Pluspunten

Snelle en correcte levering

NVT

Pluspunten

Ik kreeg snel reactie op mijn aanvullende vragen. Bestellen ging vervolgens erg gemakkelijk. Bestelling kwam alleen een paar dagen later dan verwacht binnen..

Levertijd: de jas (1 dag) en de rugbeschermer (3 dagen) die ik bestelde hadden allebei een andere levertijd. Ik had graag van tevoren geweten wanneer ik het pakket zou ontvangen. Ik begrijp best dat je ze samen verstuurd. maar ik verwachtte het pakket eigenlijk al op dinsdag. Nu was de verzending dinsdag.. nou ja kleinigheidje..

2 sterren: slechter dan verwacht

Mijn ervaring: Bij mijn bestelling op website stond 'volgende dag in huis'. Blijkbaar was er een verschil in voorraad, waardoor mijn bestelling niet verzonden kon worden. Op zich geen probleem, maar nadat ik na 2 dagen nog geen pakket had ontvangen, moest ik hier zelf over bellen. Toen kreeg ik pas te horen dat er verschil in voorraad was en dat de schoenen nog in bestelling stonden. Ik moest hiervoor 6 keer bellen voordat ik iemand te pakken kreeg. Paar dagen later zou het pakket verstuurd worden. Toen kreeg ik een mail dat dit een paar dagen later zou zijn. En op de dag dat ik het zou ontvangen, kreeg ik een mail dat het opgestuurd was die dag. Na ontvangst bleek het de verkeerde maat, ik had 39 besteld, de schoen bleek 38,5 en helaas te klein. Nu zit ik in het retourproces, waarbij je weer eerst moet wachten op een nummer voordat je het pakket kunt terugsturen. Kortom, tot op heden geen enkele positieve ervaring. Ik wacht nu al vanaf 24 juni op mijn motorschoenen. In het huidige digitale tijdperk een eeuwigheid. Verbeterpunten: - Bij verschil in voorraad de klant zelf direct op hoogte stellen. Niet afwachten tot de klant gaat bellen. - Goed bereikbaar zijn en anders voicemail of antwoordapparaat instellen. - Excuses maken als blijkt dat er wat mis is gegaan. - Vriendelijke telefoniste, het kwam nu wat onverschillig over. - Duidelijk zijn in wanneer het pakket ontvangen gaat worden, niet drie keer de de verwachtte datum uitstellen. - Retourproces makkelijker m

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijk en snel bestellen, wordt goed op de hoogte gehouden

als men 3 tot 4 werkdagen belooft, dan reken je daar op. Kreeg het nu te laat waardoor ik geen gebruik kon maken van hetgeen ik bestelde op mn tripje....

Pluspunten

Zeer tevreden, snelle behandeling van de bestelling en snelle verzending. Op de site ook heel duidelijke uitleg over de produkten. Top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijzen en klantenservice

product iets te laat verzonden

Pluspunten

Prima geholpen

Geen idee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle handeling qua bestelling

Als een bestelling niet binnen de aangegeven levertijd bezorgd kan worden, dan graag meer en goede info hierover naar de klant.

Pluspunten

Flexibiliteit in aanpassingen aan bestellingen.

Pluspunten

snel in huis

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Snelle service - Veel kortingen - Groot aanbod

- Afhandeling van bestellingen - Informatie van producten die later worden geleverd

Pluspunten

Gewoon een geweldige bedrijfsvoering. Eerlijk, geduldig en betrouwbaar. Had er een leren motorbroek besteld, die was te klein. Geen probleem binnen tweedagen was er een maatje groter. Helaas deze paste ook niet volgend verwachting. ook deze retour gezonden en afgesproken dat ik mijn geld retour wilde. Totaal geen probleem en netjes via de mail op de hoogte gehouden. Heb dat helaas elders anders meegemaakt.

Ga zo door....Helemaal top!!

Pluspunten

Bestelling en verzending liepen soepel, pakketje werd netjes op postnl ophaal bezorgd en binnen hen beloofde dagen!

Ik heb geen verbeterpunten, bestelling liep soepel

Pluspunten

Pluspunten

Alles.

Pluspunten

Snelle levering, goede service.

t kan aan mij liggen ook maar t was een heel gedoe om een ander afleveradres te bekomen anders alles prima !

Pluspunten

Toegankelijke webside, en ruime keus aan producten

Een snellere levering zou fijn zijn

Pluspunten

snelle levering en past precies

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering redelijke keuze mogelijkheden

Mijn producten kwamen beschadigd aan omdat ze slecht verpakt waren

Pluspunten

Snelle levering en prima service

74 Spinveld

Breda 4815 HT