Goede service!

Ze verlenen goede service, ik had gebeld maar kreeg geen gehoor maar werd gelijk teruggebeld!

uiteindelijk goed

Voor een verjaardag had ik een motortas besteld. Helaas werd deze niet op tijd geleverd. Na een keer mailen, een paar keer bellen (er werd beloofd dat er navraag zou worden gedaan en ik teruggebeld zou worden, wat niet gebeurde) kwam uiteindelijk het verlossende telefoontje dat de tas onderweg was vanuit Frankrijk en daarna werd hij (een maand nadat de bestelling was geplaatst) geleverd. Waarschijnlijk heeft de corona-crisis een rol gespeeld in dit verhaal en zou ik dit bedrijf wel aanraden.

Zeer klantvriendelijk

Snel klantvriendelijk

Naar verwachting goede kwaliteit

Naar verwachting goede kwaliteit

Motorbroek kind besteld. Snelle levering, prima kwaliteit en de prijs is goed.

top

Prima winkel... beter filtersysteem nodig

Als je filtert op 1 maat krijg je nog steeds van alles te zien wat uitverkocht is... super irritant

Ruim aanbod en goede service

Ruim aanbod en goede service. Afhandeling bij retourneren liep vertraging op maar is uiteindelijk netjes hersteld.

Artikel en afhandeling helemaal zoals je mag verwachten

Wederom geweldig!

Goede duidelijke en repeteerbare service. Waar voor prijs en kwaliteit.

Prima geregeld

Het product is prima, de levertijd te lang

Bestellen oké, daarna slechte service

Ik wil mijn bestelling, door snel bezorgd is, ruilen, dat heb ik 5 dagen geleden aangegeven via de website. Geen reactie. Daarna nog een mail erover geschreven. Geen reactie.

Lange wachttijd en slechte respons via website

4 weken moeten wachten op een bestelde broek. Via website meerdere malen contact gezocht. Belabberde respons. Actie moet van de klant komen (zelf bellen) Voel je niet serieus genomen. Uiteindelijk een andere broek gekregen omdat de bestelde niet in voorraad was. Ik bestel daar niets meer

Makkelijk bestellen, goede beschrijving en snelle verzending

Super kwaliteit, Het zou nog wel fijn zijn als je de mogelijkheid hebt om een bezorgdag uit te kiezen.

Zeer klantvriendelijk geholpen

De levering stagneerde door een externe oorzaak maar dat werd creatief opgelost en er weer een tevreden klant bij is.

Toch vlot geleverd

tegen de verwachting in was motorkleding Outlet in staat om het vizier voor mijn Arai X-Tend helm vlot te leveren.

Snelle goede service

Artikel is snel gekomen en voldoet precies zoals het omschreven staat. Al met al, goede webshop

Makkelijk en goed

Door corona iets latere levering maar voor de rest goede service en afhandeling

Goede beschrijving van producten

Eerst wat onduidelijkheid over de levering maar toen probleem opgelost was ook snel afgehandeld

Had een vraagje via de mail over de levering. Ben een paar uurtjes later teruggebeld werd mij vriendelijk verteld hoe het zat. Gaf mij het gevoel serieus genomen te worden, dus prima zo!

Goede en snelle service

Goede kwaliteit voor goede prijs Prima levering

Top behandeld

Mijn jas besteld via internet maar duurde lang voordat hij binnen was , toen die binnen kwam zat er een cadeaubon in de doos voor de oponthoud, echt niet verwacht maar blij mee thanxxxxx

Snelle en goede levering. Netjes verpakt

Voldoende keuze en na bestelling vlug en netjes verpakt afgeleverd. Ik ben zeer tevreden.

74 Spinveld

Breda 4815 HT