Verkeerde produkt gekregen

De levering was supersnel, alleen kreeg ik niet wat ik besteld had. Ik had navullingen besteld voor de airwick freschmatic in de geur, home made cookies en ik kreeg 3 vanille geleverd. Jammer.

Snel geleverd voor een goede prijs

De Swartzkopf haarverf gebruikt en het is goed gelukt

Snel en correct

Snel en correct

Zijn SUPER

Overzichtelijke site, goede prijzen voor merk artikelen. Jammer van de zeer slechte, frustrerende bezorging door DHL. Na melding van de gestoorde bezorging perfect opgelost door meneer Mark van Stuntpakker.

Fantastisch, geweldig,uitstekend personeel

Ik heb een bestelling geplaatst van dove vloeibare Handzeep silk en original bij het ontvangst bleek het niet te kloppen de bestelling ik heb meteen gebeld en ben supervriendelijk te woord gestaan door claudia. Het probleem werd meteen opgelost doordat het product dezelfde middag (vrijdag) nog bij jullie weg ging heb ik zaterdag de bestelling alweer kunnen ophalen bij het dhl-punt. Echt service een 10 met een griffel. En extra complimenten naar claudia supervriendelijk aardig en komt haar woord echt na, bij veel bedrijven is dit niet het geval Mvg helmien fijneman

Top prijzen Top service

Overzichtelijke site Transperante kosten Duidelijk Prima prijs Snelle service

Houdbaarheid van tandpasta Sensodyne

In de aanbieding van de sensodyne tandpasta wordt niet vermeld dat deze houdbaar zijn tot maart 2023. Het betreft 11 tubes. Na mijn commentaar omtrent bovengenoemde heeft Stuntpakker alert en zeer correct gereageerd.

Snel en compleet geleverd tegen been scherpe prijs

compleet geleverd tegen been scherpe prijs

Perfecte, Correcte levering volgens de afspraken.

Dit was wat ik nodig had.

Prima prijs en snel geleverd

Op zoek naar Sensodyne tand en tandvlees bescherming kwam ik uit bij stuntpakker.nl Ik kon nergens goedkoper terecht ( ook niet bij de bekende drogisterijen met de aanbiedingen) dus besteld en keurig op tijd in huis gekregen met een 10% korting bon voor de volgende bestelling. Keurig hoor dat je gewaardeerd wordt als klant, top. Een aanrader dus.

Leuke prijzen, snelle levering.

Voor het eerst besteld bij Stuntpakker.nl. Spannend omdat ik deze wegshop niet kende, maar boven verwachting netjes geleverd en ook nog eens voor een leuke prijs!

Uitstekend!

Niets dan lof over deze firma!

www.stuntpakker.nl is zéker aan te bevelen.

Website werkt prettig, afhandeling bestelling snel en goed.

Verkeerde kleur, wel juiste kleurnummer

Ik gebruik altijd Loreal Excellence 9.3. Van deze verf heb heb ik 2 verpakkingen besteld via Stuntpakker. Na het kleuren is mijn haar in plaats van zeer licht goud blond, DONKER geworden. Na contact met de klantenservice is dit zeer goed opgepakt. Dat de kleur dit keer anders bij mij heeft uitgepakt is voor iedereen een raadsel, maar het aankoopbedrag krijg ik teruggestort. Ik ben hier zeer tevreden over en zal zeker weer bij Stuntpakker bestellen. De bestelling was eenvoudig en ik kon het de volgende dag al ophalen bij ons service point.

Goede website, veel keus,leuke prijzen, snelle en goedverzorgde levering en als nodig bereikbaar. Heb meerdere malen een bestelling geplaatst en altijd prima inorde!

Super snelle levertijd!

Aantrekkelijke prijzen en super snelle levering! Ik zal hier zeker vaker bestellen.

Stunter met snelheid

Makkelijke website en een snelle levering

perfect

zeer goede prijzen, snelle service en verzending. Leuke ervaring !

Goeie aanbieding / snel geleverd/ dikke 10 voor stuntpakker

was mijn 1e bestelling. Was blij verrast hoe snel en zorgvuldig de bestelling is verzorgd. dikke 10 voor jullie.

Super snel en netjes geleverd

Volgende dag in huis, en netjes verpakt

Snel en makkelijk te bestellen En snel geleverd

Duidelijke communicatie, vlotte levering

Duidelijk wanneer geleverd zou worden. Netjes verpakt.

Snelle levering.

Zo besteld, zo bezorgd

Makkelijk bestellen, snel bezorgd.

Bosmanskamp 79

4191 MT Geldermalsen