Maken belofte waar

Bestelling was in orde goed product. Moest 1 artikel retourneren, dat was wel een enigszins ingewikkeld proces. Dat kan beter!

Perfect!

1e bestelling en deze heel netjes, verzorgt mogen ontvangen op het juiste tijdstip/dag.

Heel snele levering,product naar wens!

Uiterst tevreden !!

De tuig, inclusief riem, van PetSafe ( Easy Walk ), zijn ongelooflijk ! Ik heb al heel wat tuigen geprobeerd, maar dit is de eerste die ècht werkt. Vanaf het moment dat ik hem opdeed. Thanks Max & Luna voor jullie juiste advies !

Voldoende

Halsband en riem besteld voor hond.Bedrag 43 euro Snelle levering Jammer dat ik de 5 euro korting gemist heb ,code per ongeluk verwijdert.bij eerste bestelling .Kreeg wel.nieuwe aanbieding van 10 euro korting bij bestelling van 50 euro maar zal deze waarschijnlijk niet gaan gebruiken.Koop liever toch in winkel , online aankopen vallen altijd tegen.

Gewoon goed

Duidelijke website, bestellen ging vlot, product werd gelijk geleverd en het is precies wat ik er van verwachte. De kat is nog wat voorzichtig maar hij begint te begrijpen dat hij erop kan liggen én krabben!

Tevreden

Alles netjes en betaalbaar en goede kwaliteit

Good

Alles prima !!!!!

Alles goed

Onze teckel ligt heel graag in haar mandje . Superhandig met de insnede v

Fijne webshop

Leuke spullen, snelle verwerking van order.

Snelle en nette bezorging.

s’avonds 21.50 uur besteld dag erna al ontvangen. Super blij mee.

Ze vinden Daily Natvoer erg lekker

Onze Katten 2 Bengalen en 1 Main coon vrouw ;) vinden Daily Natvoer heel erg lekker . Onze kater krijgt er de Kleine Versie Daily Natvoer naast wat vers vlees is en vind ook dit erg lekker ! Een echte aanrader dus.!

schitterend

Niet vaak zo snel geholpen!! Heb enkele artikelen teruggestuurd, hopelijk gebeurt die afwikkeling even vlot!

Ga vaker hier bestellen!

Pakketje kwam zoals beschreven. Prijzen voor producten zijn net iets beter en de katten zijn er blij mee! Enige nadeel was het gratis speeltje die kwalitatief erg snel stuk ging wat een gevaarlijke situatie had kunnen zijn. (Net gelukkig de kleine stukken kunnen weghalen)

Heel tevreden.

Alles werd snel bezorgd. Kwaliteit was ook prima

Super snel!

Bestelling was er de volgende dag! Supersnelle service dus en netjes verpakt. Ook nog eens blij met mijn aankoop. Ik zou alleen nog iets doen met het personaliseren van de pakketten, bijvoorbeeld iets doen met de naam van het dier, kaartje erbij oid..

TOP

Super tuigje voor onze pup. Snelle goede levering. Fijne duidelijke site…

Snel service en advies

Ik belde ivm een elektrische voerbak voor mijn kat die ik wilde aanschaffen. Ze nam de tijd mij alle opties te laten zien om een goede keus te maken. Ik ben blij met de 5 meal pet feeder. Een aanrader

Snelle en correcte levering !

Snelle en correcte levering!

Super content, geweldig product, goede kwaliteit en goeie service

Heel snelle levering, goede kwaliteit super tevreden

Prachtig

Geweldig snel geleverd en prima product

Service is top

Van bestellen tot aan leveren ging echt top. Toen bleek dat het product te klein was hebben we hem retour moeten sturen. Ook dat traject verliep erg soepel. Mochten we weer een mand nodig hebben dan gaan we zeker nogmaals bij Max en Luna kijken.

Très satisfait.

Produit conforme à la description et délai de livraison respecté. Parfait.

Mooie dikke kussens, maar kleuren komen niet overeen

Twee kussens besteld. Opvallend was de enorme dikte, wat natuurlijk erg fijn ligt voor een hond. Maar de kleuren waren in het echt heel anders dan op de diverse foto's te zien was. Dit maakte dat we twee keer een kussen hebben besteld die we hebben moeten retourneren. Heel jammer.

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.