Prima en snelle levering!

Heel prettig, makkelijke bestellen en snelle levering, in tegenstelling tot tegenvallende bestellingen bij andere sites!

Duidelijke communicatie over de status van de bestelling

Omdat mijn bestelling in twee deelorders werd verzonden, is het wel prettig om goed op de hoogte gehouden te worden, wanneer het tweede deel binnenkomt.

Prima!!

Prima!!

zeer snelle service en een goed product

1e keer dat ik hier iets bestelt heb en ga dat in de toekomst zeker weer doen

Klantvriendelijk en snelle levering

Dit is de 2e keer dat ik hier motorkleding heb besteld. Bij vragen over het product krijg je direct een antwoord terug. De mensen die er werken zijn super klantvriendelijk en de spullen worden snel geleverd!

Uitstekende service!

5 sterren waard, altijd netjes en klantvriendelijk. Hele goede service. Aanrader!!!

Weet nog niet

Pakket retour gestuurd wacht op nieu pakket 10 dagen zal wel door post komen nog niks gehoord

Goede prijs, snel bezorgd. Middels mail goed op de hoogte gehouden over de zending.

Goede prijs. Levertijd langer dan beloofd.

Door de corona lockdown, extra korting. De levertijd was, met een week, langer dan voorspeld. Kleding precies de juiste maat, dus terug sturen niet nodig.

Geweldige prijs en verzending

Goeie merkkleding voor een goeie prijs

Aan de hand van positieve ervaring van clubleden besloten een doorwaai-jas te kopen. Ik vond de jas op de site van motorkledingoutlet voor een hele goeie prijs. Ondanks de pakketdrukte door corona en de feestdagen had ik de jas toch netjes binnen korte tijd netjes thuis.

Goed te woord gestaan. Vezendig ook goed e snel. Top altijd weer. Gr Roy

Super goed

1 van 3 betaalde producten geleverd

Ik ben nog in afwachting van een reactie op mijn e-mail van vandaag. Vandaag een doos ontvangen met 1 product van de 3 die ik bestelde en betaalde. Wel snel geleverd. In de doos een 'afvinklijst' met hierop alle 3 producten voorzien van een paraaf. Bikewash van MucOff bleek nu motorcyclewash. Wellicht is dit hetzelfde, wil het gebruiken voor mijn mountainbike. Ik ga uit van een goede afhandeking door motorkledingoutlet.nl

Prima service, producten tegen competitieve prijzen

Prima service, producten tegen competitieve prijzen

Goede service, meedenkend personeel.

Heb nog niks ontvangen

??

Goede service en top product!

Ik had motorhandschoenen besteld en de verzending duurde wat langer door de kerst periode dus belde het bedrijf en kreeg een hele aardige mevrouw aan de telefoon. Goede service! Het product is ook top!

Heb nog steeds niets ontvangen

Wacht nog steeds op mijn bestelling

Zeer slecht

17 december handschoenen besteld en betaald. Maandag 21 december was er nog niets met de bestelling gedaan. Na gechat te hebben kreeg ik later de melding dat de order gereed voor verzending lag. Wat later kreeg ik de melding dat de bestelling bij post NL was aangeboden met de track en trace link. Dagelijks gekeken naar de voortgang van mijn bestelling. Het is nu 26 december en nog steeds geeft de link naar postNL aan dat het pakket nog niet bij hun is aangeboden of verwerkt is. Beetje jammer.

Wacht nog opPost.nl

Mijn laarzen zijn voor verzending gereed maar nog niet ontvangen/ verwerkt bij Post. Nl. Besteld op 21 december, nu 25 december, en in afwachting.

De motorjas past perfect en hij werd snel geleverd

werkt perfect

werkt perfect snel afspraak na komen en product goed ontvangen

Snel contact en prima service. Ik had 2 verschillende maten besteld maar helaas was er maar 1 van op voorraad. Jammer genoeg bleek juist die maat te klein te zijn. Gezien het feit dat de andere maat in geen enkel andere winkel te verkrijgen is, is dit ook begrijpelijk. Er werd ook duidelijk gecommuniceerd dat het product waarschijnlijk pas in april beschikbaar zal zijn. Erg jammer, maar wel wordt er een duidelijk verwachtingsbeeld geschept.

74 Spinveld

Breda 4815 HT