Garantie reparatie goed opgelost

Bovenste drukknoop werkte niet goed meer na anderhalf jaar, dit werd onder garantie keurig opgelost

Laarzen besteld Snel verzonden goed en netjes verpakt

Gewoon top!!!

Verkoper met verstand van zaken. Enorme keuze. Stukje outlet. Goede sfeer.

De juiste keuze gemaakt

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ stars…. Echt een aanrader.

Snelle en nette verzending.

aanrader!

Helm besteld en geheel binnen de aangegeven dagen ook geleverd, Top!

Slechte service

Telefonisch niet bereikbaar. Product wordt niet optijd geleverd en reageren ook niet op mails.

Goeie prijzen en snel verzonden

Goeie prijzen en super snel verzonden.

Uitstekend meegedacht waardoor levering toch op tijd kon

Gekozen voor deze site vanwege prijs/kwaliteit maar er bleken problemen bij de leverancier waardoor het product niet op tijd geleverd kon worden. Gelukkig passende oplossing gevonden waardoor ik toch nog op tijd de juiste spullen binnen had.

Zeer slechte service

Heb er twee roltassen besteld en bij de bestelling stond 1 a 2 werkdagen levertijd . Na een kleine week gebeld met de klantenservice en die zou het even uitzoeken en bel je zo terug , maar je raad het al denk ik zo hij moet nog bellen!! Krijg ik na een half uurtje wachten ongeveer dat de tassen vandaag verzonden worden en in de avond de track en trace code zou krijgen. Netjes ook ge kregen die avond en die gaf aan dat hij de volgende dag geleverd zou worden, maar helaas dat ging ook al fout en werd weer een dag later !!! Dus nee zeker geen aanrader om hier wat te bestellen!!!!

Goede levering

Mijn bestelling is snel en goed afgeleverd.

Helemaal goed

Correcte zaak

Samen met medewerker de juiste maat bepaalt van de handschoenen. Gewoon met een centimeter de vingerlengte gemeten en dan gekeken welke maat in de handschoenen stond. Fabrikant zei maat 9 in de tabel maar centimeter zei maat 12. Een maat 12 besteld en zit perfect.

Top service juiste prijzen

Mooie zoek functie fijne site goede service en geen langen wacht dagen

Geweldig geholpen.

Nieuwe helm gekocht en ik ben geweldig geholpen door Bryan? (jongen met baardje) Hij nam alle tijd en gaf een super goed advies. Wij komen zeker nog terug in jullie zal in Vianen.

Perfect service!

Mijn pakketje werd later geleverd dan normaal. Ik werd hiervan op de hoogte gebracht en men zou het handmatig door “het systeem” sturen. TOP!!!

Zeer goede prijzen en snelle levering

Zowel schoenen als een jas gekocht. Beide voor een zeer prettige prijs en snel geleverd.

Goede prijs snel verzonden

Goede kwaliteit en prijs

Snel geleverd, goed verpakt mooie prijs

Tevreden!

Kwalitatief en mooie motorpak.

Prima Zaak

Goede prijs voor t product wat ik zocht, en goede snelle klanten service!

Prijs kwaliteit zeer goed.

Helm gekocht voor mooie prijs en goede service.

Helm gekocht voor mooie prijs en via e-mail goed geïnformeerd. Netjes in verpakking geleverd en op tijd. Al met al prima service.

74 Spinveld

Breda 4815 HT

076 51 51 510

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire