Goed bereikbaar en goede service

Ze staan altijd klaar om advies te geven en om je verder te helpen om een oplossing te vinden

Snel en correcte levering, afspraken nagekomen

correcte levering, afspraken nagekomen

vlotte levering .

goede uitleg en levering .

Piccobello

Prima service, werd door hun zelf bezorgd en met de app op de hoogte gebracht als het wat later werd. Snelle levering

Geweldig.

Goede duidelijke website. snelle levering top een aanbeveling.

Levertijd is niet gehaald .3 dagen later

opgeven levetijd niet gerealiseerd.produkt kwam 3 dagen later

Besteld en geleverd

Beste prijs mooi ding loopt perfect.

Alles is goed gegaan. Snel verzonden. Mooi aggregaat. Hij startte al met één ruk. Zeer goede service. Ze hebben een Nederlandse handleiding per email gestuurd. Nu is het voor mij een stuk duidelijker. Voor een aggregaat maakt hij weinig lawaai. Optimal Trading BV is een aanrader. Bedankt voor alles.

Snelle levering/goede prijs kwaliteit verhouding

Goede snelle levering Goede prijs kwaliteit verhouding

Very good service

Good service

Positief

Snelle levering en goed advies.

help! ik kan geen engels!

Beste mensen, heb de y..aggregator in goede orde ontvangen ...maar ik zit erg in mijn maag met het volgende: de handleiding is in het engels, ik ben niet meer de jongste, en ben alleenstaand, mijn engels is niet goed genoeg, dus ik vraag u: help me aub aan een Nederlandse vertaling vd handleiding! Of beschrijf me hoe ik het vertaald kan krijgen , of kunt u dat doen voor mij, aub! en nog iets, ik heb 2jerrycans ontvangen (vergissing),, wat is die vloeistof?, waar zijn die voor bedoeld? vertrouwende op uw hulp: mevr. Marlies Hoes

Heel erg goed

-goede berijkbaarheid -Vriendelijke communicatie -Goede producten (inverter generator 2KW) tegen scherpe prijzen. -duidelijke informatie en service. kortom top!

Snel en goed verpakt

Product is precies zoals omschreven, snelle levering en goed verpakt.

Goede communicatie.

Generator nodig en via een grote web winkel was de beschrijving wat onduidelijk tot aankoop. Rechtstreeks naar Optimal vragen gesteld. Keurig nette duidelijke verklaring verkregen van de Y2300i. Generator besteld en deze kwam door schuld van DHL een dag later als was afgesproken. Keurig verpakt. Heeft al 1,5 uur staan draaien. Wel de handleiding opvolgen en als ,t goed is, is 1 trekje voldoende... weinig lawaai..

prima geregeld en afgeleverd

Zeer te vreden en prima geholpen door Optimal Trading. Na levering nog even contact gehad en prima geholpen

2e aggregaat gekocht, super apparaat voor goede prijs

Bijna Perfect

woensdagmiddag generator besteld, donderdag in huis, super!! Enige min puntje was dat je apart olie moest bestellen wat niet standaard bij zat en niet echt duidelijk was bij het bestellen. Voor dat bedrag mag je dat eigen lijk standaard wel bij doen. Echter 1 telefoontje en het was geregeld en een dag later in huis. Super!

Snel uitgeleverd Ysonic YS4000i

Netjes en snel uitgeleverd de Ysonic YS4000i Werkt prima.

Scherpe prijs, snelle levering

Scherpe prijs, snelle levering, goed verpakt

Helemaal top

Snel geleverd en perfect verpakt. Apparaat ( inverter aggregaat) exact zoals beschreven op webpagina.

Ondanks een klein foutje, alles perfect opgelost

Had eergisteren de verkeerde generator ontvangen, gebeld, meteen werd de goede op transport gezet, retourlabel op de verkeerde geplakt en terug gestuurd. Deze fout kan iedereen overkomen. Als technisch persoon de YS2300i generator zeer kritisch bekeken en getest. Conclusie, zeer veel waar voor je geld. Olie en benzine gevuld, na 5x trekken starte hij perfect, daarna met 1x trekken. Bij geringe stroomafname loopt hij zeer rustig en stil, bij vol vermogen gaat hij in toeren omhoog en je hoort dat ie gas bijgeeft. Gasrespons bij vraag naar meer vermogen is erg snel. Kortom, ik ben uiterst tevreden over de ysonic YS 2300i. Tevens een goede handleiding en voldoende (zelfs een reserve bougie) gereedschap erbij geleverd. Top !!!

Super service en erg goed bereikbaar!

Optimal Trading heeft mij van "superservice" voorzien. De bestelling die via de webshop geplaatst had zou door DHL een dag te laat geleverd worden. Toen is Optimal Trading mij supergoed tegemoet gekomen en heeft men mijn bestelling zelf geleverd op een eerder afgesproken adres. Daarmee kon ik in elk geval op de juiste dat gebruik maken van mijn aggregaat. Super bedankt Arie en team.

prima aggregaat

zeer goed produkt