Fijne begeleiding en uitleg hoe het lichaam en de geest werkt. Het is een goed begin om te leren hoe je dingen anders aan kunt pakken en niet in de zelfde patronen blijft hangen.
Beste Brenda, Wat fijn om te horen dat je een mooie start hebt kunnen maken. Het is en blijft oefenen om alle vaardigheden te blijven onderhouden. Op die manier kan je lichaam en geest aan elkaar verbinden en creëer je een mooie en fijne balans. Wij wensen je alle goeds toe voor in de toekomst en wij zijn blij dat we jou een fijne begeleiding en uitleg hebben kunnen geven. Hartelijke groet, Mindfulnessfabriek
De Mindfulness Plus online training heeft mijn manier van denken en voelen verrijkt. Ik heb geleerd om met moeilijke gedachten om te gaan en te voelen waar het voor mij echt om draait in het leven. Dat gaat me verder helpen!
Beste Birgt, Wat fijn dat je zo veel hebt opgestoken van de training. He zijn prachtige inzichten die je aanhaalt. Dit gaat je vast nog veel brengen. Het gaat om goed voelen. En zo te zien heb je geleerd om goed te voelen wat je voelt. Wij wensen je heel veel geluk en alle goeds toe met de nieuwe inzichten. Hartelijke groet, Mindfulnessfabriek
Tijdens de Mindfulnessplus ONLINE heb ik meer inzicht gekregen en goede oefeningen geleerd die ik zelf kan toepassen. Hele fijn training, dank Jeroen en Linda!
Beste Elze, Allereerst bedankt voor je positieve review! De complimenten zullen wij doorgeven aan Jeroen en Linda. Daar zullen ze vast blij mee zijn. Wij wensen je nog heel veel plezier en genot van de inzichten die je hebt verkregen tijdens de oefeningen. Het gaat je vast en zeker nog veel goeds brengen. Hartelijke groet, Mindfulnessfabriek
De training MindfulnessPLUS (ACT) Online is een goed vervolg op de Mindfulnesstraining van de MindfulnessFabriek. Met deze training ontdek je wat je echt belangrijk vindt. De opbouw is duidelijk omdat je ergens naartoe werkt, de onderdelen komen steeds terug. Tijdens de training gaven trainers Jeroen en Linda iedere deelnemer voldoende ruimte en spoorden zij ons aan actief mee te doen binnen je eigen grenzen. Dat er twee trainers waren vond ik erg prettig omdat zij elkaar goed aanvullen. De lessen zijn interactief: de duidelijke uitleg werd afgewisseld met informatieve filmpjes of je werd in een aparte sessie geplaatst voor een opdracht. Qua techniek ben ik ook positief: de trainers zijn kundig met de gekozen videocommunicatie-tool en de aanvullende app werkt goed (waarin voldoende opdrachten worden gedeeld). De trainers lieten zien ook over deze digitale vaardigheden te beschikken waardoor het professioneel overkomt. Ik vind de online training een zeer goed alternatief voor fysieke bijeenkomsten!
Beste Renske, Bedankt voor je positieve en zeer uitgebreide review. Wat ons, maar ook jou, veel energie geeft is de positieve ervaringen die deze training jou heeft gebracht. Prachtig om te lezen. Fijn om te lezen dat Jeroen en Linda jou goed hebben begeleid in dit mooie proces. Daarnaast zijn wij erg blij dat wij met de online bijeenkomsten dezelfde kwaliteit hebben kunnen leveren. Dat vinden wij voor jou extra belangrijk in deze tijd. Wij wensen jou alle goeds toe in de toekomst en hopelijk mag je nog vaak met een positief gevoel terug denken aan de training! Hartelijke groet, Mindfulnessfabriek
De mindfulness training van de Mindfulness Fabriek heeft me fantastische inzichten gegeven die ik mijn leven lang met me meeneem. Dorien heeft de lessen heel fijn begeleid. Ze wist me onwijs welkom te laten voelen en gehoord in wat me dwarszat. Iedere les bracht me rust. Ik raad het iedereen aan die op wat voor manier dan ook met zichzelf of zijn/haar omgeving in de knoop zit.
