Goede ervaring, veel aan gehad. Ging met plezier heen. Prima docenten allebei.
Dag Suzan, Hartelijk dank voor het prachtige cijfer! Heel fijn om te horen dat je de cursus met veel plezier hebt doorlopen en dat je uiterst tevreden bent over de docenten. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, MindfulnessFabriek
De MBSR Mindfulnesstraining was een fijne en leerzame ervaring. De opbouw van de training was logisch en het werkboek/de filmpjes waren goede ondersteuning. Cynthia faciliteerde op een prettige manier het gesprek in de groep, legde theorie helder uit en begeleidde de medaties met een fijne en rustige stem. Ik heb er concrete tips uitgehaald en vooral een manier van kijken die ik toepas in het dagelijkse leven. Het brengt mij meer rust en acceptatie.
Dag An, Hartstikke bedankt voor het mooie cijfer en de goede recensie! Heel goed om te horen dat je concrete tips hebt kunnen halen uit de cursus die je toe kan passen in het dagelijkse leven. Ook heel fijn dat er een goede band is ontstaat tussen jou en Cynthia. Dit is natuurlijk van groot belang om de cursus zo prettig mogelijk te doorlopen. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, MindfulnessFabriek
De basistraining Mindfulness heb ik gedaan uit nieuwsgierigheid en professionele belangstelling. Bree heeft mij geleerd dat het redelijk eenvoudig is om rust te creëren in lastige situaties die mij een onrustig gevoel geven. Ik heb door oefenen ontdekt dat de 3 minuten ademanalyse voor mij een goed instrument is om rust te vinden in ingewikkelde en lastige situaties. Ik heb Bree als een fijne trainer ervaren, ze heeft een prettige stem die rustgevend werkt, is invoelend en geeft een deelnemer alle ruimte om eigen ervaringen te delen, als je niets wilt delen is het ook goed. Bree deelde na elke sessie ter inspiratie via de e-mail info/filmpjes zodat ik hiermee kon toewerken naar een volgende sessie.
Dag Geert, Hartstikke bedankt voor de mooie recensie en het prachtige cijfer. Heel fijn om te horen dat je nu in staat bent om meer rust te creëren in lastige situaties en de 3 minuten ademanalyse je daarbij kan helpen! Ook heel goed dat je een goede band met Bree hebt opgebouwd. Dit is namelijk heel belangrijk en zorgt ervoor dat de cursus zo prettig mogelijk doorlopen kan worden. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, MindfulnessFabriek
Ik heb de acht bijeenkomsten als heel prettig ervaren: ruimte voor ieder om iets of niets te zeggen over de ontdekkingsreis naar meer bewustzijn over de impact van onze gedachten op ons dagelijks leven. Als voorbeeld: ik proef weer meer wat ik eet doordat ik er met mijn aandacht bij kan blijven.
Dag Marie-Jose, Hartstikke bedankt voor het prachtige cijfer en de mooie recensie! Heel fijn om te horen dat de cursus ervoor heeft gezorgd dat je nu meer bewust bent van alles wat je doet! Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, MindfulnessFabriek
De cursus heeft mij meer gegeven dan ik had verwacht. Francisca geeft de cursus op een praktische en persoonlijke wijze. Hierdoor kon ik makkelijker manieren vinden om mindfulness in mijn leven te integreren. Ze heeft mij het inzicht gegeven dat je naast de formele oefeningen je mindfulness op allerlei manieren in je leven kan integreren. Ik ben super enthousiast en wil mij meer verdiepen in de materie.
Dag Rutha, Hartstikke bedankt voor het mooie cijfer en de prachtige recensie! Heel fijn om te horen dat je nu een manier hebt om mindfulness te integreren in je dagelijks leven. Ook heel fijn dat er een goede band is ontstaan tussen jou en Francisca en dat je nu enthousiast bent om je te verdiepen in de materie! Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, MindfulnessFabriek
Ik heb duidelijk antwoord gekregen op mijn vraag, Het gesprek is duidelijk en professioneel opgepakt.
Dag Jessica, Bedankt voor het mooie cijfer! Fijn dat je nu antwoord hebt op je vragen en dat je het traject als duidelijk en professioneel hebt ervaren. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, MindfulnessFabriek
De afgelopen twee maanden heb ik de (online) mindfulness cursus gevolgd bij Ilse van Dijk. Ik raad dit echt iedereen aan. Ondanks dat het online was vanwege de pandemie, was de cursus helder en leerden we van elkaar. Bedankt!
