Mindfulle mindset werkt

De training heeft me handvatten gegeven om de rust terug in mijn leven te brengen en meer te genieten van het nu, in plaats van altijd bezig te zijn met vroeger of later. De training werd gegeven op een prettige locatie. De trainer was kundig en prettig in de omgang. De communicatie was zeer goed.

Prettige manier van werken aan meer kalmte, een rustiger tempo en meer zelfinzicht

De training die ik bij Mariëtte heb gevolgd was waardevol en effectief. Zij heeft mij op een vriendelijke manier bijgebracht welke tools er zijn om meer rust in je hoofd te creeëren en wat het effect van mindfulness op jouzelf en je naasten kan zijn. Ik heb heel veel geleerd, ook en vooral over hoe ikzelf in de war steek en wat het wel of niet beoefenen van midnfulness voor effect heeft. Daarbij vond ik het werken met Mariëtte erg fijn. Ze heeft veel ervaring en kennis en is bovendien erg vriendelijk en geduldig. Ik raad iedereen aan een training bij haar te volgen!

Had ik Mindfulness maar eerder ontdekt...

Een positieve ervaring met de online training gegeven door Jen van Horen. Jen heeft een rustige uitstraling, kan goed luisteren, nodigde een ieder uit om zijn of haar ervaringen te delen. En dat alles op afstand via Zoom maar toch ook dichtbij, al snel vertrouwd waardoor ik me op m´n gemak voelde en me open kon en durfde te stellen in een nieuwe groep. Van tevoren had ik mijn bedenkingen over een online training. Uiteindelijk is het me goed bevallen, want de sessies volg je immers al thuis in een vertrouwde omgeving. Dat maakte voor mij het dagelijks oefenen gemakkelijker. De video´s die Jen heeft gemaakt zijn heel fijn als achtergrondinformatie en ik kijk ze nog regelmatig. Ik heb de 8 sessies in 4 weken gevolgd, dat vond ik wel intensief en dat zou ik niet meer doen bij een volgende training. Verder niets dan lof.

Mindfulness in al zijn eenvoud

Na een bijzonder lastige periode met enorm veel stress en spanningen samen de stap genomen om Maatjes Mindfulness training te volgen. Met Idie als kundige en fijne coach samen het werkboek in acht weken doorlopen. Mindfulness maakt nu onderdeel uit van ons dagelijks leven. Dat dagelijkse leven is daardoor een stuk minder stressvol. De training heeft inzicht gegeven in onze stress factoren en tevens instrumenten gegeven daar goed mee om te gaan. Al met al een bijzonder waardevolle training die wij iedereen gunnen!

Heel bijzonder, ik wou dat ik dit 30 jaar geleden had gedaan

Ik heb deelgenomen aan de eerste online mindfulnesstraining, onder leiding van Jen van Horen, die dat fantastisch deed! Dankzij deze training ga ik nu makkelijker door lastige tijden. Ik heb geleerd op een andere manier naar mijn gedachten en gevoelens te kijken, wat mij een gelukkiger mens maakt. Al na de eerste sessie voelde ik me blijer. Jen van Horen en de groep mededeelnemers hebben er een bijzondere ervaring van gemaakt.

Leren proberen te leven in het hier en nu

Door de mindfulness cursus ben ik veel meer bezig met proberen in het hier en nu te zijn in plaats van in de toekomst en het verleden. Dat is wat ik altijd deed en sinds de mindfulness training ben ik meer bezig te genieten van de dingen die nu gebeuren en het door te hebben

Fijne groep, goede begeleiding

Ik heb veel gehad aan de mindfulnesstraining online. Het was erg goed georganiseerd. Fijn om in de coronacrisis mindful te zijn, dat heeft me goed gedaan. Bedankt.

It was fine

Warm, patience and helpfull

Zeer prettige gesprekken en oefeningen

Ik werd zeer snel geholpen . Veilig gevoel . Fijn persoon die mij begeleid heeft. Cursus in de praktijk goed uitvoerbaar, bruikbare handvaten . Opdrachten die goed uit te voeren zijn , laag drempelig

Geweldig! Twijfel niet en doe een cursus mindfulness

Ik (26 jaar) vond de cursus bij de mindfulness fabriek in Nijmegen geweldig. Mijn trainster José was een zeer vriendelijke en lieve vrouw met veel kennis. Ze heeft me enorm geïnspireerd.. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen mocht je in Nijmegen aan de slag willen gaan. Verder raad ik iedereen de beoefening van mindfulness aan. Het zal je leren om te gaan met onrustige gedachten, stress, zelfvertrouwen en zo veel meer! Gr, Donna

mijn ervaring was zeer goed en aan te bevelen

Mijn ervaring met jullie cursus was bijzonder prettig en nuttig. Door Resia en mijn cursusgenoten was er een heerlijke open en ontspannen sfeer tijdens de les. Resia was bijzonder prettig in de omgang, Iedereen heeft de lessen volgens mij als zeer ontspannen ervaren, waarbij zij een zeer luisterend oor had, veel geduld bij vragen en bijzonder duidelijk uitleg gaf. Ik ben zeker geinteresseerd om opnieuw een cursus via jullie organisatie te volgen. Vriendelijke groet, Melitta Schippers Groep Hilversum 19.15-22.15

Meer ruimte in mijn hoofd

Een cadeau voor jezelf. Even stilstaan in plaats van altijd doorrennen. Een moment voor jezelf. Dankzij de mindfulness heb ik geleerd mijn denkhoofd af en toe uit te zetten en te genieten van het hier en nu. Minder spanning in mijn buik, meer rust. Heerlijk.

Prettige eerste kennismaking met mindfulness

Absoluut een goede ervaring gehad met Hilde en de fijne groep (7 mensen, niet te veel niet te weinig). Er wordt een prettige sfeer gecreëerd die uitdaagt om ervaringen te delen en daar leer je veel van. Een sessie van 2,5 uur lijkt lang, maar is eigenlijk zo voorbij. Het echte leren begint dan ook pas thuis. Dus wees voorbereid op huiswerk.

Zeer waardevol en direct positieve impact

Jen is een hele fijne en positieve trainster, die het online programma nog completer heeft gemaakt met behulp van "eigen gemaakte video's" om de behandelde stof uit het werkboek, net iets prettiger en begrijpelijker te vertalen naar ons toe. Daarnaast hadden wij ook een fijne groep. Kortom een aanrader om deze training online te volgen

Was een waardevolle en fijne training

Hilde neemt de tijd en legt goed uit. Door het coronavirus hebben we van fysieke training naar een online training gekregen. Dit heeft ze heel goed gedaan. De training heeft mij inzichten gegeven waar ik voor de rest van mijn leven iets aan heb.

De mindfulness was een fijne en veilige plek om dieper in te gaan op bewustwording.

In deze 8 weken is er veel tijd en aandacht geweest voor mijn persoonlijke en gedurende dit traject. Het was fijn om samen met een groep deze ervaringen (van de oefeningen/huiswerk opdrachten) te delen! De cursus is heel mooi opgebouwd en aan de hand van het werkboek dat je ontvangt is het heel fijn om te oefenen. Tot slot wil ik onze mindfulness trainer Hilde bedanken voor haar aandacht, professionaliteit en warmte.

Hele fijne eerste ervaring met mindfulness (online training).

Mijn eerste ervaring met mindfulness was de online training. Heb hier veel van geleerd en handige tools gekregen om toe te passen in mijn dagelijks leven. De trainster was erg fijn! Stelde de juiste vragen, gaf iedereen aandacht, leidde het proces goed, gaf je ook een goed gevoel als het niet zo goed ging. Niks moet en alles mag er zijn. Ook de kleine vooruitgangen werden gewaardeerd, wat heel fijn voelde. Ook het online aspect vond ik prettig, je kan tegelijk alle deelnemers zien en je bent in je eigen omgeving waardoor je je sneller op je gemak voelt. Ontzettend tevreden over deze training en heel veel uitgehaald en geleerd waar ik nu mee verder kan. Begin de positieve effecten al in mijn dagelijkse leven te merken.

Een verrijkende en leerzame ervaring.

Deze mindfulness cursus was voor mij een zeer positieve ervaring. De aanpak van Resia was plezierig. Ze is aardig, rustig, ze kan goed uitleggen en naar de anderen luisteren. Ze gaf aan iedereen de ruimte om zich te uiten. Onze groep was ook prettig. Ik ben blij dat ik voor een groepscursus heb gekozen, want je leert meer van elkaar. Ik wil mindfulness in mijn leven integreren, want ik merk al vruchten. Ik ben bewuster en rustiger geworden.

Goed georganiseerd, met persoonlijke aandacht, duidelijke communicatie.

Een moment voor mezelf, met aandacht voor mezelf maar ook aandacht van anderen. Met ervaren wat meditatie aandacht en tijd voor mezelf doet. En het bewust zijn van handelingen.

Helemaal top!

Resia is een zeer prettige en goede trainer. Ik heb veel aan deze praktische trainibg gehad. Dank!

Zeer waardevol

Ik heb veel geleerd van deze mindfulness cursus! Mijn waardering gaat uit naar de groep (je leert van elkaar), de verschillende soorten oefeningen die je leert en vooral ook naar de trainster: Resia! De warmte en diepgaande aandacht die zij voor haar cursisten heeft is bewonderenswaardig! De veranderingen die ik bij mij zelf heb geconstateerd is dat ik meer rust heb gevonden bij mijzelf, ik herken stress en neem een stap terug, ik maak meer bewuste keuzes en ik ben erachter gekomen dat je voor vrijheid niet naar het buitenland hoeft, maar dat je dat juist in jezelf kan vinden. Ik ga het boek samenvatten met de aantekeningen erbij, inlijsten en ophangen, net zoals de planning, zodat dit in mijn routine blijft. Super bedankt!

Ik heb mijzelf leren kennen op een nieuwe manier en ervaar nu veel meer rust en plezier!

Ik heb deze cursus als ontzettend fijn ervaren. Door je de oefeningen doet in groepsverband bouw je niet alleen een band op maar help je elkaar ook enorm om je doelen te behalen. Ook Resia onze begeleidster was ontzettend meelevend en wist altijd tegen iedereen het juiste te zeggen! Ondanks dat er veel tijd in de cursus ging zitten was het meer dan waard, ik heb mezelf op een nieuwe manier leren kennen waardoor ik nu veel meer rust heb. Ook kan ik nu beter mijn grenzen aangeven en er naar handelen.

Een fijne cursus die heeft geleid tot meer rust en minder leven op de automatische piloot

De mindfulness cursus was voor mij een mooie, waardevolle ervaring. Resia heeft ons op een heldere, warme en duidelijke manier begeleid in het aanleren van mindfulness vaardigheden. Dit heeft ertoe geleid dat ik minder op de automatische piloot leef en meer rust vind in de dag.

Een training met toegevoegde waarde

Bedankt voor de waardevolle training. Naast mijn doelling heeft het mij ook juist onverwachte winst opgeleverd die goed toepasbaar is in het dagelijks leven.

Veel geleerd

Zinvolle bijeenkomsten. Jammer dat er een onderbreking van een x aantal weken was ivm de Corona maatregelen, maar dit was zo'n bijzondere omstandigheid dat ik niemand iets kwalijk neem. Fijn dat we via Zoom de cursus af konden maken. Ik heb er veel aan gehad. 8 bijeenkomsten vond ik ook voldoende.

s Gravelandseweg 65

1217 EJ Hilversum