Beste Ellen, Dat zijn nog eens mooie woorden over de toegevoegde waarde van mindfulness. Wat fijn om te lezen dat Dorien deze rol heeft gehad in jouw proces. Hopelijk mag mindfulness jou nog veel momenten van rust brengen. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en wij wensen jou alle goeds toe voor in de toekomst. De inzichten die je hebt meegenomen uit de training heb je ook zeker te danken aan je eigen inzet. Heel veel genot toegewenst voor de komende tijd waarbij mindfulness een mooie bijdrage in kan leveren. Hartelijke groet, Mindfulnessfabriek
Fijne leerzame cursus en goede docent
Beste Peter, Hartelijk dank voor je beoordeling! Wat fijn dat je veel hebt kunnen leren in de cursus. We zullen het compliment doorgeven aan Dorien. Wij wensen je alle goeds toe in de toekomst en hopelijk mag mindfulness een mooie bijdrage leveren aan een gezonder en gelukkiger leven. Hartelijke groet, Mindfulnessfabriek
Na een kennismakingsworkshop op een zaterdag, begon ik ondanks de bizarre (corona-)periode, met goede moed aan de 8-weekse Mindfulness training in sept 2020. Onze groep varieerde van een jonge twintiger tot een late vijftiger (Ik dus). Als zzp'er, personal trainer, mental coach zocht ik o.a. tools om mij te ondersteunen in het vinden van oplossingen. Wat mij opviel: Dorien heeft mij in die 8 weken op een boeiende, niet oordelende en geduldige manier kennis laten maken met Mindfulness. Alle vooroordelen zijn bij mij verdwenen. Het heeft mij ertoe aangezet dat ik doorga met de opleiding tot Mindfulness Coach. Door bewust te ervaren wat Mindfulness precies is kwam ik veel eerder tot de kern, dan er alleen maar over te lezen of dat je mensen er over hoort praten. Geleid door een vakbekwame docent, Dorien en ondersteund door prima audio materiaal, meditaties op soundcloud en een duidelijke mindfulnesstraining werkboek, en een fijne medecursisten groep, kijk ik terug op een zeer waardevolle 8 weekse Mindfulness training.
Beste Stefan, Hartelijk dank voor je prachtige beoordeling. Je schrijft over hele mooie en waardevolle aspecten van mindfulness. Prachtig om te lezen hoe je mindfulness hebt weten toe te passen in jouw dagelijkse leven. Daarnaast inspireert het ons om te lezen dat jij een pad kiest om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van mindfulness. Hopelijk mag jij veel mensen inspireren en trainen met als resultaat een gezonder en gelukkiger leven. Hartelijk dank voor je inspirerende beoordeling waardoor je ook anderen hebt geholpen om een weloverwogen keuze te maken! Wij wensen je alle goeds toe voor in de toekomst. Hartelijke groet, Mindfulnessfabriek
Prettige docente welke aandacht had voor iedereen tijdens de cursus en goed bereikbaar was
Beste Tom, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Een 10! Fijn om te lezen dat Ilse goed bereikbaar was en aandacht voor iedereen had. Dat is de kwaliteit die we graag leveren vanuit Mindfulnessfabriek! Wij wensen je alle goeds toe in de toekomst en hopelijk mag mindfulness bijdragen aan een gezonder en gelukkiger leven! Hartelijke groet, Mindfulnessfabriek
Goed opgezette en heel rustig en duidelijk geleide cursus. Fijne groepsgrootte en prima locatie. Goede diversiteit aan oefeningen. Mooie manier om kennis te maken met Mindfulness.
Beste Jeroen, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over mindfulnessfabriek en de cursus! Je hebt jezelf goed weten te trainen in een eerste kennismaking met mindfulness. Hopelijk kan je de tools inzetten in jouw dagelijkse leven. Op die manier kan mindfulness bijdragen aan een gezonder en gelukkiger leven! Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en wij wensen jou alle goeds toe in de toekomst. Hartelijke groet, Mindfulnessfabriek
Goed geregeld en georganiseerd, voldeed aan mijn verwachtingen en had het eerder moeten doen
Dag Wybren, Fijn om te lezen dat we aan jouw verwachtingen hebben kunnen voldoen! Het is nooit te laat om een mindfulness training te volgen. Vanaf nu kan je alle tools inzetten die hopelijk bijdragen aan een gezonder en gelukkiger leven. Wij wensen je alle goeds toe en willen je bedanken voor de positieve beoordeling! Hartelijke groet, Mindfulnessfabriek
Contact met de Mindfullness Fabriek liep soepel. Jacqueline is een erg prettig mens en stelde me meteen op mijn gemak en stelde de goede vragen om een goed beeld te hebben van wat ik nodig had. Ze heeft me een aantal inzichten gegeven en handvatten aangereikt om verder te komen en ik ben haar erg dankbaar daarvoor.
