Prima aanbiedingen en levering

prima aanbiedingen, service en levering. Retourtjes geen probleem aangezien de maat van de boots wat klein uitviel, meteen een grotere maat gekregen.

Was teleurgesteld dat het zolang duurde voordat mijn bestelling verstuurd was.

Bestellen ging snel maar dan wachten op verzending duurde lang. Was jammer want het was een cadeau die veel te laat aankwam. Product was ik wel blij mee. Was confirm omschrijving. Alleen hierdoor zou ik jullie aanbevelen.

Ik werd bij een vraag over een gekocht Rev’it ignition 3 Motorjas en broek sympathiek geholpen met spaarpunten. Nu maar hopen dat de winkels weer snel open mogen.

Levert goede producten voor een scherpe prijs

Een leren jas gekocht. Maat paste precies. Een vraag erover werd ook goed en snel beantwoord. En de prijs is scherp voor top merken.

Dromen waarmakers!

Duidelijke website, snelle reactie op aanvullende vragen per email en een snelle levering in delen(dat was prettiger dan op alles wachten).

Tevreden klant

Ik ben tevreden over het product en de communicatie met de verkoper. Ik had gehoopt het product iets sneller in huis te hebben.

Perfecte kwaliteit en snelle levering

Goede website, duidelijk omschreven makkelijk te bestellen.

Niet foutloos, maar netjes hersteld!

Ik had een broek en jas gekocht. De jas was perfect maar de broek bleek achteraf niet te passen. Door het nieuwe click & collect kon je in de website echter nog geen retour aanvragen dus dat was onhandig. Na bellen hebben zij het aangemaakt en besproken dat ik een andere broek zou nemen bij hun (andere lijn, zelfde merk. De broek die ik eigenlijk wilde was er niet meer in de juiste maat). Achteraf toch besloten dat ik dezelfde lijn wilde als mijn jas (ziet er toch mooier uit) en een brief toegevoegd bij de broek die ik terug zou sturen met de melding dat ik mijn geld terug wilde en niet de ruil order. De brief hebben ze blijkbaar niet gelezen want een paar dagen later kreeg ik toch de ruil order binnen. Weer bellen en nu geregeld dat ik deze broek zonder verzendkosten terug kan sturen en mijn geld terug krijg. Al met al wel tevreden met motorkleding outlet (Breda). Vriendelijk personeel die met je meedenken.

Besteld en afgehaald ging perfect. Erg leuk contact leuke zaak fijne mensen!

Prima.

Levertijd wat onduidelijk, maar bestelling was na een week binnen, dus prima. Mooie jas, partner was er blij mee :-)

Super goede service

Helaas een te kleine maat besteld. Zonder problemen en makkelijk de juiste maat teruggestuurd gekregen.

super blij

voor een kort mens als ik 170 is het lastig iets te vinden ook al pas je in een paskamer voor mijn armen en benen is toch alles telang

Goed bedrijf goeie spullen en snelle levering

Jas snel binnen en fijn bedrijf wat ook mee denkt met de klant

Prima bedrijf.

Goede telefonische info en hulp. En snelle levering van een uitstekend produkt.

Prima, snelle levering ook na retourzending

Top keurig op tijd geleverd.

Normaal al een hele fijne zaak waar je goed wordt geholpen. Waar men de tijd voor je neem. Dezelfde ervaring met het on line bestellen. Ene dag besteld volgende dag keurig geleverd. Fijne zaak.

Prima geregeld

Laarzen te klein besteld. Retour en nieuwe besteld. Allemaal prima verlopen.

Uitstekende services

Goede voorraad en bestelling verliep zeer vlot. Wij vonden het zeer attent dat er een briefje bij bestelling zit doir wie het is ingepakt. Echt Keurig gedaan!!

De zending was oke.

Ik vindt jammer dat verzending gratis is. Maar om retour te sturen en dit zelf moet belkosten, jammer.

Duidelijke communicatie, goede prijzen

Een helm besteld, deze had helaas vertraging maar continu op de hoogte gehouden van de status. Ben netjes gebeld dat het wat langer ging duren. Vind ik belangrijker nog dan de juiste prijs. Heb hier ook al eens een item geretourneerd. Geen gezeik en snel geregeld.

Prima service, houden je goed op de hoogte van je bestelling.

Prima service, Ze houden je goed op de hoogte van je levering.

Komt afspraken niet na

Gekozen voor motorkledingoutlet omdat zij op de website hebben staan: voor 17:00 besteld, morgen in huis. Het duurde echter meerdere dagen voordat mijn pakket verstuurd werd, waardoor deze termijn ruim overschreden werd. Na contact hierover werd mij uitgelegd wat hier de oorzaak van was, maar ik had het wenselijk gevonden dit te weten voordat ik de bestelling plaatste. Helaas bleek het product te klein en heb ik deze terug gestuurd. Hierbij duurde het langer dan de wettelijke 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst voordat het aankoopbedrag terug gestort werd ondanks dat zij zelf aangaven mijn retourzending al geruime tijd terug retour ontvangen te hebben. Dit komt doordat de webshop een terugbetalingstermijn hanteert van 14 dagen na ontvangen de retourzending en niet de wettelijke 14 dagen nadat je de verkoper hebt laten weten dat hij van de koop afziet.

Snelle levering en goede service

Ik heb een set nieuwe motorlaarzen bij motorkledingoutlet besteld. De levering was erg snel. Bleek een verkeerde kleur besteld te hebben. Ook het retour zenden en nee juiste kleur retour ontvangen was met snel geregeld. Erg tevreden met de service.

Goede service, vriendelijke mensen

Ik had iets besteld en een dag later had ik me bedacht vanwege nog een andere bestelling. Hiervoor stuurde ik gewoon een mailtje en dit werd even later telefonisch snel opgelost door de vriendelijke klantendienst.

Gewoon goed

Snelle levering scherpe aanbieding . Mooie helm kunnen kopen voor een goed bedrag

74 Spinveld

Breda 4815 HT