Bestelling geplaatst en werd de volgende dag perfect afgeleverd bij, een doormij aangegeven, afhaalpunt. Je hoeft niet te twijfelem over de kwaliteit, je krijgt wat je besteld.
Bedankt voor deze mooie review, Jaap! Dit waarderen we zeer. Groetjes, Kim van 123schoon
De bestelling is keurig ingepakt en op tijd geleverd
Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen, Jaap! Daar doen we het voor! Groetjes, Anouk van 123schoon
Voldoet aan de verwachtingen. Jammer dat 1 fles half was leeggelopen in verpakking.
Als hier boven omschreven
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Lien! Bij een volgende bestelling staan wij graag weer voor je klaar. Groetjes, het Webcare team van 123schoon
Alles zoals verwacht en keurig op tijd geleverd.
Bedankt voor de 10* beoordeling, Walter! Fijn te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Wij hopen je in de toekomst nog eens terug te zien! Groetjes, het Webcare team van 123schoon
Bedankt voor deze positieve review, Selim! We zien je graag nog eens terug bij en volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123schoon
Prima verpakt ,prima product
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling bij ons, Cees! Daar doen we het voor. Groetjes, Romy van 123schoon
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Amiliana. Dit waarderen we zeer! Groetjes, Kim van 123schoon
Dit apparaat ben ik al enige tijd naar op zoek tegen een prijs die ik prettig vind. 123schoon voldeed aan mijn wensen en heeft dat gerealiseerd.
Super dat je gevonden hebt wat je zocht! Bij een volgende bestelling staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, Kim van 123schoon
Als bij 123inkt
Bedankt voor je positieve beoordeling! We zien je graag nog eens terug. Groetjes, Kim van 123schoon
Ze doen gewoon wat ze beloven. Snelle verzending, goed verpakt. Goede service.
Hartelijk bedankt voor deze mooie woorden, Yvonne! We zien je graag nog eens terug. Groetjes, Kim van 123schoon
Op 123schoon.nl uitgekomen na veel speurwerk naar het goedkoopste Ariel wasmiddel. Daarnaast ook eens snel en goed ingepakte verzonden.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling! Daar doen we het voor! Groetjes, Anouk van 123schoon
Goed en snel geleverd, kwaliteit lijkt prima.
Bedankt voor deze positieve review, Ron! Groetjes, Anouk van 123schoon
In alle facetten uitstekend ,
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Anneke! Daar doen we het voor! Groetjes, Anouk van 123schoon
top bedrijf snelle levering en alles is r goedkoper als elders
Goed om te zien dat alles naar tevredenheid is verlopen! Groetjes, Anouk van 123schoon
Goed en goedkoop. Groot assortiment. Goede kwaliteit. Een aanrader.
Bedankt voor deze positieve review, Bridget! Groetjes, Anouk van 123schoon
Helaas was er bij mijn bestelling iets mis gegaan (na 2,5 week nog geen levering). Ik heb daarop gebeld; zeer groot pluspunt dat je direct iemand aan de lijn krijgt, en dat het probleem snel opgelost wordt. De volgende dag had ik mn bestelling al in huis. Kijk: een webwinkel kan goed zijn, maar een klacht of probleempje oplossen is nog veel belangrijker. Daarom voor mij: Prima organisatie!!
Bedankt voor deze mooie review, Bep. Super om te lezen dat het naar tevredenheid is opgelost. We zie je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Kim van 123schoon
Makkelijk te bestellen, goede prijs, lage bezorgkosten. Achteraf betaal mogelijkheid. Goed geregeld, snel uitgeleverd.
Bedankt voor deze positieve review, Matthieu! Goed om te zien dat je zo tevreden bent! Groetjes, Anouk van 123schoon
Kwaliteit en prijs .. top Snelle levering ... top
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop! Groetjes, Anouk van 123schoon
Mooi product tegen een nette prijs en snel geleverd
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling bij ons, Dick! We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Romy van 123schoon
Groot assortiment bij 123. Makkelijk te bestellen en snelle levering
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review! We zien je graag nog eens terug bij een volgende bestelling. Groetjes, Romy van 123schoon
Zo makkelijk om te bestellen wat je nodig hebt. Het assortiment is groot en de levering snel. Voor mij als niet mobiel persoon een uitkomst.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop, Ans! Groetjes, Romy van 123schoon
Goede prijs Snelle verzending
Bedankt voor de 5* beoordeling, Al! We zien je graag nog eens terug in onze webshop. Groetjes, Kim van 123schoon
Supersnel ontvangen!
Wat fijn dat je de bestelling snel in huis had! Ontzettend bedankt voor deze 10* beoordeling. Groetjes, het Webcare team van 123schoon
De levering was snel. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Alleen een supergrote doos met onderin heel slordig de artikelen. Waren omgevallen etc. Kortom Snel, maar slordig
Bedankt voor het plaatsen van deze beoordeling, Yvonne. Wij nemen je positieve feedback zeker mee en zien je graag nog eens terug! Groetjes, het Webcare team van 123schoon