Met dank voor de bijsluiters,
product was goed, zoals besteld. Goed verpakt en op tijd geleverd.
The first order was not what I expect and after I was not happy with it they contacted me and try to understand my situation and solve the problem, so client service send me a new product which it works good like how should be, so I am bot only happy for product rather client service as well. Which it is very important these days Thanks for service and support
Nice to read that we were able to solve the problem and that you are so pleased with our customer service, Arash. This is something we do our best for! We would love to see you back again on your next order. Greetings, the team of 123schoon
Recensione originale
Rubber stokje werk niet werk zo als het hoort , die water blijft en makkelijk wegvegen Het glijd biet makkelijk op de vloer
Mooiklinkend tijd geleverd
Goed te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor! Groetjes, het team van 123schoon
Snelle levering en keurige prijs
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Goed om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! Groetjes, het team van 123schoon
Bij het bestellen op vrijdag zou de bezorging na het weekend zijn, maar het werd de andere dag op zaterdag al bezorgd. Het product is goed.
Wat goed om te lezen dat je jouw bestelling zo snel in ontvangst mocht nemen! Fijn dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor! Groetjes, het team van 123schoon
Perfect en zeer snel geleverd.
Leuk dat je je ervaring wilde delen! Bedankt voor de mooie review. Groetjes, het team van 123schoon.
En ook nog goede kwaliteit top
Daar worden wij blij van, Sandra! Leuk dat je je ervaring wilde delen. Groetjes, het team van 123schoon.
Makkelijke bestelsite Betaalmogelijkeheden; goede keuzes Direct bevestiging van bestelling/betaling Levering conform genoemde datum Keurig verpakt
Bedankt voor je mooie woorden, Monique. Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Daar doen wij iedere dag ons best voor. Wij zien je graag bij ons terug voor een volgende bestelling. Groetjes, het team van 123schoon
zie boven
Beste Jean, wat fijn dat je bij ons zo goed bent geholpen. Daar doen wij het voor. Groetjes, het team van 123schoon
Snelle en juiste levering
Goed om te horen dat je tevreden bent over ons, Sophia. Bedankt voor je review. Groetjes, het team van 123schoon
Netjes op tijd geleverd
Beste Bertus, wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Groetjes, het team van 123schoon
Beste Paul, bedankt voor je review. Groetjes, het team van 123schoon
Mooie merkproducten voor schappelijke prijzen. Groot assortiment. Snelle en duidelijke service! Zeer tevreden.
Wat fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over ons, Adrie. Daar doen wij het voor. Groetjes, het team van 123schoon
Makkelijk te bestellen, goed geregeld, snel en ook nog eens goedkoop
Beste Louise, bedankt voor je mooie beoordeling. Groetjes, het team van 123schoon
Goede aanbiedingen en snelle levering
Beste Monique, wat fijn dat je zo tevreden over ons bent. Groetjes, het team van 123schoon
Leifheit Clean Tenso stoomreiniger vervangingsdoeken besteld, ze waren er snel en goed verpakt.
Bedankt voor je mooie beoordeling, Anthonie. Groetjes, het team van 123schoon
Eenvoudig bestellen, snelle en verzorgde levering en prima kwaliteit producten. Aanrader!
Wat fijn dat je zo tevreden over ons bent, Sandra. Daar doen wij ons best voor. Groetjes, het team van 123schoon
Veel keuze, gemakkelijk te bestellen, op tijd en goed geleverd.
Goed om te vernemen dat je erg tevreden over ons bent. Daar doen wij het voor. Groetjes, het team van 123schoon
İk ben tevreden met wat ik heb besteld, is goed aangekomen en ook snel, dank u wel verkoper.
Beste Nermin, wat fijn dat alles naar tevredenheid is. Wij zien je graag bij ons terug voor een volgende bestelling. Groetjes, het team van 123schoon
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen, Jovanca. Groetjes, het team van 123schoon
Lekker vlot ontvangen ,ondanks corona !
Bedankt voor je beoordeling, Cor. Wat fijn dat je tevreden bent. Groetjes, het team van 123schoon
Snel geleverd en volgens afspraak. En niet duur!
Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! Groetjes, het team van 123schoon
Snel en keurig afgeleverd
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Anja! Groetjes, het team van 123schoon
De service was uitstekend, de levering was op tijd en de koopwaar was geweldig.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire