Cynthia heeft mij op een prettige en rustige manier door de training begeleid. Ik heb er echt veel van geleerd. Stilstaan bij het "hier en nu" en onbevooroordeeld te zijn in datgene wat je ziet, hoort of denkt. Ik had in mijn leven veel stress en ervaarde een moeilijke periode door privéomstandigheden. Ik was uit balans geraakt en weer op zoek naar mezelf. De training bevatte een aantal mooie aspecten: vertrouwen in jezelf hebben, je verwonderen, loslaten, geduld en acceptatie. Allen belangrijk om niet vast te blijven zitten in het verleden en de toekomst, maar meer in het heden te zijn en daarvan te genieten. Oefenen om te luisteren naar je ademhaling en je lichaam waren voor mij van groot belang om rust te vinden tussen mijn hoofd (verstand) en lichaam. Nu er voor zorgen dat ik dit eigen maak en onderdeel laat zijn van mijn dagelijkse leven. Bedankt, Cynthia!
Cynthia heeft me op een goede manier ondersteund in de mindfulness-wereld. Ik heb er veel van opgestoken en geleerd om weer balans te krijgen in mijn leven na een moeilijke periode van stress en andere moeilijke omstandigheden in het leven. Stilstaan bij het "hier en nu" is de kern. Ook is het belangrijk om te leren je gedachten er te laten zijn en ze vriendelijk te ontvangen en ook te vervangen door andere gedachten. Onbevooroordeeld zijn en je zelf verwonderen. Luisteren naar je lichaam door de oefeningen bracht me tot rust en nieuwe inzichten. Dank Cynthia voor deze leerzame periode!
“De mindfullness training bij Jose heeft een hele mooie en waardevolle aanvulling gegeven op mijn levenspad. Het heeft een heleboel inzichten gegeven en doorbreekt ook bepaalde patronen die zich niet meer dienen in mijn leven. Ik kijk er met veel positiviteit op terug en raadt het iedereen aan om dit ook te kunnen ervaren en voelen. Jose is daarnaast een hele fijne trainster. Haar toegankelijkheid, warmte en openheid geeft je snel een gevoel van “thuis komen”. Niets is raar, niets “moet” en alles is bespreekbaar.
Alle ingrediënten waren er. Bijzonder mooie locatie, het verblijf was meer dan goed (totale verwennerij) en de dame welke ons alles geleerd heeft (Cynthia) was perfect. Haar ervaring, de rustige stem, haar warmte.....de hele klas heeft het als heel prettig ervaren. Het was een kadootje. Dank.
De trainer was zeer kundig en iedereen kreeg de ruimte om zichzelf te kunnen zijn. We hadden ook een hele leuke groep.