Beste Andre, Hartelijk dank voor jouw mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat het contact met Mindfulnessfabriek prettig is verlopen. De complimenten zullen wij doorgeven aan Jacqueline! Wij wensen jou alle goeds toe omtrent de inzichten en handvatten die je hebt gekregen tijdens de training. Hopelijk draagt dit bij aan een gezonder en gelukkig leven. Hartelijke groet, Mindfulnessfabriek
Ik heb ontzettend veel gehad aan de mindfulnesstraining die ik bij Jen heb gevolgd. Meer dan ik van tevoren zelf had kunnen bedenken! Jen is een lieve, open trainer met een rustige stem en aanwezigheid die je het gevoel geeft dat jouw verhaal ertoe doet. Met concrete handvaten, tips en inspirerende input begeleidt ze je bij het oefenen. Waar ik mindfulness vroeger nog wel eens een onduidelijke term kon vinden is het nu iets concreets geworden voor mij, waar ik zelf mee aan de slag kan. De coaching van Jen en het prettig geschreven boek motiveren enorm om verder te blijven oefenen met mindfulness, ook nadat de training is afgelopen. Het heeft me rustiger en gelukkiger gemaakt. Ik durf allerlei situaties nu met meer vertrouwen tegemoet te treden, omdat ik concrete handvaten heb om ermee om te gaan. De training heeft ervoor gezorgd dat ik langzaamaan steeds meer "in mijn lichaam ben gezakt". Ik kijk heel erg uit om verder zelf ermee aan de slag te gaan.
Beste Sterre, Wauw, wat fijn dat de training jou zo veel heeft opgeleverd! Jen zal vast blij zijn met deze mooie woorden. Wat fijn en mooi om te lezen dat jij zo veel uit de training hebt kunnen halen. Je hebt de training prachtig weten te vertalen naar jouw eigen situatie. Vanuit daar heb je het kunnen toepassen om een prachtig resultaat te behalen. Wij hopen dat mindfulness jou in de toekomst nog heel veel mooie, rustige en gelukkige momenten gaat brengen! Warme groet, Mindfulnessfabriek
Ik heb de online training gedaan met een groepje van 7 cursisten. Was prima te doen mbv Zoom. Er was meer dan voldoende ruimte om ervaringen uit te wisselen. Ook het doen van de oefeningen in de eigen omgeving thuis ging prima. Het cursusboek is duidelijk en uitgebreid. Na afloop van elke training wordt mbv YouTube filmpjes ook nog eens een digitale samenvatting gegeven. Zeer illustratief. Daarnaast stuurde de cursusleidster regelmatig verdiepende extra lesstof mee. De cursusleidster nam uitgebreid de tijd om de ervaring van de afgelopen week met elkaar door te nemen waarna de lesstof van de huidige cursusdag werd opgepakt.
Ze neemt echt de tijd om te luisteren en speelt in op jouw persoonlijke omstandigheden.
Beste Guido, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Wat fijn dat de training toegepast is op jouw persoonlijke omstandigheden. Daar gaan we altijd voor. Wij wensen jou alle goeds toe voor de toekomst! Hartelijke groet, Mindfulnessfabriek
Er enigszins wat sceptisch ingegaan, vooral met de hoop om wat rustiger te worden en te ervaren wat het is. Echter aan de hand van de theorie uit het werkboek tot zoveel inzichten gekomen die helpen bij bewustwording van wat je geest kan doen. Voel me sindsdien geen slachtoffer meer van wat m’n hoofd, gedachten en gevoelens besluiten te doen. Ook de docente heeft een hele fijne rustige uitstraling en werkt met hele prettige positieve benadering.
