Makkelijk besteld, snel geleverd, blije katten!

Duidelijke site. Herhalen van opgeslagen eerdere bestellingen erg handig. Snelle levering. Verbeterde verpakking prima (minder materiaal). Katten zijn blij met het voer!

Zeer tevreden, snelle levering

Tevreden met het product en de snelle levering

Fijn bedrijf en klantvriendelijk

Wij hebben een rugzak besteld voor onze puppy. De rugzak is zeer geschikt voor een kleiner ras. Je kunt je hondje meenemen bv op de motor of fiets of wandelen. Dat is al een hele mooie uitkomst. Helaas ging het labeltje van de rits al meteen kapot. Kan toevallig een keertje gebeuren. We namen contact met ze op. Zij waren echt direct telefonisch bereikbaar en hebben ons netjes te woord gestaan. Super vind ik dit aan dienstverlening. We konden de rugzak ook meteen terug sturen.

Vlotte communicatie en verzending

Goede service snelle bezorging

De spullen waren daarnaast netjes verpakt. En blij met het product.

Uitstekend!

Snelle levering, goede producten en leuk dat er een gratis een product bij zit.

Zeer snel en product als beschreven

Leuke site en snelle levering

Voor eerste x besteld op zondagmiddag en maandag al in huis. Supersnelle levering. TOP!!

Snelle levering super leuke knuffels voor de hond

Geweldig produkt

Snelle levering en mijn collega was heel tevreden. Het neusje van haar hondje ziet er al veel beter uit.

Zeer tevreden, aan te bevelen

Item is als beschreven, ziet er stevig uit. Snelle afhandeling.

Vlot en duidelijk

Het bestelproces was gemakkelijk, het product snel geleverd.

Kan er nog geen goede beoordeling geven

Mijn eerste bestelling is uitgelopen tot nu op een teleurstelling Wel snel geleverd maar het verkeerde product geleverd gekregen Had een puppies soft harnas pink xl besteld maar kreeg een fles slakkekorels geleverd Dus meteen de volgende dag terug gestuurd Nu afwachten of mijn tuig alsnog geleverd word

Kattenluik chip, fijne levering

Heb een kattenluik op chip besteld, af laten leveren bij een punt. Was er snel en het product werkt naar behoren. Erg tevreden!

Mooi stevig krabmeubel

Erg mooi en stevig krabmeubel ook de lengte is perfect. Mijn kat gebruikt deze ook als haar vaste ligplaats. En fijne snelle levering

Geleverde goederen zijn mooi.

De goederen voldoen aan mijn verwachting. De bestelling was te laat, maar dat lag aan de transporteur.

snelle en correcte levering

Voorheen dronken onze pluskatten enkel van het stromend water aan de kraan. Nu drinken ze onze katten aan de drinkfontein petsafe, steeds lekker stromend friswater

Heel snel geleverd!

Bestelling geplaatst en een dag later geleverd

Het product voldoet aan mijn verwachtingen, was de dag na bestelling al geleverd.

Snelle en goede service.

Duidelijke website. Genoeg keuze in voer. Bestelling geplaatst en dag later al in huis.

Goede communicatie

Eigenlijk een verkeerde revieuw gezet, goed contact met Max & Luna ivm vertraagde bestelling.Dus ze verdienen wel een uitstekende pluim!We bestellen zeker weer!

Zo het hoort.

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.