Een uitgebreid assortiment tegen een gunstige prijs. Dat ik een kleine vergoeding betaal voor de verzendkosten, lijkt mij prima. Zeker omdat je bij een bestelling van meerdere producten niet een opslag per product krijgt voor de levering, zoals bij andere bedrijven dia adverteren met gratis verzending. Al met al ben ik goedkoper uit op deze wijze. Verder is de bestelling snel geleverd en was e.e.a. netjes verpakt. Ik kom zeker terug.
Goedemiddag, bedankt voor de positieve review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is en dat je helemaal tevreden bent. Daar worden wij blij van! Groetjes, het team van 123schoon.
Goede ervaring
Goed dat je dit kenbaar maakt. We hebben mee gekeken en kunnen geen bestelling van je vinden met daarin een stofzuigerslang, enkel stofzuigerzakken. Er is telefonisch contact met je gezocht met helaas zonder reactie. We willen je vragen om contact met ons op te nemen zodat we met je mee kunnen kijken naar het probleem. Groetjes, het team van 123schoon.
Recensione originale
Ik dacht een goede stofzuigerslang te kopen maar hij valt van ellende uit elkaar , telkens weer moet ik de mond op de slang drukken. Het is gewoon chineze troep.
gewoon goed.
Op zich leuke site alleen jammer dat je niet 1 winkelwagentje kunt combineren bij 123 schoon en 123 inkt bijvoorbeeld.
Alles binnen 2 dagen voorelkaar
Snel levering en goede kwaliteit van producten
Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Daniela! Groetjes, het team van 123schoon
Zowel bij 123schoon als bij 123inkt top! Snelle levering, goede service. Op zich wel jammer dat je een apart account aan moet maken en niet kunt switchen van het één naar het ander, want nu krijg je steeds 2 pakketjes en vaak kan het gewoon in 1. Dat is dan eigenlijk het enige nadeel wat ik zover kan bedenken.
Bedankt voor je positieve review, Mary! We begrijpen dat je dit graag als één account zou zien zodat de bestelling gecombineerd kunnen worden. Dit is niet mogelijk omdat 123schoon een dochteronderneming is van 123inkt. Daarnaast zitten we beide gevestigd in andere steden waardoor het logistiek ook niet haalbaar is de bestellingen te combineren. Wel staan we bij allebei de shops in de toekomst graag weer voor je klaar :) Groetjes, het team van 123schoon
Binnen 24 uur bestelling op de mat gekregen. Ik ben tevreden.
Beste Remco, bedankt voor je mooie beoordeling. Wij zien je graag terug voor een volgende bestelling. Groetjes, het team van 123schoon
Leuke prijs.Vlot bezorgd en zorgvuldig verpakt .
Beste Inez, bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Groetjes, het team van 123schoon
Snel en correct afgehandeld
Bedankt voor je mooie beoordeling, Lambert. Daar doen wij het voor. Groetjes, het team van 123schoon
Zelfde dag een printer cardridge besteld bij 123print. Verbazing bij ontvangst. Zending 123schoon, doos gesloten met plakband 123print en doos met cardridge gesloten met plakband van 123schoon. tweemaal portokosten. Dit nooit meer. R.J. Casparie
Bedankt voor uw beoordeling. Goed dat je dit kenbaar maakt. Het is inderdaad vervelend als je tweemaal portokosten moet betalen. Zou je je klantgegevens kunnen sturen naar [email protected]? Dan gaan wij kijken wat we kunnen doen om dit tot tevredenheid van u op te lossen. Groetjes, het team van 123schoon.
Mijn pakket gehad op de dag dat aangegeven is en het was keurig verpakt.
Bedankt voor je positieve beoordeling. Groetjes, het team van 123schoon
Overzichtelijke site, scherp geprijsd, goed product en snelle levering
Beste Carel, wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Daar doen wij het voor. Groetjes, het team van 123schoon
Levering en kwaliteit was prima,maar als je bij 123 inkt, of accu bestelt, dan moet je steeds weer opnieuw een bestelling plaatsen, dus ook bij 123schoon;een duidelijke doorschakelng zou prettiger zijn
Beste Joop, bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn dat je tevreden over ons bent en al bekend bent met onze andere shops. Een doorschakeling is niet mogelijk omdat de shops zelfstandige bedrijven zijn en de logistieke en financiële afhandeling gescheiden verloopt. Groetjes, het team van 123schoon
Snel, goede producten. Dank voor de snelle levering van de goederen.
Hoi Rob, bedankt voor je positieve review! Leuk dat je ons even laat weten hoe je het proces hebt ervaren. Daar groeien wij alleen maar van. Groetjes, het team van 123schoon.
Zal zeker nog een keer bestellen
Beste Anneke, bedankt voor het achterlaten van je review! Groetjes, het team van 123inkt.
Zeer goede ervaring
Goed te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen we het voor! Groetjes, het team van 123schoon
Het bestelde artikel was de volgende dag al op te halen op het afleverpunt.
Fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen, Ton! Groetjes, het team van 123schoon
Uitstekend. Ga zo door.
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Marcel! Groetjes, het team van 123schoon
Snelle levering, goeie producten voor goeie prijzen!
Beste Maria, bedankt voor je positieve beoordeling. Daar doen wij het voor. Groetjes, het team van 123schoon
Snel en op tijd geleverd
Beste Leny, wat fijn dat alles naar wens is verlopen! Groetjes, het team van 123schoon
kwaliteit & snelle levering
Beste Hans, bedankt voor je positieve review! Groetjes, het team van 123schoon
prima product
Beste Henk, wat leuk om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor je review. Groetjes, het team van 123schoon.
I am very happy with the products delivered
Thanks for your review! Regards, team of 123schoon.
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire