Snel geleverd voor scherpe prijs

Snel geleverd voor scherpe prijs

Echt een top ervaring!!

Daytona laarzen gekocht. Normaal zo'n 100€ duurder. Hier gekocht en binnen een dag geleverd. Ga hier zeker vaker bestellen.

Goed voor elkaar daar

nette service

goed en netjes te woord gestaan na navraag van de bestelling super kom zeker nog eens terug.

Geweldige service!

Erg goede ervaring met MotorkledingOutlet. Had een paar handschoenen besteld alleen die bleken later niet meer op voorraad te zijn. Duurde nog wel even voordat ze werden geleverd. Ik heb vervolgens duurdere handschoenen gekregen zonder bij hoeven te betalen. Dat had echt niet gehoeven maar zeer gewaardeerd. Ontzettend bedankt nog en de levering was vervolgens ook razendsnel.

top

Het product wat ik had besteld was alleen nog in een andere kleur beschikbaar. En daar werd ik netjes over gebeld! Ik had het product voor mijn man zijn verjaardag besteld dus had bij de bestelling om een discrete verpakking gevraagd zodat mijn man niet gelijk zou weten dat het voor hem was. Toen ik het product ontving zat deze mooi in cadeaupapier ingepakt in een discrete verpakking! Echt geweldig!! Bedankt MotorkledingOutlet.nl! Jullie hebben mijn totaal ontzorgd!

Altijd goed.

Meerdere dingen besteld altijd netjes en op tijd geleverd. Goede klantenservice.

goede bijstand na problemen met betaling

Goede service en rugzak is zoals voorgesteld op de site

Snel en goeieprijs

Levering was snel thuis maximaal twee dagen wachten wacht niet slechf is in deze tijd. Producten zien er goed uit. Retouren ging goed en kom zeker in winkel nog keer langs als ik motorpakken en helm wil gaan halen vind dat voor eerst pak en helm niet fijn via online. Zeker vaker klant bij deze site in de toekomst

goede en snelle service

zeer goede service met een goede prijs

Overzichtelijke site, snel geleverd

Supersnel geleverd en perfect verpakt!!!

Wat een geweldige shop! Prima prijzen en snelle levering.

Deskundige vriendelijke mensen. Goede prijzen. Goede service

Vrij goed

Maar als je iets wil wisselen duurt het lang ik ben nog altijd aan het wachten op mijn goederen en het gaat toch wel om wat geld waarde

Top service!

Was op zoek naar een motorjas, werd gebeld door sander van de klantenservice (of de outlet) die heeft mij top geholpen en ook netjes geholpen naar het zoeken voor de juiste maat. In 1 keer de juiste maat thuis gekregen en super snel en fijn geregeld! Deze man moet 'n bonus krijgen. Sander bedankt!

Correcte afhandeling, duurde iets langer door de feestdagen.

Top,product goed omschreven en de beschrijving is duidelijk.

Goede service en vriendelijke werknemers

Ik ben goed geholpen met het vinden van crosslaarzen, wat best lastig is zo online:telefonisch. Ook goede service voor het snelle opsturen en helpen met het online bestellen ervan. Echt top!

Zeer snel en correct

Goede en correcte afhandeling

Alles goed geregeld.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Tevreden over de ontvangen producten. Wel was de eerste levering incompleet, maar was het niet duidelijk dat het item wat er niet bij zat later geleverd zou worden. Ik heb geen reactie ontvangen op het mailtje dat ik hiervoor heb gestuurd. Het item kwam echter snel alsnog binnen.

Goede kleding, aantrekkelijke prijs

Beetje huiverig om online kelding te kopen, maar door de goede toelichting op maten, perfecte outfit en laarzen ontvangen!

Helemaal top

Alles netjes aangekomen

Prima, ontbrekende info op de site

Ik had een pinlock evo in mijn helm zitten, die pasten niet helemaal, dus ik zocht een pinlock van Shoei zelf, en zo kwam ik bij jullie site uit, krijg ik mijn pakketje binnen en is het een Pinlock Evo, ook op de bon wordt aan gegeven dat Shoei is en op de site kan ik Evo nergens vinden, gelukkig past de pinlock wel goed, kan hem nog nie tuit proberen maar beetje gek dat achter wordt gehouden dat het niet van Shoei zelf is, beetje misleidend

Je moet geduld hebben maar dan krijg je ook wat

't duurde zo'n 30 dagen voordat ik m'n helm binnen had maar zat er niet om te springen, Benblij met mijn nieuwe Scorpion exo 100. Tis alweer mijn vierde 1 was versleten en deze is de vervanger,. Tis voor mij de ultieme helm als brildragers, niets beslaat mee en het wegklapbare vizier is perfect. Heb er nu 3,1 voor een bijrijder en de andere 2 met een blank en donker vizier, pakken wat van toepassing is. Vizier is gemakkelijk te wisselen en 't binnenwerk ook, ik ben voor de komende jaren weer een blij ei

Levering volgens levertijd goed verpakt ontvangen en een mooie product.

Duidelijke communicatie. Goed verpakt een mooie motor jas ontvangen.

74 Spinveld

Breda 4815 HT