Goeie prijs en snel en netjes verzonden.

Ruime keus en nette afhandeling

TOP

Perfecte afhandeling ondanks huidige beperkingen virus regels

Erg fijn.

Nette motorlaarzen besteld voor een mooie prijs, waren snel binnen.

Prima, maar de volgende keer mijn helm niet in jullie showroom latenstaan.

Ik vond dat jullie het prima hebben gedaan met de levering van mijn handschoen. Deze waren mooi op tijd. Er was een ding wat ik minder fijn vond, dat is dat de helm die ik bij jullie had besteld via internet heel lang niet aankwam en toen ik een vraag stelde in mijn bestellingen. Kreeg ik daarop geen antwoord. Ik heb nu na 2 weken alles binnen jullie hebben mij nog netjes gebeld waardoor het kwam dat de levering zo lang duurde. Ik zou weer bij jullie bestellen als jullie beloven dat het gewoon op de levertijd word geleverd.

Verkeerde artikel

Ik heb verkeerde artikel ontvangen helaas,

Vandaag besteld, morgen in huis.. Wat kun je nog meer wensen?

Lange levertijd

Nu met de corona begrijp ik dit maar geef dan op ze minst een status aan na het bestellen. Nu was het elke dag wachten. Mogelijk in de toekomst betere ervaringen.

Jullie waren vergeten de bestelling te verzenden

Na een telefoontje meteen netjes het pak verzonden en volgende dag binnen.

Uitstekende service en klantgericht

Tot nu toe geen enkele teleurstelling gehad! Alles gaat uit oogpunt van de klant en er wordt zeer goed meegedacht! Voor mij een plek om vaak terug te komen.

Verwerking online bestellingen traag

Het proces van retour zenden en om om te ruilen duurt veel te lang, ik ben er al ruim twee weken mee bezig en nog niets ontvangen.

Opnieuw opsturen product na retournering laat op zich wachten!

Heb 21 mei een helm gekocht die in de aanbieding was en voorradig, helaas bleek de maattabel af te wijken, daarna contact gehad en het product geretourneerd. Heb vervolgens moet bellen om te vragen hoe het nu verder gaat en de wissel zou akkoord gegeven worden. Dat was 28 mei. Nu is het inmiddels 4 juni en blijkt de status nog ongewijzigd te zijn en heb ik nog een respons mail, nog een bevestiging van verzending. Nu zal ik natuurlijk WEER zelf achter mijn product gaan. Ging om een helm van 215 euro.

Erg vriendelijke helpdesk

Het duurde een paar weken voordat ik mijn vizier ontving. Toen ik nog aan het wachten was en een mail naar helpdesk stuurde werd ik de volgende dag meteen gebeld door een hele vriendelijke mijnheer met de verklaring voor de vertraging. De leverancier was de laatste tijd laat met leveren. Maar de prijs was beter dan elders en een beetje geduld kan ook geen kwaad.

Na een ruwe start, super geholpen!

De helm welke ik in eerste instantie besteld had bleek niet meer leverbaar te zijn... Na contact te hebben gezocht met de klantenservice (Sander) een andere helm besteld welke pas eind juni leverbaar zou zijn... Het kostenverschil van de nieuwe helm (duurder) is voor rekening genomen door Motorkledingoutlet. Echter de helm werd niet eind juni geleverd... Maar lag al op 6 juni klaar! Super!

Hopeloos,als je een vraag stelt geen reactie

Super slecht, bij bestellen op de website 3 a 4 dagen levertijd,alles op voorraad, blijkt als je besteld hebt 5 a 6 werkdagen levertijd, dus niet voorradig, na 2 werkdagen een berichtje gestuurd, op de site staat binnen 48 uur reactie, op dag 3 maar gebeld, kreeg een verkoop medewerker aan de telefoon, die vertelde uw jas komt 2 juni, en de handschoenen hadden gisteren binnen moeten kome, oeps zijn er nog niet, maar worden vanmiddag misschien geleverd, hallo communiceren met je klant, nu is de klant boos, na flink aandringen werd er een Vervangende set bij elkaar geraapt, hopeloos dat je zelf met een oplossing moet komen, dit is voor mij in ieder geval de eerste en tevens de laatste keer dat ik bij deze ballentent iets besteld heb, en ik zal iedereen aanraden dit ook niet te doen, service niet, klant vriendelijk niet, communiceren niet,deal gesloten en je kunt wachten als je er zelf niet achteraan beld.

Accurate service

De verkopers hebben verstand van zaken en geven goed advies en zijn er niet op uit je iets te verkopen. Ik kwam er ook met een defecte helm. Deze wordt kosteloos naar de fabrikant opgestuurd en gerepareerd.

Redelijk lang waren op bestelling

Redelijk

Gewoon top. Goede prijs en snel gekregen.

Goede prijzen en snel geleverd, netjes verpakt en al. Super.

Netjes en keurig verpakt Bestelling de volgende dag in huis

Prima heel tevreden!

Mooie zadeltas prima prijs-kwaliteit verhouding.

3 maanden levertijd

Helm besteld op 01-03-2020, na veel berichtjes gestuurd te hebben uiteindelijk een andere helm geleverd op 24-05-2020, dus niet tevreden.

Prima en snelle service

Had het snel in huis en de spullen zijn kwalitatief zeer goed

Kwam op tijd binnen.

Helemaal tevreden

Vriendelijke en professioneel geholpen. Eerlijke prijs betaald

Nvt

Nvt

Enige minpunt is communicatie bij latere levering door omstandigheden. Dit had beter gekund gezien ik er zelf achteraan moest. Verder goede prijs, netjes verpakt en fijne producten, waar voor mijn geld!

74 Spinveld

Breda 4815 HT