Product snel geleverd. Klantenservice goed beikbaar.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Hier doen wij het voor! Groetjes, Sharon van 123schoon
Snelle levering tegen een goede prijs.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en prijs van het bestelde product, Jan! Daar doen we het voor. Graag zien we je nog eens terug! Groetjes, Lesley van 123schoon
Vandaag besteld morgen in huis.
Bedankt voor je positieve review, Cees! Groetjes, Sanne van 123schoon
De bestelling was volledig, netjes verpakt en snel geleverd. Onwijs blij mee!
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service, Zoey. We wensen je veel plezier met de bestelling en zien je graag terug in onze webshop! Groetjes, Sanne van 123schoon
snoer besteld voor Nilfisk stofzuiger (een iets overjarig )model. stekker aan motorzijde iets afwijkend (zit er losjes in) ik zal dit proberen op te lossen met wat tape.
Goed dat je dit kenbaar maakt, Henk! We willen natuurlijk dat je tevreden bent met het bestelde artikel. Naar aanleiding van je review nemen wij daarom contact met je op om te kijken of je wel het juiste artikel voor jouw stofzuiger hebt besteld of we een alternatief artikel hebben die wellicht beter past. Groetjes, Sanne van 123schoon
Prima gegaan, bestelling was de volgende dag al in huis! Dit is zeker niet de laatste keer dat ik iets bestel vis 123 schoon
Fijn dat je de bestelling zo snel hebt mogen ontvangen, Christine! Groetjes, Sanne van 123schoon
De bestelling ging erg makkelijk en de producten waren voordelig. De bezorging ging erg vlot en zonder problemen.
Wat een mooie woorden, Richard! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Groetjes, Sanne van 123schoon
De advertentie geeft aan dat je een vervangend (let op wel imitatie) Dyson artikel koopt c.q. dat het compatibel is met een Dyson maar het is gewoon inferieure Chinese troep. Naar aanleiding van een door mij geschreven beoordeling op Kiyoh heeft 123schoon.nl op eigen initiatief het aankoopbedrag teruggestort. Dit vind ik echt wel heel netjes doch ik had bij voorkeur direct het juiste artikel gehad of een eerlijk “nee sorry we hebben het niet” ontvangen.
Een vervangend artikel is inderdaad niet origineel, Ronald. Uiteraard verkopen wij alleen artikelen binnen onze kwaliteitsnorm. We hebben inmiddels contact gehad en het artikel gecrediteerd. Mochten wij je toch nog kunnen helpen, dan vernemen wij dat graag. Groetjes, Sanne van 123schoon
Originele beoordeling
De advertentie geeft aan dat je een vervangend (let op wel imitatie) Dyson artikel koopt c.q. dat het compatibel is met een Dyson maar het is gewoon inferieure Chinese troep. Naar aanleiding van een door mij geschreven beoordeling op Kiyoh heeft het bedrijf 123schoon.nl op eigen initiatief het aankoopbedrag teruggestort. Dit vind ik heel netjes
Bedankt voor je positieve review, Barend! Groetjes, Sanne van 123schoon
Direct de ontvangst en naar tevredenheid
Fijn dat je zo tevreden over ons bent, Gerrit Jan! Groetjes, Sanne van 123schoon
Bestelling keurig verpakt en snel geleverd!
Bedankt voor je positieve review, Kees-Jan! Groetjes, Sanne van 123schoon
De eerste bestelling was kwijtgeraakt bij PostNL. Het duurde best lang voor ik een reactie kreeg op mijn mail daarover, maar daarna werd het supersnel opgelost!
Op dit moment is het inderdaad erg druk waardoor we iets later op onze e-mails reageren dan je van ons gewend bent. Gelukkig hebben we de verloren levering snel opgelost! Groetjes, Sanne van 123schoon
Originele beoordeling
Mijn bestelling na 1,5 week nog steeds niet ontvangen. 5 dagen geleden een mail gestuurd naar de klantenservice, maar nog geen reactie op gekregen. Erg teleurstellend…
Makkelijk te bestellen en snelle levering.
Goed om te lezen dat het bestellen zo makkelijk gaat en de levering snel. Daar doen we ons best voor! Groetjes, Sanne van 123schoon
Elke bestelling komt op tijd en voldoet geheel aan onze verwachtingen en zeer voordelig geprijsd.
Wat fijn dat je zo tevreden over ons bent, Marieke! Groetjes, Sanne van 123schoon
Fffffr
Bedankt voor je positieve review, Ed! Groetjes, Sanne van 123schoon
Makelijk bestellen en nop tijd geleverd
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Huib! Groetjes, Sanne van 123schoon
Snel de bestelling binnen, ga hier meer gebruik van maken. Bestelde hier al inkt en andere artikelen. 123 is top voor mij
Fijn om te lezen dat je zo tevreden over ons bent, Ronald. De volgende keer staan wij graag weer voor je klaar! Groetjes, Sanne van 123schoon
Simpel bestellen en keurig afgeleverd
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent, Jan! We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123schoon
Ik zocht een manier om de vriezer te ontdooien en jullie hadden het en met een goede prijs
Wat fijn om te lezen dat we je hebben kunnen helpen met een passende oplossing! Dat is natuurlijk heel graag gedaan. Groetjes, Romy van 123schoon
Netjes in gepakt op dat dag bezorgd wat er op stond zeer tevreden
Bedankt voor deze mooie woorden! We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123schoon
Geweldig de service
We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, Gerrit! Groetjes, Romy van 123schoon
Bestellen, betalen en de volgende dag heb je het in huis! Geweldig!
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling bij ons, Theo! Daar doen we het natuurlijk voor. Groetjes, Romy van 123schoon
Bij een bestelling van twee pakken poetsdoekjes en drie afwasborstels een doos van 60 bij 40 cm met een ongelooflijke hoeveelheid plastic ter bescherming van de producten die allemaal niet breekbaar zijn. Niet van deze tijd.
Bedankt dat je dit aan ons laat weten, Jacquemain! We zijn het helemaal met je eens dat dit verpakkingsmateriaal misschien wat overdreven is voor de bestelde artikelen. Je feedback wordt enorm gewaardeerd en zullen wij intern doorgeven aan de juiste afdeling. Groetjes, Romy van 123schoon
Prima en zeer snelle levering, top!
Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie beoordeling, Martina! Groetjes, Romy van 123schoon
Komen niet na wat ze op de site beloven. Zending is 2 dagen later geleverd ipv de volgende dag. Krijg vervolgens op mijn volgende bestelling een korting van 100% op de bezorgkosten, dit is uiteraard een beroerde oplossing gezien ik hier nooit meer ga bestellen!
Wat balen dat je de bestelling later hebt ontvangen, Robert. Vanwege de drukte door Black Friday, Sinterklaas en kerst hebben sommige bestellingen inderdaad vertraging opgelopen bij ons en/of de vervoersdienst. Onze excuses voor het ongemak. Groetjes, Sanne van 123schoon
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
123schoon.nl is een gespecialiseerde webwinkel met het grootste assortiment schoonmaakartikelen, stofzuigerzakken, persoonlijke verzorging en meer. Zoek gemakkelijk het juiste schoonmaakartikel of de juiste stofzuigerzak voor uw apparaat. Wij leveren razendsnel uit onze eigen magazijnen!