De producten waren goed verpakt en de bestelling is sneller afgeleverd dan was gemeld. Heel fijn!

Super snel geleverd!

Volgende dag al in huis, netjes op de hoogte gehouden van het hele proces van bestellen, tot track en trace. Prima!

Fantastich

Snelle levering, goede producten, makkelijk te bestellen

Snelle levering , goedkoop , er was 1 artikel niet geleverd en door de super vriendelijke verkoper werd deze de volgende dag alsnog geleverd daarom een 10

goede en snelle service

goede producten met goede prijzen en snelle service

Snelle levering.

Product goed en snel. Bereikbaarheid slecht.

Goed verzorgd

TOP!

Supersnelle goede service! Top product, kon ik nergens anders vinden. & goede prijs ook! Thanks! :)

Goed met 1 minpunt

Handiger als mijn email adres ook doorgegeven was aan DHL. Was niet duidelijk dat met DHL kwam. Dan had ik verzending kunnen laten bezorgen bij buren. Daardoor 1 dag vertraagd en moest ik naar een locatie waar ik niet graag kom.

Helemaal goed!

Snel geleverd, goede prijs. Wat wil je nog meer?

Goede service en betaalbaar Bestellen en de volgende dag al huis.

Zeer scherpe prijzen en supersnelle bezorging

Wederom weer alles kunnen bestellen wat ik nodig had. Laat in de avond besteld en de volgende al in huis. Echt TOP. Ook een goed assortiment. Ik ben dik tevreden!

Uitstekende levering!

Heb mijn bestelling volgens afspraak gekregen, super! Lekker voordelig en snel, bedankt.

Goede en snelle levering

Goede ervaring ,het product was netjes en snel geleverd. Het product was goed verpakt

de producten zouden beter verpakt moeten worden

er was een scheur in de tube van de douchegel en daardoor waren alle artikelen besmeurd. dit werd veroorzaakt door het transport. Inmiddels heb ik van stuntpakker een nieuwe tube douchegel GRATIS ontvangen. Dus weer een zeer tevreden klant erbij!!!!

Snel en goedkoop!

Snel besteld, fijne producten, de prijs is top en snel geleverd! Een aanrader!

Razendsnelle levering. Heel goed en ben dik tevreden!

Razendsnelle levering. Heel goed en ben dik tevreden!

Boven verwachting.

Een top bedrijf,vlotte levering en je wordt keurig op de hoogte gehouden hoe het staat met je bestelling.

Prachtige communicatie

Mijn aller eerste ervaring was er een klein probleem bij de verzending van de aangekomen producten en met een mail was het zo opgelost , ik was er echt van aangedaan hoe vriendelijk alles verliep . het zegt ook dat deze site mij een goed vertrouwen geeft in toekomstige bestellingen . Producten zijn prima in prijs zeker bij aanbiedingen

Een goede prijs voor de producten en een snelle levering van ze. Op de dag zelf een redelijk precieze tijdstip van levering

Nette en snelle levering!

De bestelling bij Stuntpakker ging erg makkelijk en de levering was goed verzorgd en supersnel!

Scherpe prijzen, uitstekend klantenservice

Ik ben super blij met jullie diensten. Het lijkt mij dat jullie een top bedrijf ookzijn, mag ik bij jullie werken? Vriendelijke groeten

Alles zeer goed

Product tegen knalprijs was exact zoals beschreven. Snelle levering. Hier zit tevreden klant.

Goede kwaliteit

Bosmanskamp 79