Servicegericht

Kleding besteld en helaas te groot, teruggestuurd en goede weer opgestuurd gekregen. Allemaal geen probleem. Voor vervanging met medewerker aan telefoon gekeken welk product wel geschikt was. Die nam tijd om een en ander door te kijken. Das service. Top.

makkelijk besteld en ontvangen

Redelijk simpele zoektocht naar een vizier is bij motorkledingoutlet.nl gekomen. Makkelijk besteld, betaald en na 3 dagen thuis ontvangen.

Broek past perfect

Helemaal tevreden, snelle levering, niet duur. Pakket is te volgen zodra het onderweg gaat.

Voor het eerst bij motorkledingoutlet een motorbroek besteld. Motorbroek is keurig optijd bezorgd en heb de broek voor een leuke prijs gekocht.

Goede service en communicatie.

Snelle levering. Artikelen zoals beschreven. Nette bedrijf.

De levertijd werd een maand ipv een week...

De levertijd werd een maand ipv een week. Deze informatie hadden ze best bij de product informatie kunnen aanpassen. Zet niet een 5 werkdagen levertijd neer als je niet weet hoe lang het duurt.

bestellen en ontvangen is redelijk goed +/_ 3 dagen

helaas is mijn ontvangen product er veel donkerder dan de voorbeelden doen voorkomen. JAMMER

Ze hebben ons heel goed geholpen, toen een product wat langer op zich liet wachten, door een goed alternatief te bieden. Communicatie hierover was ook goed.

Ruim aanbod tegen scherpe prijzen. Eenvoudig bestelproces. De verzending is snel en het is mogelijk om het pakket te laten bezorgen op een pakketpunt.

Waanzinnig snel geleverd

In de winkel in Vianen geweest, later thuis online bestelling geplaatst in het weekend en dinsdag al op het werk laten bezorgen.. helemaal super. Ruilen hoefde niet, de service in de winkel was top, alles zit als gegoten!

Keurig geregeld

Precies zoals besteld en keurig op tijd geleverd

Ze zijn niet snel met antwoorden en versturen

Regen broek besteld vroeg welke maat dat duurde 2 dagen, daarna besteld duurde ook langer dan 2 dagen, moest retour dat antwoord ook weer na 2 dagen opgestuurd nog niets gezien of gehoord was 4 dagen geleden

Snelle levering. En gewoon op voorraad!

Snelle levering. En gewoon op voorraad! Geen ellenlange levertijd of gebrek aan levering als bij eerdere bestelling bij andere partij.

Snelle levering van besteld artikel voor een scherpe prijs

Zie boven

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product

2e artikel duurde bijna 4 weken tot levering

1e artikel werd normaal geleverd, maar de 2e bestelling duurde bijna 4 weken

Hele goede service en info verlenend

Heel netjes en vriendelijk geholpen aan de telefoon en in de winkel zelf. Correct personeel.

alles is verlopen volgens afspraak

alles is verlopen volgens afspraak, dus zeer tevreden.

Helm geleverd zoals besteld

Voor 17.00 uur besteld morgen in huis niet helemaal waar gemaakt.

Lang wachten

mijn bestelling van 4 producten is nu in 2 x gekomen en ik ontbreek nog steeds 1 paar motorhandschoenen die ik samen in de bestelling gedaan heb ,voor de klant is het misschien gemakkelijker om alles pas in 1 keer te versturen wanneer compleet .

Goede spullen en hulpvaardige klantenservice

Ik ben blij met de wijze waarop ik telefonisch geholpen ben door de klantenservice!

Super service, snelle levering

Super zaak

Levering zoals beloofd

Ik had een Bering motorhoodie besteld omdat ze hem in de winkel niet meer hadden. Levering vond ik wel wat lang, 7 werkdagen maar wie weet waar het vandaan moest komen. Verder niets te klagen!

74 Spinveld

Breda 4815 HT