Werd netjes door eigen bezorger gebracht,omdat ik de bestelling weer elders moest brengen en deze erg zwaar was netjes voor mij in de auto geplaatst . Ben zeer tevreden over de service

Prima geregeld

Vlotte levering. Product zoals beschreven. Prima geregeld.

Stipt

Artikel zoals beschreven en aan beste prijs. Enig minpuntje (eventueel) is dat er enkel een Engelstalige handleiding voorzien was.

Vakkundig advies en snel

Vakkundig advies en snel

Doen wat ze beloven.

Bij de belofte om binnen 1 dag te laten bezorgen, gooit DHL roet in het eten!! Zij bezorgen het gewoon zonder reden niet!! Ze zijn wel afhankelijk van derden, maar in principe zou het op tijd zijn!! Wat mij betreft koop ik hier weer!!

Top ervaring!

Geweldig apparaat gekocht, werkt perfect. Voor afhalen gekozen bij het magazijn en met open armen ontvangen. Aardige mensen daar! Geen spijt van en kom hier zeker terug.

Correcte en snelle levering, uitstekende communicatie voor en tijdens transport

Goed geregeld !

Ik ontving een mooi apparaat maar helaas met een defect. Omruiling is perfect geregeld met inzet van beide partijen.

Top , zeer snelle levering

Savonds besteld , Op zaterdag , zondag ochtend al geleverd. En aggregaat werkt prima . Olie en benzine erin , starten en lopen

Tevreden

Vriendelijke, snelle verzending, en blij met mijn aan koop

Website kan iets gebruikersvriendelijker, tel ondersteuning was prima. DHL blijft lastig, zij roepen eerst tussen 14:00 en 17:30 en een dagje later wordt dat 13:25-1730 en komen vervolgens rond 15:30. Kortom houden geen rekening met mijn programma. Dat is onhandig

Mijn ysonic ys4000i generator werd mooi thuis gebracht door deze firma ipv een koerier Het is een topapparaat ! net ff 2 uurtjes proef staan draaien met div elektrische apparaten eraan

Goede site | snelle levering

Bestellen ging makkelijk via de site. Aggregaat was snel bezorgd en lijkt het goed te doen. We hebben hem nog maar binnen dus kunnen dit nog niet goed beoordelen, maar de 1e indruk is goed.

Goede en snelle service!

Snel geleverd, netjes verpakt. Goede service! Ga hier zeker vaker bestellen.

goeie prduct en niet duur

snel thuis bezorgd en beste licht heel veel licht voor de oude vrouw ze is dol gelukkig kom zeker terug als we wat nodig hebben mvg harry

Goede service via de telefoon

Via de telefoondienst kon ik de Track & Trace te pakken krijgen; via de website was dat niet mogelijk! SVP de website aanpassen.

Een product dat werkt

Product volgens de mails geleverd

Top service!

1,5 jar geleden mijn kantoor omgezet naar LED TL, waarvan vorige week helaas een lamp kapot ging. Even gebeld en de volgende dag 2 gratis vervangers in huis!

Kan eigenlijk voor deze prijs :)

Maar werd netjes de volgende dag bezorg, top

Slechte website, alle artikelen staan op uitverkocht

Deze website leek mij heel interessant om een led tl buis te bestellen als vervanging van een ouderwetse tl buis, echter waar ik ook op klik, overal staat er artikel is uitverkocht, ook bij lengtes die ik niet nodig heb, en oude tl buizen. Ik kan me voorstellen dat er wel eens een artikel uitverkocht kan zijn, echter alle artikelen tegelijk..... Op deze manier kan er ook helemaal niet besteld worden. Ik zal dan ook niet snel terug komen op deze website!

Pluspunten

Ik heb mijn bestelling in goede staat ontvangen. En nog bedankt voor het extraatje, Groetjes Duco.

Pluspunten

Goede persoonlijke service!

• Prijs

Pluspunten

Snelle levering! Goeie prijzen.

• Prijs

Pluspunten

Snel en goed!

verpakking kan beter

Kerkweg 34