Goede kwaliteit

Netjes verpakt en snel geleverd

Prima nette en vlotte service, een aanrader!!

Positief, goede berichtgeving over de status van je pakketje. Leuke website, veel keus voor je viervoeter, erg tevreden baasje en viervoeter!

Heel goede prijs en snelle levering !!!

1ste keer dat ik een bestelling plaatste maar zeker niet de laatste !!!!!

Snelle bezorging, goed product

Niet verwacht dat het product zo snel bezorgd zou worden. Had het best wel laat op de dag besteld.

Snelle bezorging

parfait, je recommande

meilleur rapport qualité prix que d'autres sites, livraison très rapide et bien emballée. Très très contente

niet wat het beloofd

ik heb een NYLO bone gekocht met cheeseburger & bacon smaak omdat mijn hond een echte kauwer is, maar eigenlijk niet veel om speeltjes geeft . omdat dit speeltje een smaak heeft dacht ik dat het ideaal voor hem zou zijn . Helaas heeft het geen smaak, het ruikt meer naar rubber dan naar kaas of spek. Mijn hond had er geen enkele interesse in. ik had het al uit de verpakking gehaalt helaas. De kwaliteit verder is heel goed, het is een heel mooi ding en zou de tandjes ook goed schoon kunnen houden. dus voor mensen die een hond hebben die van speeltjes en van kauwen houden is het goed.

Awesome support

Favoriete webshop van onze katten!

Superfijne overzichtelijke website met goede prijzen. Ook erg leuke emails altijd! We bestellen iedere maand ons Almo Nature kattenvoer bij Max&Luna en dit is altijd de volgende dag bezorgd. Aanrader!

Altijd correct afgehandeld

Mooie site, snel geleverd, goed verpakt.

Nice toys for dog Good quality My baby dog distorting normally every one Till now in 1 week toys are still complete :-) Delivery also fast

Positief!

Vraag per email werd snel en vriendelijk beantwoord. Snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding.

Snelle levering van een prachtig mooie benchkussen

Snelke levering en goed product

Kei goe snel geleverd

Mijn bestelling was netjes verpakt en snel geleverd.

Fantastisch product

Ik had liever een sterkere waterpomp gehad, maar het werkt voor onze kat en hond.

Goed product, verpakking te groot

Het product was goed maar de verpakking veel te groot waardoor het niet door de brievenbus kon en ik het later op moest halen op het postkantoor.

Mooi ding ! Blij mee

Super service

Pakketje bezorgd door dpd maar niet ontvangen. Klantenservice super goed opgelost en direct onderzoek waaruit een passende oplossing aangeboden wordt. Thanks again sabine!

Eindelijk een benchkleed dat goed is!

Na meerdere benchkleden te hebben gekocht voor onze pup is dit kleed echt de winnaar. Makkelijk schoon te maken en te wassen na een ‘ongelukje’ en ze heeft het er niet warm op. Wij en onze pup zijn er blij mee!

In eerste instantie hadden ze per ongeluk een leeg doosje naar mij opgestuurd maar na 1 telefoontje werd me pakketje alsnog de volgende dag bezorgd met inhoud

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Hier een koelmat voor ons hondje gekocht, goede kwaliteit en hier het goedkoopst en de volgende dag al in huis,

Alles goed geregeld

Bestelling is super geregeld . Helaas had ik een verkeerde maat besteld en terug sturen ging ook heel makkelijk!!

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.