Snelle levering en goede prijs.

Leveringstermijn volgens belofte en het product tegen een scherpe prijs.

Alles was super goed! Maar we zouden bij deze grote bestelling wat erbij krijgen maar dat is niet gebeurd, dat is een beetje jammer!

Netjes geleverd, goede prijs

Netjes geleverd, goede prijs

Goed product en service

Het product wat ik besteld heb, is als omschreven is op de site van Max & Luna. Ik kreeg het de volgende dag al binnen!

top

snelle levering en top materiaal

Vriendelijke, behulpzame mensen.

Leuke, overzichtelijke website met een mooi assortiment. Voor advies of vragen zijn de mensen goed (ook telefonisch) bereikbaar en erg vriendelijk en behulpzaam.

geweldige productkwaliteit, goede prijs, snelle verzending

Zeer behulpzaam

Snelle opvolging en goede service,alleen DPD is onbetrouwbaar mijn overbuurman heeft zijn pakket ook niet bekomen,is gewoon terug gestuurd nochtans stond de chauffeur voor de deur het regende te hard,

Vlotte levering waarbij je goed op de hoogte wordt gehouden van de bestelling en verzending zodat je deze ook kunt volgen

Excellent

Excellent service and the cat liter box is super nice

Top product. Onze viervoeter vind het super lekker. Hij is al niet van de gemakkelijkste kwa voeding. Maar dit vind hij top. En snel geleverd

Tevreden over alles

Mooie design items, genoeg keuze en een héle snelle levering!

Fijn ligbed voor op de bank

Fijn zacht materiaal en blijft goed liggen. Stevige randen .

Snelle levering, mooie spullen zoals afgebeeld, goede prijsverhouding, ik heb een happy cat

Levering was snel, verzorgd verpakt.

Supertevreden met het nieuwe kattentoilet

Voldoet volledig aan onze verwachtingen. Het is ons 4e model dat we kopen...hebben ook de 2 modellen van Petlux...voldoen ook..maar bijlange niet gelijk deze Catlink Pro...deze overtreft allemaal. Eerder ook al zeer slechte ervaring met de litterrobot 3. Maar nu eindelijk het toestel gevonden dat qua bouw..bediening..prestatie kop en nek boven de andere uitsteekt... Dank u wel...Een zeer tevreden klant met 4 tevreden poezen. Dank u CatLINK PRO...miaauw..prrrr rrr

Verkeerde aanprijzing

Het product wat ik kocht stond aangeprezen als sterk hondenspeelgoed/ speelgoed voor sterke honden . BINNEN 30 SEQ was het kapot en in de prullenbak. Ik heb hier verder niets mee gedaan om het te melden.

Verrassend

Ik was zeer verrast over de snelle levering; pakket stond de volgende dag op de stoep

1 dag na bestelling al geleverd. Goede info via email. Goed product

Zeer snelle en correcte levering

De bestelling werd zelfs 1 dag vroeger geleverd dan eerst voorzien. Alles perfect in orde.

Super snel en een ben zeer tevreden met mijn aankoop.

De honden reistas is precies wat ik zocht. Nu in afwachting op de reactie door de vluchtmaatschappij op Schiphol.

Super snelle levering.... Voor voordelig goed natvoer...

Snelle levering, super!

Max en Luna : Top !

Super service , zeer klantvriendelijk ! Mooi assortiment voor een sympathieke prijs . Heel blij met Max&Luna .

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.