Snelle levering netjes verpakt top

Genoeg keus en snelle levering

Nieuwe protectoren voor m’n jas besteld. Er was genoeg keus met duidelijke informatie op de website. Na het plaatsen van de bestelling had ik de spullen snel in huis, netjes en stevig ingepakt.

Zeer tevreden, snelle levering en bij telefonisch contact heel fijn geholpen .

Perfect zoals beloofd

Gisteren besteld vandaag in huis

Snel en kwaliteit

Mooi product de evolutionair 3

Super geregeld

Prachtig geregeld. Mijn jas was beschadigd tijdens garantie een hele nieuwe opgestuurd gekregen.Geweldig

Zeker te vrede met mijn motor jas zit als gegoten. Ik moet nog binnenkort test ritjes maken. Groet, Patrick

Goed, contact opzetten gaat wat moeizaam.

Bestelling bleek toch niet in voorraad dus levering duurde iets langer dan gedacht. Via mail contact gezocht dat blijkt een beetje moeizaam maar na 1x telefonisch contact verder prima gegaan. Daarna voor een reparatie contact gezocht, idem. Maar heel fijn opgelost. Ben zeker tevreden.

Niet zo tevreden

Werd gezegd levering in een of drie dagen. Heeft echter anderhalve week geduurd. Slechte info over levering pakket

goede producten....levertijden langer dan aangegeven

2 producten besteld waarvan het langste 6 werkdagen levertijd was. Na een week contact opgenomen met de vraag waar mijn spullen waren en toen kreeg ik als antwoord dat ze mijn e-mailadres niet kenden(nogthans zelfde adres waar ik bestelbevestiging op had gekregen) Toen bleek dat mijn artikelen niet op voorraad waren(bij bestelling waren ze dat wel) Elke dag een update dat het nog langer ging duren. Eindelijk na bijna 3 weken toch alles ontvangen.

Snel en klantvriendelijk

goede prijs, nette service

Moest een jas omruilen (was te klein). Kreeg al een verzendbevestiging toen het retour pakket bij postNL was afgegeven.

Goede producten. Lange wachttijd

Duurde 3 weken voor alles compleet was.

top!

Goede service! Door mijn eigen fout was het afleveradres niet bekend en ik werd gelijk gebeld en ontving mijn pakket ondanks dit gebeuren de volgende dag al.

gewoon goed

snelle service en oom als je iets wilt terugsturen geen problemen

direct goede telefonische hulp, vriendelijk en correct.

Ik kon op de website niet direct vinden hoe ik iets terug kon sturen. Toen ik belde werd ik vriendelijk en duidelijk geholpen.

Goed in service, snelheid

volgende keer weer !

Nette prijs , correcte afwikkeling, prima geregeld

Pluspunten

Klantvriendelijk.

Niet altijd telefonisch bereikbaar. Terugbelverzoek niet gedaan.

Pluspunten

Geweldige service en keuze

Pluspunten

Snelle levering en betaalbare spullen

Nee, blijf zo doorgaan (y)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Goede klantenservice.

Levertijd goed/ eerlijk weergeven vooral als een product niet in huis is maar eerst besteld moet worden. Reactietijd van klantenservice benoemen, deze tijd verwacht je snel reactie dat dit de volgende dag is kan, geen punt, maar benoem het even.

Pluspunten

duidelijke website eenvoudige bestelprocedure met de inbegrepen kortingen

gratis retourbeleid zou beter zijn

Pluspunten

Goede prijzen en aanbiedingen. Zeer goede service en online systeem. Bestellen en retourneren gaat snel en soepel.

De collectie iets uitbreiden met merken als bijvoorbeeld Furygan.

Pluspunten

Doen wat ze zeggen

orginele verpakking meelevren

74 Spinveld