Fijne zaak

Fijne winkel, sommige artikelen hebben wel een lange levertijd! Het staat dan als “op voorraad” maar dat kan dus ook op voorraad zijn in Italië. Ik heb me laten vertellen dat dit vooral de artikelen van Alpinestars zijn. Verder ben ik supergoed geholpen en zijn de mensen zeer bereikbaar en snel in de communicatie! Al met al scherpe prijzen en klant gericht. Ik bestel hier!

Goede en snelle levering

De motorhelm paste perfect en is ook nog snel geleverd.

Voldeed perfect aan men verwachting en pakketje kwam in top conditie aan. Keep up the good work!

Mooi - juiste maten - goede kwaliteit

Super geregeld

Bestelling was in backorder. Sneller geleverd dan werd gezegd.

Perfect snel

Goed materiaal netjes afgewerkt Zeer tevreden

Prima product, levering ruim op tijd.

Prima product

Een goede regenoveral

Heb een xl besteld heb zelf maat 52 van motorpak,zit ruim genoeg. Voelt prettig en stevig aan. Heb er nog niet mee in de regen gereden.

Precies goed en snel ontvangen

Snel geleverd wat ik besteld had.

Prima spullen en netjes geleverd.

Het duurde even maar de spullen zijn netjes geleverd.

Alles goed en verzorgd

Alles goed en verzorgd rondom het product, zoals het hoort. En ook nog voor een scherpe prijs bij jullie.

Goede kwaliteit en snelle levering

Prettige site, bevestiging per mail, snel geleverd. Motortassen besteld, netjes verpakt en precies zoals verwacht. Al met al tevreden.

Product goede kwaliteit, scherpe prijs, op tijd geleverd

Slechte verzending

Product en prijs waten prima, verzendtijd was veel te lang

Goeie service! Monique heeft echt moeite gedaan. Dank je/ jullie wel

Goeie service! Monique heeft echt moeite gedaan. Dank je/ jullie wel

Goede service en netjes op tijd.

Helm besteld welke te klein was, terug gestuurd en enkele dagen later alweer opnieuw thuis bezorgd. Tevens goede prijzen vergeleken met elders. Zal hier zeker opnieuw bestellen!

Vriendelijk personeel en bestelling volgens verwachting

Aangezien mijn bestelling iets later kwam als verwacht (ivm drukte) heb ik gebeld en ben vriendelijk te woord gestaan omtrent de levering van mijn bestelling.

Netjes verpakt en snelle levering

Betrouwbare en fijne winkel

Zoals verwacht ook online een hele fijne winkel. Snel in het beantwoorden van vragen en stipte levering. Een plezier om zaken mee te doen.

Levering

Niet binnen

Ging als verwacht, product in goede order ontvangen

Goed als verwacht en levering op tijd

positieve ervaring

nadat ik mijn bestelling ontvangen, bleek dat mijn pinlock er niet bij zat, alleen de verpakking maar geen vizier, na gebeld te hebben werd het zonder verder gezeur meteen opnieuw opgestuurd 2 dagen later binnen super service

Goed geholpen en snelle levering

Ondanks dat de laarzen uit Italië moesten komen, zijn ze snel bezorgd, De Alpinestars SMX Plus V2 GTX zien er erg goed, hoge kwaliteit en een zeer goede pasvorm. (pantoffel).

Gewoon goed

Spullen besteld en waren er binnen een week. Heeft drie (werk)dagen geduurd voor post.nl de goederen in bezit had om te bezorgen maar voor de rest alles oke.

74 Spinveld

Breda 4815 HT