat dit niet de schuld was van de webshop.... vriendelijke en vlotte communicatie.

Goede service snel geleverd

Het artikel snel op de post. Bij een vraag goed te woord gestaan en een bevredigend antwoord.

Communicatie over verzending prima.

Bestelling voldeed aan de verwachting welke werd gewekt op de website. Informatie over de maatvoering kan duidelijker. Door de geringe info is het meer een gok met daardoor waarschijnlijk meer retourzendingen. In mijn geval pakte het goed uit. Zeker door de prijsstelling kom ik weer terug.

Vlot en vriendelijk personeel

Prima info, niet alle producten in de winkel die online staan. Moest dus thuis de helm bestellen.

mauvais article envoyé

J'ai commandé le modèle SOUS-COMBINAISON RIDE TECH UNDERSUIT ALPINESTARS NOIR / ROUGE et à la place de celui-ci, j'ai reçu le modèle SOUS-COMBINAISON RIDE TECH LITE - 1 PIÈCE ALPINESTARS NOIR / ROUGE, ce n'est pas le même prix du tout et pas celui que je souhaite et pour lequel j'ai payé ! déjà qu'il était indiqué de stock et que ce n'était pas le cas et que cela à mis 2 mois à venir pour en plus ne pas être le bon modèle acheté.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Grandioos geholpen door Monique

Was aan het twijfelen over de aanschaf van een 1-delige raceoverall. Wist ook niet welke maat en had 2 pakken op het oog. Uiteindelijk 2 pakken besteld en 1 teruggestuurd. Goed ingeschat door Monique, na het opgeven van mijn maten. Je bent tenslotte het "kijken-voelen-ruiken" gevoel helemaal kwijt. Uiteindelijk het schitterende Dainese-pak gehouden. Zeer tevreden, aardige dame, die precies aanvoelde hoe het moest. TOP

Snelle levering en past perfect!

Is de 2e keer dat ik iets bestel en ook niet de laatste keer!

Motorschoenen

Motorschoenen goed aangekomen en ze passen. Goede kwaliteit en geschikt voor motorrijders

goede pasvorm en matriaal!

met mijn lengte van 1.58 en wat vollere maat is het lastig een broek te vinden die daadwerkelijk ook echt past. niet hier. met een aanrading een maat groter te bestellen en de korte maten is het perfect,

Zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen

Jas is echt goed verpakt aangekomen! Wat een service.

Snelle levering en behulpzame Klantenservice

Ik kreeg de bestelling snel geleverd. Omruilen voor een andere maat verliep ook soepel

Snel geleverd en blikken prijs voor zo'n prachte helm. Komt helemaal overeen met de omschrijving op de site. Goed leesbare Nederlandse gebruiksaanwijzing.

Heel erg goed en professioneel geholpen door een jonge man die op een balauwe Suzuki rijd.

Top service in de filiaal in Vianen. Mooie spullen aangeschaft.

Uitstekend service

Ik had een motorhoes nodig voor mijn BMW R1200 GS adventure met topkoffer. MotorKledingOutlet heeft mij hier goed in geholpen bij het uitzoeken van de juiste maat voor mijn type motor.

Snelle correcte levering

SW-Motech tanktas besteld. Prima tanktas en snel geleverd.

Ontzettend goede service

Heel goed, nette medewerkers en goede aanbiedingen

Alles erg netjes, niet duidelijk of beschermende pads in broek incl of excl zijn..

Bestelde twee broeken en ging heel netjes, goede verpakking en mooi materiaal van de stof. Toch teruggestuurd ivm verkeerde maat. Op site niet duidelijk aangegeven dat er wel ruimte is voor heupbescherming, maar dat die niet erbij geleverd worden. Kniebescherming wel standaard.

74 Spinveld

Breda 4815 HT