2 sterren: slechter dan verwacht
Mijn ervaring: Bij mijn bestelling op website stond 'volgende dag in huis'. Blijkbaar was er een verschil in voorraad, waardoor mijn bestelling niet verzonden kon worden. Op zich geen probleem, maar nadat ik na 2 dagen nog geen pakket had ontvangen, moest ik hier zelf over bellen. Toen kreeg ik pas te horen dat er verschil in voorraad was en dat de schoenen nog in bestelling stonden. Ik moest hiervoor 6 keer bellen voordat ik iemand te pakken kreeg. Paar dagen later zou het pakket verstuurd worden. Toen kreeg ik een mail dat dit een paar dagen later zou zijn. En op de dag dat ik het zou ontvangen, kreeg ik een mail dat het opgestuurd was die dag. Na ontvangst bleek het de verkeerde maat, ik had 39 besteld, de schoen bleek 38,5 en helaas te klein. Nu zit ik in het retourproces, waarbij je weer eerst moet wachten op een nummer voordat je het pakket kunt terugsturen. Kortom, tot op heden geen enkele positieve ervaring. Ik wacht nu al vanaf 24 juni op mijn motorschoenen. In het huidige digitale tijdperk een eeuwigheid.
Verbeterpunten:
- Bij verschil in voorraad de klant zelf direct op hoogte stellen. Niet afwachten tot de klant gaat bellen.
- Goed bereikbaar zijn en anders voicemail of antwoordapparaat instellen.
- Excuses maken als blijkt dat er wat mis is gegaan.
- Vriendelijke telefoniste, het kwam nu wat onverschillig over.
- Duidelijk zijn in wanneer het pakket ontvangen gaat worden, niet drie keer de de verwachtte datum uitstellen.
- Retourproces makkelijker m