In de 8 bijeenkomsten heb ik veel fijne handvatten gekregen om meer rust te ervaren en ook bewuster in het hier en nu te zijn. Een aantal van de oefeningen zet ik bijna dagelijks in op momenten dat ik ze nodig heb en/of eraan denk. Ik ben me ook bewuster geworden van patronen en besef me regelmatig dat ik stress ervaar of me ergens teveel in laat meeslepen. Door het besef, kan ik er ook naar handelen. Ik vond het niet moeilijk me over te geven aan de oefeningen. De docente was kundig en heel prettig in de omgang, daardoor heb ik er denk ik nog meer uit kunnen halen. Ik zal de cursus zéker aanraden aan mensen in mijn omgeving. De oefeningen zijn heel fijn en werken echt.
Dag Jessica, Wat heb jij een mooi resultaat voor jezelf uit de training weten te halen. Je hebt een prachtige koppeling kunnen maken om de oefeningen toe te passen in jouw dagelijkse leven. En zo te lezen levert jou dat heel veel op. Je hebt niet alleen de kennis maar je kan er ook naar handelen. Dat zal de rest van je leven zeer waardevol zijn. Ik zie een prachtige verschuiving van onwetendheid naar wijsheid. Wij zijn erg blij om te horen dat onze trainer een mooie bijdrage heeft kunnen leveren aan jouw proces. Bedankt voor je recommendaties en wij zullen de complimenten doorgeven aan Ilse. Wij wensen jou nog veel wijsheid en rust toe met het beoefenen van mindfulness!
Ik ben hoopvol doch ook sceptisch begonnen. Na 4 weken begon ik verschil te merken in hoe ik met situaties en gedachten en gevoelens om begon te gaan en kreeg ik meer rust. Cruciaal voor mij was wel om de oefeningen dagelijks te doen. Dat raad ik iedereen dan ook aan!
Dag Lydia, Wat mooi dat je jezelf hebt weten te trainen om beter om te gaan met situaties, je gedachten en gevoelens. Deze vaardigheden zijn de rest van je leven bruikbaar. Wij hopen dat jou dit nog veel goeds zal brengen. Door jouw open houding heb je een optimaal resultaat uit de training kunnen halen. Mooi gedaan! Oefening baart kunst. Bedankt dat je dit nog als advies meegeeft aan anderen. Wij wensen jou heel veel plezier met het integreren van mindfulness in je dagelijks leven!
Om écht te leren omgaan met de verhalenmachine in mijn hoofd, zocht ik een vorm van begeleiding die meer gaat om "doen" en minder om enkel "praten". In het ACT traject met Henriëtte heb ik over een periode van drie maanden essentiele dingen geleerd over hoe ik in elkaar zit, wat ik belangrijk vind in werk en privé en hoe om te gaan met gevoelens en gedachtes. De sessies met Henriëtte zaten vol humor, begrip en concrete oefeningen en door de "klik" die ik met haar voelde ervaarde ik het als prettig om deze therapie bij Stresswise te volgen. Mijn sessies vonden plaats in het coachhuis aan de Wijnhaven Rotterdam, een mooie rustige plek in het drukke centrum. Ik ben tevens ook door een van de zwaardere periodes van mijn leven gegaan, overspannen zijn en dat accepteren, grotendeels te danken aan ACT. Ik zou het iedereen die in vergelijkbare situatie professionele begeleiding zoekt zeker aanraden.
Dag Lennart, Woorden schieten bijna tekort om te beschrijven wat voor prachtig resultaat jij hebt geboekt in de sessies met Henriëtte. Wij zullen de complimenten ook aan haar doorgeven. Heel erg bedankt voor het delen van jouw ervaring. We hopen dat je in de toekomst nog veel gebruik kunt maken van de geleerde vaardigheden. Jij hebt het leven lichter gemaakt!
Het is een enorme verrijking van mijn leven. De cursus zit goed in elkaar, een prachtig werkboek met goede digitale ondersteuning. Verder een geweldige trainer die iedereen de ruimte gaf en ons goed verder kon helpen. Daarnaast was ze altijd beschikbaar buiten de cursus om.
Dag Johanna, Wat prachtig om te lezen dat deze ontdekkingsreis jouw wereld een stuk groter heeft gemaakt. Je noemt het zelf een enorme verrijking en wij hopen dat deze verrijking jou nog heel veel goeds zal brengen in de toekomst. Geniet van het werkboek en wij hopen dat wij op deze manier blijvend kunnen bijdragen aan een waardevol leven.
Goed verzorgd met fijn praktisch boek erbij. De begeleiding van Hilde was heel prettig en gaf ruimte, vertrouwen, liefdevolle compassie en een fijne stem voor de oefeningen. Duidelijke uitleg en verder is het natuurlijk aan jezelf om alles toe te passen. De filmpjes zijn een goede aanvulling. Heel helder, begrijpelijk en beeldend. Bedankt!
Hi Anne, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring! Wij zijn er natuurlijk ook van overtuigd dat iedereen het eens zou moeten doen. En het liefst nog vaker! Fijn om te horen dat mede dankzij onze trainster jouw mindfulness training tot een succes is gebracht. Het boek zal voor altijd tot je beschikking blijven en wij wensen jou heel veel plezier om alle waardevolle elementen uit mindfulness toe te passen in jouw leven!
Wat ik aan de Mindfulnessfabriek prettig vond is dat het zo'n grote organisatie is: je kunt makkelijk uit meerdere trainers kiezen en een goede klik is belangrijk. Ik kwam meteen goed terecht bij Henriëtte. Ze is down-to-earth en nuchter, maar ook warm en heeft gevoel voor humor. Ze stemde het programma af op mijn persoon, maar ook op hoe het precies op dat moment met me ging. Voor wie nog twijfelt: de rozijnoefening bleek eigenlijk hartstikke leuk!
Hi Julia, Heel erg bedankt voor de mooie complimenten die je geeft aan onze organisatie. Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk en daarom zijn wij extra blij voor jou dat je dit hebt kunnen vinden. En wat fijn dat je een goede klik had met Henriëtte! De rozijn oefening is leuk en leerzaam tegelijk. Fijn dat je dit ook zo hebt ervaren. Wij wensen jou nog heel veel goede keuzes toe die jouw gezondheid verbeteren!
Ik heb geleerd om piekeren meer los te laten en te accepteren, dat betekent niet dat ik niet meer pieker, maar wel dat ik er beter mee om kan gaan. Oefenen is hierbij heel belangrijk en dat vind ik lastig om in te plannen.
Hi Angelique, Wat fijn dat je dankzij mindfulness hebt kunnen leren om beter met je gedachten om te gaan. Hopelijk heeft dit veel positieve effecten op je welzijn en draagt het bij aan een waardevol leven. Gelukkig heb je het werkboek en de audiobestanden altijd tot je beschikking. Hopelijk maakt dit het plannen van het oefenen gemakkelijker voor je. Daarnaast organiseren wij ook oefendagen. De agenda is te vinden op de website. Wij wensen je van harte alle goeds toe.
De cursus heeft mij nieuwe inzichten gegeven waar ik zeker mee aan de slag ga. Tevens heeft het mij geprikkeld meer dingen te gaan leren over o.a. mediteren.
Hi Vera, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Wat fijn dat mindfulness jou nieuwe inzichten heeft gegeven. Dat getuigt van een vergroot zelfinzicht. Dit is waardevol voor de rest van je leven. Wij wensen je alle goeds toe en hopen dat onder andere het mediteren jou nog meer gaat brengen.
Met een open blik ingestapt zonder te veel verwachten. Een fijne locatie in het park en prettig begeleiding.
Hi Alexandra, Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij zijn blij om te lezen dat de locatie en de begeleiding als prettig zijn ervaren. Wij hopen dat mindfulness jou veel brengt met als resultaat datgene doen wat goed is voor jou.
Na het volgen van een cognitieve gedragstherapie voor een angststoornis kan ik iedereen aanbevelen om daarna een Minfullness training te volgen bij Idie Pijnenburg werkzaam voor De MinfullnessFabriek. Na het afronden van de cognitieve therapie dacht ik nog vaak "Ik weet hoe het werkt in mijn hoofd, maar toch voel ik het niet zo". Met deze uitdaging ben ik begonnen aan deze Mindfullness training. Ik heb na deze 8 weken minder last van mijn klachten en verwacht ik nog veel baat te hebben na het volgen van deze training.
Hi Suzanne, Prachtig dat mindfulness voor jou deze verdieping heeft kunnen brengen. Bedankt voor het delen van deze inzichten. Deze inzichten zijn super waardevol voor jou en tegelijkertijd help jij anderen ook. Dank daarvoor. Wij wensen jou alle goeds toe en hopen dat jij blijvend beter om kan gaan met de moeilijke dingen. Van klacht naar kracht!