Dag Lieke, Hartstikke bedankt voor het mooie cijfer! Heel fijn om te horen dat je toch zoveel hebt gehad aan de cursus ondanks het feit dat alles online werd gegeven! Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, MindfulnessFabriek
De mindfullness cursus bracht datgene wat ik er uit wilde halen, namelijk een kennismaking met Mindfullness. We hebben daarnaast diverse oefeningen die ik zeker zal blijven toepassen.
Dag Marcel, Hartstikke bedankt voor het mooie cijfer! Goed om te horen dat je nu goed hebt kennisgemaakt met mindfulness en dat je de oefeningen kan toepassen in het dagelijks leven. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, MindfulnessFabriek
De 8- weekse training heeft ervoor gezorgd dat ik actief ben gaan oefenen met mindfulness door de stimulans van de groepsbijeenkomsten. Het oefenen en delen van ervaringen heeft er bij mij voor gezorgd dat ik meer momenten heb waarin ik bewust met aandacht aanwezig kan zijn en makkelijker mijn gedachten kan loslaten. Mindfulness ondersteunt bij het bewust opmerken, benoemen en vervolgens accepteren van dat wat je niet kunt veranderen én vanuit bewustzijn kiezen voor gedrag wat je wel kunt veranderen. Trainster is nuchter en open waarin zij ook haar eigen ervaringen deelt met mindfulness.
Dag Sanne, Hartstikke bedankt voor het mooie cijfer en de prachtige recensie! Heel goed dat je nu meer momenten hebt waarin je bewust bezig bent met je aandacht en dat je vervelende gedachtes nu beter kan loslaten. Ook heel goed om te horen dat je de trainster zo fijn vond, hier zijn wij altijd blij om! Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, MindfulnessFabriek
Ik heb de online training mindfulness van Fransisca als zeer fijn ervaren. 8 weken met elkaar online oefenen en daarna dagelijks thuis oefenen is erg helpend geweest om het een onderdeel van m'n leven te laten worden. Fransisca was erg enthousiast en praktisch ingesteld, waardoor ik het ook goed kan beoefenen.
Hallo Jantien, Bedankt voor het prachtige cijfer! Heel fijn om te horen dat mindfulness je zoveel heeft kunnen helpen en dat het een onderdeel van je leven is geworden. Ook heel mooi om te lezen dat er een goede band was met Francisca was. Het is natuurlijk van groot belang dat er een goede band ontstaat met de trainster omdat het traject dan zo goed mogelijk doorlopen kan worden. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, MindfulnessFabriek
Dag Lotte, Een 10! Wauw! Bedankt voor het prachtige cijfer! Ook super dat je de training top vond. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, MindfulnessFabriek
Ik vond het een leerzame en inspirerende training, leuke afwisseling tussen theorie en praktijk. Alle oefeningen waren laagdrempelig, gemakkelijk in je leven toe te passen waardoor de stap naar een meer mindful leven gemakkelijk gezet is. Dit had ook alles te maken met de wijze waarop Franscisca de training gaf; deskundig, met een goede dosis humor, respectvol naar elke deelnemer en allesbehalve ‘zweverig ‘. Ze wist veel te vertellen uit haar persoonlijke leven wat een bron van inspiratie was. Ik zou veel mensen de training aanraden, en vooral bij Franscisca.
Hallo Femke, Hartstikke bedankt voor het prachtige cijfer en de mooie recensie! Heel fijn om te horen dat je de training inspirerend en leerzaam vond. Ook super fijn dat je het zo goed met Francisca kon vinden. het is natuurlijk van groot belang dat er een goede band ontstaat met de trainster om het traject zo goed mogelijk te doorlopen. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, MindfulnessFabriek
Ik heb 8 super fijne gesprekken gehad. IK heb mijn hart kunnen luchten en achteraf een hele andere kijk gehad op mijn ervaringen. Super veel inzichten gekregen op mijn eigen handelen, wat ik hier mee kan en wat ik hier niet mee kan. Deze tips en inzichten zullen mij in de toekomst altijd blijven helpen.
Hallo D, Hartstikke bedankt voor het mooie cijfer! Heel fijn om te horen dat je meer inzichten hebt gekregen in je eigen handelen. Wij hopen dat je nu een stuk meer in het hier en nu leeft! Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, MindfulnessFabriek
Deze cursus was een welkome en broodnodige aanvulling op het re-integratietraject om na een burn-out weer aan het werk te komen. Door de cursus heb ik handvatten ontdekt die me helpen stress te herkennen, te herleiden en daarom (vaak) te kunnen voorkomen. Rust in de dag inbouwen, momenten voor mezelf pakken en een betere balans creëren. Ik heb erg veel geleerd en handige tools gekregen.
