Snelle levering, netjes verpakt

Snelle levering, netjes verpakt.

Goede kwaliteit, snelle levering, kortom prima!

Ze doen wat ze beloven.

keurige aflevering

Netjes en op tijd afgeleverd in een keurige doos!

Super tevreden

Was de eerste keer dat ik hier wat heb besteld en ben echt super tevreden! Snelle service en goede prijzen. Ga hier zeker weer bestellen in de toekomst

Geweldig !

Ik had er nog geen ervaring mee, maar het verliep allemaal vlekkeloos!

Al 2 keer besteld bij jullie, rappe levering en goede levering. En tegen idd staalprijzen... doe aub zo verder.. zal nog dikwijls eens op jullie website passeren

Super goed snel en goedkoop!

Heel snel en super goed geleverd!!

Mooie producten, snelle levering!

Ben zeer tevreden, later nog bij besteld en ook weer snel geleverd. Goede kwaliteit Italiaanse bloes en truien!

Super geregeld....snelle levering.... goede communicatie ....

1 van de weinige online winkels waar het bestellen/verzenden/levering perfect is geregeld. Top.

Ik heb mijn vertrouwde gel gevonden op stuntpakker terwijl ik het nergens meer kon krijgen. En veel aanbiedingen, echt veel goedkoper. Ik ga vaker op deze site bestellen.

keurig ontvangen en afgehandeld

Altijd weer voor herhaling vatbaar!

Al meerdere keren hier besteld en iedere keer weer super tevreden!

Deo Sanex dermo protector

Vlug geleverd, prima!

Top website!

Goede deal en supersnelle verzending!

Leuke site en goede service

Goede en snelle bezorging en hele leuke aanbiedingen op de site :) Ik ga zeker nog regelmatig op de site kijken voor andere aanbiedingen.

Top!!

Snel gevonden, snel bestel, snel bezorgd, tegen een redelijke prijs.

Goede prijs + ultra snelle levering

Donderdag 30 december 23:00 bestellig geplaatst, Vrijdag 31 december 13:00 geleverd. En de prijzen zijn ook nog is super. Bedankt

Op de site stond dat ik rekening moest houden met de levertijd ivm Corona. Maar het pakketje kwam keurig op de afgesproken datum.

Prima verpakt en snel geleverd, top!!

Andrelon shampoo besteld via bol, deze werd zeer goed verpakt en snel geleverd door Stuntpakker, Top

Stuntpakker leverde ok, dhl deed het wat minder

Dhl bracht mijn pakje bij buren, ondanks dat ik had aangegeven dat er een afdak achter mijn huis was. Bovendien werd mij niet verteld wèlke buren, dus dat was een zoektocht.

Ondanks het vlak voor de kerst was kwam het snel binnen,niet meteen de volgende dag maar de 2de dag. Helemaal top

topprijzen en supersnel zelfs in december

sunersnel en mooiw prijzem

goedkoop

bestel hier altijd haarlak omdat die hier goedkoper is dan in belgie en nu we niet meer naar duitsland kunnen is dit een goed alternatief.

Super snel en goedkoop!

De volgende dag in huis zelfs 1 dag voor kerst. Er ontbrak wel wat maar werd na kerst als nog geleverd. Top gewoon!

Supersnel

Dag voor kerst besteld. Dag na kerst geleverd.

Bosmanskamp 79

4191 MT Geldermalsen