Heel goed geholpen in de winkel in Breda toen de via internet bestelde broek toch te klein bleek te zijn.

Duurt ff , maar dan heb je ook wat

Off Season een nieuwe motorbroek en handschoenen besteld. Levertijd van de broek was wat lang, iets meer als 2 weken, maar dat maakt mij off season niet uit. Goedkoop en gewoon goede kwaliteit. Je zou niet zeggen dat het een Outlet betreft. Ook wel meegekregen dat het even duurde, moest er wel even achteraan mailen. Ik ben wel tevreden.

Uitstekende dienstverlening.

Omdat mijn bestelling al een aantal dagen zonder verandering op 'in behandeling' stond, en het cadeau voor mijn vriendin te laat dreigde te komen, heb ik maar eens gebeld. Ik werd snel en vriendelijk te woord gestaan. Niet alleen wisten ze mij te vertellen dat mijn bestelling nog dezelfde dag zou worden verzonden, ook hebben ze in een oogwenk mijn bestelling aangepast (ik wilde een artikel toch liever in een andere kleur). Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening.

Goede service al kon de bolides levering binnen 2a3 dagen niet worden nagekomen.

Super goed behandeld snelle levering 👍🏻

Had motor zijtassen gekocht . Op tijd geleverd. Zeer goeie kwaliteit, alles duidelijk , goeie handeling. Ik beveel je dit bedrijf aan om je motor spullen te kopen .

Niet helemaal tevreden.

Na het bestellen van een visier voor een Shark helm na lang wachten en zelf na bellen. Te hoen gekregen dat de persoon die de bestellingen aannam niet z'n werk had gedaan. Hierna werd het product geleverd. Echter bleek ik een nieuwer model helm te hebben en dit kon kostenloos omgeruild worden. Na weer lang wachten heb ik niet het juiste ontvangen. Wel een complete bril + donker visier... Die had ik al.

top service

jas, broek, schoenen en handschoenen besteld. het duurde even maar dat was vanwege kerst periode. even gebeld, meteen kreeg ik te horen waneer het wordt geleverd en idd het was binnen de afgesproken termijn voor mijn deur

Nvt

Gewoon goed

1e keer iets gekocht. Motorjack textiel Goed product. Wel iets later geleverd, maar. Er zaten feestdagen tussen. Dus...

traag, slechte communicatie

mijn 1e bestelling ging goed een motorjas. mijn 2e bestelling was niet op voorraad, zelf moeten reageren waar het blijft. wordt aangeboden om nog iets leuks bij de zending toe te voegen voor het lange wachten maar helaas. De handschoen zijn te klein en hand guards zijn veel te smal. 20 december retour partij gemeld. 24 december nog geen reactie. jammer dat een score moet invullen die een voldoende aangeeft. is dit niet misleidend.

Lang moeten wachten

Ik had handschoenen besteld daar stond bij 2-3 werkdagen levertijd. Op een maandag besteld kwam het uiteindelijk een week later op vrijdag aan

Opzich goed, communicatie kan veel beter.

Ik heb motorhandschoenen online besteld. Dit ging prima. Alleen het leveren duurde een week langer dan de 2 a 3 werkdagen. Dit kwam, nadat ik zelf gebeld had omdat de handschoenen niet op voorraad waren. Dit stond er echter wel toen ik de handschoenen bestelde. Dit zou beter gecommuniceerd moeten worden. Met vriendelijke groet, Tom van Miltenburg.

Jas gekocht. Heeft men abusievelijk mn mailadres fout overgenomen. Kan gebeuren. Product kwam keurig in n doos en beschermende folie aan.

Goede prijs, leveringstermijn niet naar afspraak

Als je iets koopt online en er staat dat je binnen 2-3 werkdagen het product mag verwachten dan moet daar ook zo mee om worden gegaan. In mijn situatie ging het om de aanschaf van een paar handschoenen die mij nog even langer de mogelijkheid gaven om door te rijden. Na 4 werkdagen en nog steeds koude handen ging ik zelf maar eens verhaal halen. Na vijf dagen zag ik een eerste reactie op mijn informatieverzoek (waarom ik product nog niet had mogen ontvangen). Lang verhaal in het kort.....kwam doordat ReVit tijdelijk niet uitleverde. Realiseerde me dat zoiets onmacht is maar toch beïnvloed het uitblijven van communicatie hierover in mijn richting mijn gevoel en dus beoordeling.

Bestelling was goed doorlopen. Product thuisgestuurd gekregen klopte 100% echter...

Ben helemaal tevreden over de motorkledingoutlet op 1 punt na en dat is het moment van verzending. Dit liet best lang op zich wachten, vergeleken met de hedendaagse tijd waarin we leven. Maar 5 dagen na de bestelling pas iets ontvangen vind ik wel lang duren

Snelle levering scherpe prijs. Top!

Top!!

Correct en goed.

Zeer fijn om te bestellen . Geen woorden maar daden daar hou ik van . Chaupo.

Rits van laars was stuk maar perfecte opvolging

De rits van een laars werkte niet en daar kan motorkleding outlet eigenlijk zelf niets aan doen. Dus retour en dat verliep wel degelijk zeer correct. Open transparante communicatie en na 3 dagen het geld teruggestort. Eigenlijk ben ik heel tevreden wat betekent dat ik bij een volgende aankoop ook motorkleding outlet dezelfde kansen geef aan eenieder anders.

Prettig geholpen door dit bedrijf

Goed geregeld

Broek besteld, werdt keurig afgeleverd !

Supergoede ervaring!

Kerstkado tijdig besteld voor de zoon, maar levering was supersnel! Goed verpakt. Ik weet zeker dat onze zoon in de wolken zal zijn met zijn kerstkado. MotorkledingOutlet.nl is zeker een aanrader!

Een Rev’it Eclipse jas gekocht. Na betaling bleek de jas pas weer in het voorjaar leverbaar. Ik had geen interesse om hier op te wachten en vroeg ze of men geld terug te storten. Dit begrepen ze en was geen probleem. De dag nadien was het jasje onverwachts binnengekomen en werd meteen opgestuurd. Ik ben er blij mee!

Dadelijk na ontvangst "geinstalleerd", aangepast en zat perfect. Zeer snelle levering. Kwalitatief!

Snelle levering, ruime keus

Bestelling was snel binnen.

Fijne service

Goed en fijn geholpen. Tijd genomen.

74 Spinveld

Breda 4815 HT