Motorhandschoenen besteld, snelle levering. Een handschoen was het logo van verkeurd, en ze zaten te groot. Gebeld en ik kreeg te horen dat ik de handschoenen kosteloos mocht houden en andere mocht bestellen, hoefde geen foto als bewijs te mailen. Bij het uitzoeken van een ander paar kreeg ik advies over de handschoen en welke maat ik het beste kon nemen. Klantgerichte top service!!!!!

Levertijd klopte niet en afspraken in eerste instantie niet nagekomen

Ik had een helm en een acculader besteld. Levertijd voor de acculader volgens de bestelbevestiging 1-2 werkdagen, helm 2-4 werkdagen. Na ruim een week verder niets meer gehoord en op de site stond als voortgang al een aantal dagen “Uw bestelling is vandaag, tegen onze verwachting in, nog niet aan u verstuurd. Een van onze medewerkers zal uw bestelling handmatig langslopen om te bepalen wat de reden hiervan is en u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte stellen.” 10 dagen na bestelling telefonisch contact opgenomen en gevraagd om de acculader (die op voorraad bleek te zijn) alvast te versturen aangezien er geen zicht was hoe lang het zou duren voor de helm zou komen. Na weer twee dagen nog geen acculader, en na bellen bleek dat deze tegen de afspraak in nog niet was verstuurd. Na dreigen de hele bestelling dan maar te annuleren werd nu wel haast gemaakt met de deelverzending zodat ik in ieder geval mijn accu weer kon laden en een ritje maken. De helm arriveerde uiteindelijk 3 weken na bestelling. Ik begrijp dat toeleveranciers soms onverwacht langzaam leveren, zeker in Corona-crisistijd. Ik verwacht wel van een internetwinkel dat dit goed met de klant wordt gecommuniceerd en zeker dat als is afgesproken een deel van de bestelling vast te versturen dat ook daadwerkelijk gebeurt zonder daar nogmaals achteraan te moeten bellen.

de regenbroek is precies wat ik zocht

nette service, duurde wel wat langer door corona tijd, maar niets te klagen.

Snel, duidelijk en goede info

Snel en duidelijk. Aardig personeel.

Geen goede ervaring !

Meer dan 2 maand geleden bestelde ik een motorpak. Ondertussen zeer trage communicatie en de broek kwam maar niet ! Uiteindelijk bij aankomst paste het niet, en de juiste maat was niet beschikbaar ! Nog 2 weken later kreeg ik toch mijn geld terug, maar dus na heel veel geduld en gedoe, bleek het dus allemaal een nutteloze operatie ! Jammer !

Uitstekende service

Motor laarzen besteld, daarna ruil actie deze is zeer vlot afgehandeld en ondanks meerprijs nieuwe laarzen deze niet hoeven te betalen...zeer goede service en zeker een shop om aan te bevelen

Geweldige service

Ik wil een bedankje verstrekken aan Sander voor een geweldige klanten service! Er waren een aantal probleempjes met de bezorging gezien het 5 mei was geweest en aan de telefoon heeft hij mij enorm goed geholpen!

Topservice

Goeie service vriendelijke medewerker en topprijs!

Top product voor topprijs

Goede communicatie, mooie producten, goede prijs kwaliteit verhouding.

Super ervaring

Mijn bestelde helm was niet meer leverbaar. Maar er werd alles aangedaan zodat ik toch nog mijn helm kreeg en dat is gelukt. Ik ben er super blij mee. Top gedaan Motorkledingoutlet !!!!

goede service

het ging snel en gepast

Zeer goed en vriendelijk

Snelle reactie op mijn vragen. Levering duurde wel wat lang maar kwam denk ik door de drukte van de pakketdiensten en het coronavirus.

Slecht

Heb 7 weken geleden motor sokken besteld....na 2,5 week moest ik er zelf achteraan..nu ging het om 3 paar, een maand was niet op voorraad..kan gebeuren, ze zouden een alternatief sturen...hoera na 6 weken kwam er pakket binnen, met....een paar sokken....de andere er niet bij,contact gezocht met hun, duurt lang voordat ze ergens op reageren, en nu na 7 weken nog niks, vooruit betaald, en nog niets, hoe moeilijk kan het zijn om 3 paar sokken in te pakken, daar koop ik niks meer..klote bedrijf

Snelle levering en zeer tevreden over het geleverde product

netjes geleverd

ik heb wel wat lang moeten wacht, maar dat is logisch in deze tijden. Het item had echter ook gewoon in een enveloppe gepast, dat zou toch wel sneller zijn geweest. Product was wel precies wat ik nodig had.

omslachting retourneringsproces

De bestelling zelf kwam snel en netjes verpakt. Echter was de pasvorm niet goed. Het retour proces was heel onduidelijk. Ik had eindelijk gevonden dat ik ergens moest inloggen en vervolgens een aanvraag moest doen voor een nummer. Daar gingen 2 dagen overheen voordat ik reactie kreeg. Best onhandig als je aan het eind van de retour termijn zit (was voor mij niet aan de orde).

Artikel besteld kwam wat later dan verw8, berichtje gestuurd netjes een antwoord er op gekregen vervolgens pakketje 3 dagen ontvangen 👍🏼

Niet zo best

Mail over maatvoering vest nooit beantwoord. Dan maar xxl besteld. Op advies veranderd in XL e.e.a. duurde heel erg lang . Ik kreeg de indruk dat de 1 van de ander niet wist wat er gaande was IVM mijn bestelling . Levertijd van 3 dagen werd ruim 3 weken

Goed services

Ivm corona kwam mn jas later. Werd gelijk gebeld toen die binnen was. Helaas moest ik wel na 2 weken achteraan bellen waar mn jas bleef.

Prima product, levering wat laat.

Prima website, en een helmvizier besteld die bekrast was. Levertijd was aan de lange kant met 10 dagen, maar goed, het produkt zelf was prima.

website en orderintake prima, jammer van de communicatie rondom uitblijven levering

Doordat levering uitbleef zelf gebeld wat de status was. Omdat een van de producten vanuit Frankrijk uitbleef (vanwege Corona) en wat begrijpelijk is werd de levering niet uitgeleverd. Jammer dat ik hier niet proactief door hen zelf over werd geïnformeerd.

Goede produkt, snelle levering, sympathieke prijs

Netjes

Redelijk