Super site Max&Luna

Op zoek naar een nieuwe hondenrugzak met wat extra opbergruimte. Tas snel gevonden en voor een goede prijs, daar de rugzak bij andere aanbieders veel duurder was. Snel besteld en ook snelle levering. Alles netjes verpakt. Assortiment ook heel uiteenlopend.

Snelle reactie op vragen en snelle levering

Duidelijk antwoord op mijn vraag over retourzending

+++

Snelle levering, goed beschermd / verpakt, momenteel heb ik mijn artikel nog niet gebruikt (wachtende op ons nieuw vriendinnetje die nog even bij haar mama moet blijven) Op het eerste zicht ziet de (zwarte) kattenbak er heel mooi en kwalitatief uit !

Goede kwaliteit spullen en snelle bezorging!

Voor het eerst per toeval deze website tegengekomen. Wij krijgen over twee maanden voor het eerst twee kittens en er zijn zulke leuke spullen! Ook de kwaliteit is echt fantastisch, daar ben ik juist naar opzoek geweest! Gewoon een top website :D

Snelle levering, makkelijk bestellen

Alles verliep prima.

Fijn dat dit onderdeel (een klepje van een kattenluik voor € 9,99) apart te bestellen is, zodat je niet het hele luik hoeft te vervangen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de bestelling en levering. Ik kon desgewenst een agentschap opgeven om het te laten bezorgen. De levering was snel, binnen een paar dagen. Ik vroeg me alleen af of het niet ook als brievenpuspakje bezorgd had kunnen worden. Qua afmetingen kon dat prima. Het had verzendkosten (€ 5,95), verpakkingsmateriaal en de moeite van het ophalen gescheeld.

Snelle service en afhandeling

Zo besteld, zo gebracht!

Veel goedkoper of andere websites en snelle levering!

Ik heb een honden autostoeltje besteld . De levering was super snel en het product is helemaal naar wens. De prijs was ook erg leuk.

Enigszins beetje teleurgesteld

Vlotte levering. Enige minpuntje was dat er een vlek was op het kussen . Jammer als dit nog nieuw zou moeten zijn.

Snelle bestelling en de volgende dag geleverd. Klasse webshop

Super service, zeer vlot in reageren en handelen

Fijn bedrijf, snelle levering, makkelijk retouren en zeer vlotte afhandeling. Nieuwe bestelling heel snel verzonden en in huis.

Product is wat ik verwachtte en vlotte levering

I

Producten die ik had besteld zijn goed. Zoals op de website staat. Prima bezorging. Netjes op de hoogte gehouden wanneer komt.

Prima mand.

Onze hond moest even wennen aan de nieuwe slaapplek. INmiddels is ie geaccepteerd.

fijne koopervaring

Prima koopervaring: duidelijke website, snelle verzending en scherp geprijsd tov concurrentie.

Snel en goed geleverd!

Product voldoet aan de verwachting!

vlugge levering

vlug geleverd en goed ingepakt

Simba LOVES it

Ik kocht deze aan, omdat Simba graag naar buiten kijkt in de auto. Omdat ze zo klein is lukt dat natuurlijk niet. Dus vond ik het de moeite deze te testen. Ondertussen heb ik al 3 mensen overtuigd en deze hebben dezelfde gekocht. En allemaal zijn we fan.

Mooie producten

Mooie producten ook wordt er goed advies gegeven nemen ook de tijdt je te helpen en mee te denken ik ga hier zeker vaker bestellen

Positief

Snelle bestelling en goed verpakt Hond vind voer lekker Goede prijs voor het voer

Levering aan verkeerde adres

Bij overmaking naar bezorging dienst hadden ze ons bus nr niet toegevoegd. Mocht helemaal naar postkantoor gaan om pakket van 10 kg naar huis te krijgen (zonder auto) De krabpaal zelf is niet zo stevig aan afmetingen afstanden tussen verschillende plateaus niet ideaal voor katten.

Aanrader!

Leuke regenjas voor mijn dwergpinscher Toen het misging bij postnl, fijn contact en snelle oplossing!

Zeer goede ervaring

Gekocht: Regendeken hond, mooi product, goede kwaliteit en pasvorm. Goede prijs en supersnel geleverd, keurig op de hoogte gehouden via mail. Eerste keer dat ik hier iets kocht, raad deze winkel aan.

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.