De 8 wekelijkse training met Cynthia heb ik als zeer prettig ervaren. Zij is een rustige, serieuze, flexibele en leuke vrouw, Ze stond open voor mijn vragen, maar hield zich wel aan de materie van die week. Omdat het 1 op 1 was had ik misschien verwacht dat ik meer handvatten had kunnen krijgen om individuele situaties onder controle te krijgen. Maar ik snap ook dat een uur te kort is om buiten de doelstellingen van het hoofdstuk te veel op het persoon in te gaan. Cynthia gaf ook aan dat er meerdere mogelijkheden zijn na deze mindfulness training. Ik hoop dat ik er veel aan ga hebben en dat ik o.a. het mediteren/ademhalen kan toepassen in mijn drukke bestaan. Er zijn zeker dagelijks al dingen waar ik opmerkzaam op ben na de training. Ik ga deze training eerst goed intregreren in mijn leven en daarna ben ik zeker geïnteresseerd om door te gaan.
Hallo Lisette, Bedankt voor de mooie recensie! Heel fijn om te horen dat je het zo goed hebt kunnen vinden met Cynthia. Het is heel belangrijk voor ons dat er een goede band ontstaat omdat het traject dan zo goed mogelijk doorlopen kan worden. Jammer dat je misschien niet alle handvatten hebt gekregen die je misschien had verwacht van te voren. Wij hopen dat ondanks alles je de geleerde oefeningen kan toepassen in je dagelijks leven! Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, MindfulnessFabriek
Beter geleerd om met mijn gedachten om te gaan. Nu alleen nog wachten op de rekening voor de verzekering.
Hallo Anja, Goed om te horen dat je nu beter om kan gaan met je gedachtes! Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, MindfulnessFabriek
Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren. Ik was wat sceptisch over de online versie. Dit is geheel goed gekomen! Mede dankzij de input van de begeleider, Francisca. Zij leidde ons met verve en enthousiasme door de bijeenkomsten. Ik ben echt heel blij dat ik de cursus hebt gevolgd. Mindfulness geeft me ruimte en rust en heeft ervoor gezorgd dat ik het leiderschap over mijn leven heb teruggepakt.
Dag Gertruda, Hartstikke bedankt voor het mooie cijfer en de recensie! Heel goed om te horen dat ondanks de sceptische gedachtes voor het traject dat alles goed is gekomen. Ook heel fijn voor je dat je het zo goed met Francisca kon vinden. Het is natuurlijk van groot belang dat er een goed band ontstaat met de trainster om ervoor te zorgen dat het traject zo succesvol mogelijk loopt. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, MindfulnessFabriek
De online mindfulness training heb ik als erg prettig ervaren. De combinatie tussen oefeningen en theorie vond ik ook erg fijn. We leerden verschillende vormen en oefeningen, waarbij je de vrijheid kreeg om zelf uit te proberen wat het beste bij jou past. Dankzij de mindfulness cursus leef ik meer in het moment en kan ik beter afstand nemen tijdens stressvolle momenten. Ik voel beter wat ik op bepaalde momenten nodig heb en kan daarop anticiperen. Verder vond ik het prettig dat we er een boek bij kregen waar de theorie nog in werd uitgelegd en de geluidsfragmenten waarmee je zelf thuis kunt oefenen. Al met al een dikke 10.
Hallo Nicole, Hartstikke bedankt voor de mooie recensie en het prachtige cijfer! Heel fijn om te horen dat je nu meer in het moment leeft en de mogelijkheid hebt om afstand te nemen tijdens stressvolle situaties. Ook heel goed voor je dat je nu meer controle hebt over jezelf en van jezelf weet wanneer je iets nodig hebt. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, MindfulnessFabriek
Ik vond de trainingen van Bree heel erg leuk. De bewustwording die ze heeft los gekregen is heel bijzonder. Ook haar relaxte houding was heel prettig. Ook het werkboek en de trainingsmaterialen vond ik heel erg goed.
Dag Linda, Hartstikke bedankt voor het prachtige cijfer! Goed om te horen dat je goed overweg kon met Bree. Een goede band met de trainster hebben is natuurlijk super belangrijk om het traject goed te doorlopen. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, MindfulnessFabriek
Een hele goede en fijne kennismaking met mindfulness en mediteren. Veel aan gehad. Wekt interesse op om mij hier verder in te verdiepen.
Dag Nanick, Fijn om te horen dat je door onze trainingen de inspiratie hebt gekregen om je meer te gaan verdiepen in mindfulness! Wij wensen jou veel succes en alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, MindfulnessFabriek
Mindfulness is niet wat je problemen oplost maar hoe je er mee omgaat. Als je hele leven gewend bent omdat op een bepaalde manier te doen, vergt het veel oefening indaal anders mee te leren omgaan. Daarom zijn 8 weken ook echt nodig om iedere keer een andere oefening onder de knie te krijgen, althans voor mij. Nu kan ik veel beter rustiger nadenken en een besluit nemen. Ik kan beter bij mezelf blijven, waarvan ik voorheen niet wist hoe dat te doen. Voor mij is er nog veel oefening nodig maar ik merk dat ik er op een dag vaak bij stilsta. En dat is denk ik het begin. Ik hoop het vast te kunnen houden. Cynthia bedankt voor de fijne lessen en ook de mede cursisten. Ik heb ook veel van jullie geleerd.
Hallo Anney, Hartelijk dank voor de mooie recensie en het cijfer! Goed om te horen dat je, ondanks de moeilijkheden die je aan het begin van het traject ondervond, je goed door het traject heen hebt geslagen! Ook super om te horen dat je nu wél af en toe stilstaat bij je problemen en er rustig over na kan denken. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, MindfulnessFabriek
Mindful omgaan met eten biedt een nieuwe invalshoek voor als je alles al hebt geprobeerd om af te vallen. De cursus heeft mij enorm geholpen om anders naar mijzelf en mijn eetgewoonten te kijken. Niet vanuit strenge regels en alleen maar doorzettingsvermogen maar door er mindful naar te kijken. Jacqueline is fantastisch als mindful-coach en brengt de theorie aangepast aan de persoon (wij deden het als buddies) heel goed over en doet een zeer goede introductie mediteren. Met plezier en met veel resultaat gedaan!
Hallo Kees, Goed om te horen dat dit jou heeft kunnen helpen! Ook fijn om te horen dat je het zo goed kon vinden met Jaqueline! Het is natuurlijk super belangrijk dat er een goede band ontstaat met de trainster omdat dan het traject zo goed mogelijk doorlopen kan worden! Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, MindfulnessFabriek
Het is heel bevrijdend om mijn gedachten te kunnen laten voor wat ze zijn en die niet te problematiseren. Helemaal in deze tijd is het belangrijk om momenten voor je zelf te nemen om gedachten of zorgen los te kunnen laten. Dat maakt een stuk lichter en geeft ruimte. De online begeleiding tijdens de wekelijkse sessie werkt heel goed - oefeningen doe je thuis, wat het normaler maakt om die na de training ook thuis te blijven doen.
Hallo Joost, Hartstikke bedankt voor het mooie cijfer en de fantastische recensie! Goed om te lezen dat je nu beter in staat bent om je gedachtes los te laten en daardoor ruimte creëert voor jezelf. Je hebt gelijk in dat het zeker in deze roerige tijden belangrijk is om af en toe alle zorgen even van je af te zetten. Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijk groet, MindfulnessFabriek
Ik wilde de training Mindfulness heel graag live doen, en dat is gelukt! Na vier lessen een verplichte corona break, maar nu toch afgerond. Erg fijne ervaring met prettige medecursisten en een fijne, heldere begeleiding door Ilonka. Mijn angst ('als het maar niet te zweverig wordt') was ongegrond. In het dagelijks leven merk ik al de voordelen van de training en de dingen die ik geleerd heb. Door hier elke dag mee bezig te zijn, gaat het steeds meer een deel van je dag/week/leven uitmaken.
Dag Anne-Marie, Wauw een 10! Hartstikke bedankt voor de mooie recensie en het fantastische cijfer! Super om te horen dat je angst geen werkelijkheid werd. Ook heel fijn voor je dat je nu al de voordelen van de training kan merken in het dagelijks leven! Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, MindfulnessFabriek
Eerst nog getwijfeld of Mindfulness misschien te zweverig zou zijn, de stap gezet en direct vanaf de eerste training heeft Ilonka duidelijk gemaakt dat Mindfulness juist niet zweverig is maar zeer concrete technieken bevat. Ilonka is kundig, zeer vriendelijk en heeft een scherp oor voor de zaken waar cursisten mee "worstelen" en brengt dit in de training in zodat je er echt ook daadwerkelijk iets mee kunt. Ik raad iedereen Ilonka aan als trainer! Ilonka, bedankt voor de fijne en leerzame training!
Dag Tom, Hartstikke bedankt voor de mooie recensie en het mooie cijfer! Ook super dat je een goede band had met Ilonka, het is natuurlijk van groot belang dat je goed overweg kan met de trainster om het traject zo goed mogelijk te doorlopen. Wij zullen Ilonka vertellen dat je de training zo leuk vond met haar! Wij wensen jou alle voorspoed toe! Met vriendelijke groet, MindfulnessFabriek