Filter

Aankoop online van Rev'it bretels

Zeer tevreden over mijn Rev'it Suspenders Strapper bretels. Onder het lopen zakte steeds mijn motorbroek af. Sinds de Rev'it bretels geen last meer van. En ook zeer tevreden over MotorkledingOutlet over de duidelijke mails wat betreft bestelling en levering. Top!

Nietduur

Netjes ingepakt Snel verstuurd

Flexibele service tussen web- en fysieke shop

Mooie motorlaarzen via de webshop gekocht. Helaas een maat te klein, maar konden heel makkelijk via de fysieke shop in Breda omgewisseld worden zonder veel poespas.

Vriendelijke service

Vriendelijke service

Topkwaliteit en snelle levering

Zeer goede service

Je hebt er keuze genoeg zowel in de prijs als in producten.

Goede service en snelle verzending

Uitstekende service

Uitstekende service. Helaas was mijn bestelling in het magazijn uit het oog verloren waardoor ik na 10 dagen gebeld heb. Na 2 uur werd ik teruggebeld dat het gevonden was waarna ik het de volgende dag in huis had.

Geen reactie op mail

Geen reactie op mail

Lange levertijd

Bestelling geplaatst en pas een ruime week later geleverd. Winter handschoenen besteld, maar waren heel dun dus gaan retour.

Buitengewoon vriendelijk en klantgericht

Geduldig en hulpvaardig

Snel en kwaliteit

Snel geleverd goede kwaliteit

Fijne service

Mijn artikel was niet direct op voorraad en ik werd gelijk gebeld door motorkledingoutlet.nl of ik even geduld had en dat ze het gingen bestellen. Fijn!

Uitstekend!

Snelle verwerking en snel geleverd, top!

Ze komen hun afspraak na

goed en goedkoop met veel keuze

ik wou het product terugsturen omdat ik dacht dat het niet beviel en daar werd niet moeilijk over gedaan. heb het product toch gehouden omdat ik er toch erg blij mee was na het een paar keer aan te passen.

Goede helm, nette prijs, snel verzonden

Tevreden

top

wij hebben een helm besteld en binnen 2 dagen was de juiste helm geleverd. prima.

Ik was op zoek naar een rode helm. Medewerkster was erg behulpzaam. Dankzij haar heb ik nu dan toch de felbegeerde rode helm.

Gewoon goed

Mijn bestelling (motorschoenen) kwam op tijd binnen. Netjes verpakt en zeer zeker de moeite waard. Complimenten voor de service.

Super geregeld

Top geregeld snel retour

Erg goed

Behulpzaam. Begrepen de situatie van het probleem. Vriendelijk

Probleemloos bedrijf! Niets is te veel. Top.

Als Kerstkado voor kleinkind ruim voor de feestdagen besteld. Nu bleek de maat niet te kloppen maar de terugstuurdatum was verstreken. Geen probleem. Werd netjes geruild voor de juiste maat! Weer een kind blij. Hier is het vertrouwd winkelen. Ga zo door!

tevreden

zeer tevreden