Een goede service, en snelle verzending. Super.
Bedankt voor deze mooie review, Alie! Groetjes, Sanne van 123schoon
Heb al positieve ervaring met 123inkt en nu ook met 123schoon ;-)
Goed om te lezen dat je ook zo tevreden bent over ons, Frank! Groetjes, Sanne van 123schoon
Fijne site, en snelle levering van de spullen als ik weer iets nodig heb ga ik zeker weer hier bestellen.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Linda! We zien je graag de volgende keer weer terug in onze webshop. Groetjes, Sanne van 123schoon
Ik had pampers luierbroekjes bestelt en kwamen zoals beloofd snel thuis geleverd
Bedankt voor je 4* beoordeling, Chantal! We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Kim van 123schoon
Snelle levering, prima verpakt.
Wat fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over onze webshop, Naomi! We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123schoon
Ruim assortiment, redelijke prijzen en snelle levering
Bedankt voor deze positieve review, Rob! Wat fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent. Groetjes, Romy van 123schoon
Goede service, duidelijk en snelle levering een echte aanrader!!
Bedankt voor deze positieve review, Leonie! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Groetjes, Romy van 123schoon
Stofzuigermond en slang kapot. Vervangende onderdelen gekocht en werken prima. Snelle levering
Wat fijn om te vernemen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Tom! Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123schoon
Nog niet eens verstuurd na 5 dagen terwijl alles in voorraad is ! Ik heb 's zondags besteld om het zeker het weekend erop in huis te hebben. Wat blijkt nu, dat het nog niet eens verstuurd is !
Goed dat je je ervaring via deze weg kenbaar maakt, Geert! Inmiddels hebben wij telefonisch contact met je gehad om je verder te helpen. We hopen dat je je bestelling spoedig in huis hebt. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan vernemen we dat graag. Groetjes, Romy van 123schoon
Snelle levering, goede prijs, fijne communicatie
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze positieve review te plaatsen, Carlijn. Dit waarderen we enorm! Groetjes, Kim van 123schoon
De producten zijn goedkoper dan bij menig andere aanbieder.
Super dat je zo tevreden bent over de snelle levering en prijzen, Jos. We zien je graag nog eens terug in onze webshop! Groetjes, Kim van 123schoon
Zeer snelle levering
Bedankt voor deze positieve review, Marian! Groetjes, Kim van 123schoon
Ik kwam per ongeluk op jullie website Wat een mooie duidelijke site Ik heb besteld waar ik naar zocht , nl chloortabletten voor zwembadje voor de kleinkinderen Maar is nog veel meer te koop,fantastisch
Leuk om te lezen dat we je hebben kunnen verrassen met onze duidelijke site en het aanbod! Groetjes, Sanne van schoon
Super levering. Alle producten voor mijn espresso apparaat voor een goedkopere prijs dan bij de maker van het apparaat. snel en goed geleverd
Bedankt voor de 5* review, Peter! Wij zijn blij om te vernemen dat je zo tevreden bent over onze producten en de levering van je bestelling. Wij zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Hanna van 123schoon
Bestelling geplaatst en de volgende dag al geleverd. Snel en makkelijk artikelen te bestellen. Zeer tevreden
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent over de levering van je bestelling en onze artikelen! Wij zien je graag een volgende keer terug. Groetjes, Hanna van 123schoon
Mijn ervaring met 123schoon is zeer positief . Snelle en correcte afhandeling van de bestelling
Goed te lezen dat je zo tevreden ben over onze service. Wij zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Hanna van 123schoon
Fijn dat jullie de produkten van scrub daddy verkopen en the pink stuff voor een goede prijs. Zo wordt poetsen nog leuker, ik ben tevreden!!
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten, Esther! We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123schoon
Snel verzonden en producten zijn top!
Wat fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over onze levering en producten, Nam! Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123schoon
Zeer sympathiek bedrijf die gelijk klaar staan als er problemen zijn. Pedaalemmer was snel ter plaatse en zag er mooi uit. Makkelijk in gebruik. Heel blij mee.
Wat fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Annet! De volgende keer staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, Romy van 123schoon
Recensione originale
Het haakje van de deksel is al kapot. Hij gaat niet meer open of dicht. Zit er garantie op?
Ik ben tevreden over mijn 1e bestelling bij 123schoon.nl De producten werden snel geleverd, en de prijs was aantrekkelijk.
Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen, Joyce! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop! Groetjes, Anouk van 123schoon
Goede ervaring
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service, Hanny! Groetjes, Anouk van 123schoon
Alles is goed
Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen, Theo! Groetjes, Anouk van 123schoon
snelle levering alles perfect geregeld
Bedankt dat je de tijd hebt genomen deze positieve review te schrijven, Rosie! Groetjes, Anouk van 123schoon
Zeer makkelijk bestellen en heel snel in huis
Bedankt voor deze positieve review! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop. Groetjes, Anouk van 123schoon
Zeer snelle bezorging en goede verpakking.
Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Groetjes, Anouk van 123schoon
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire