Enige was dat het slot dus een 4 pond moest zijn en een 5 PINS kreeg

Goede levering

Goed Snel geleverd

Top .snel besteld en snelle levering .

Prima bv

gewoon goed

gewoon goed,bestellen , betalen, ophalen de volgende dag prima!

Top Service

Ich bedanke mich für den schnellen Versand. top Service. Und 1A Artikel

Perfect en snel Verzonden top.

Snel Verzonden en perfecte service

Snelle en goede levering

Goede webshop

g

Snel en correct verstuurd

Goede service e

Had een bestelling boven de 100 euro. Een onderdeel was niet meer leverbaar apart. Kwam onder de 100 euro. Hoefde de bezig kosten niet te betalen. Teveel betaalde binnen 1 dag op mijn rekening. Als met al een goed bedrijf.

Snelle levering. Duidelijk omschreven hoe of wat! Binnen tijdsbestek zoals gemeld

Correct en snel

De informatie waarnaar men op zoek is wordt correct omschreven en is duidelijk. De levering van de bestelling is heel snel. Misschien één punt van kritiek. Er wordt bij aanvaarding van de bestelling meegegeven dat van zodra de bestelling wordt verzonden er een mail met track & tracé wordt gestuurd. Ik heb die wel niet ontvangen waardoor ik wat verrast was wanneer de goederen werden geleverd. Maar aangezien het zo snel was, was ik aangenaam verrast. Groeten, Dirk

helaas verkeerde artikel

opzich prima service alleen 1 verkeerd artikel besteld. Het is moeilijk te zien op de site of je de juiste pakking besteld ondanks dat deze exact de contouren heeft maar dus niet past.

Had batterij besteld voor mijn bromfiets en was perfect geleverd en bromfiets start zonder problemen

Superr

Superr

zeer snelle levering

Levering was één dag na bestelling. Super.

Goede service, snelle en correcte levering en goede kwaliteit

Snel geleverd en goed materiaal .

Goede prijs snel verzonden en ontvangen.

Makkelijk

een goede overzichtelijke site. Alles goed en snel geleverd

Snel

Had producten snel thuis, goed ingepakt en wel voor een mooi prijsje.

Super snelle levering,product perfect zo als het moet zijn

Goede ervaring

Goed product en op tijd

Prima gastvriendelijke site, makkelijk zoeken en bestellen. Betalen gaat simpel. Product was op voorraad en de volgende dag binnen. Alles bij elkaar precies wat ik verwachten van een goed bedrijf\site, maar geen WoW effect, was ook niet nodig maar zou wel onderscheiden

Broekweg 131

3131HD Vlaardingen