Niet ontvangen door post nl.

Nog steeds niet ontvangen. Post nl is de laatste tijd slecht in aflevering. Jammer. Ik had het beter laten levering door andere koerierdienst.

Fantastisch!

Zo tevreden met mijn aankoop. De handsfree leiband is zo gemakkelijk! Geen gesukkel als je je handen vol hebt. Heel goede kwaliteit!

Goede service en snelle levering.

Goede ervaring. Mooi product. Goede kwaliteit en prijs verhouding.

Onduidelijke omschrijving

Door de omschrijving op de pagina en de zoekopdrcaht die ik vantevoren had gegeven dacht ik een 3 pack feliway navullingen te bestellen. Pas toen ik slechts 1 navulling ontvang zag ik dat het nodig was de hoeveelheid te veranderen op de pagina. De ene navulling was bovendien buitensporig duur (2x zo duur als de navullingen die ik normaal bij een andere leverancier in 3 pack aanschaf). Het was uiteraard mijn fout dat ik niet goed genoeg gekeken heb. Maar de pagina is dermate vormgegeven dat het echt onduidelijk is dat het niet om een 3-pack gaat maar om 1 stuks.

Mooie functionele riem

We hadden de riem waar 2 honden aan kunnen lopen al 6 jaar en was nodig aan vervanging toe. Max en Luna hebben het weer in hun assortiment

erg handige voor de hond

gewoon handige voor u trouwe huisdier

nog niets ontvangen

Het duurt me veel te lang

Super makkelijk en snel geleverd

Online zoals t hoort snel makkelijk Helaas door mn eigen schuld een kortingscode kwijtgeraakt even gebeld en hopla …. In 1 min opgelost! Super fijne ervaring

Fijne winkelervaring

Dit benchkussen werd mooi beschreven . De kleur en hoesbekleding zijn perfect . Bij de opvulling van het kussen had ik wat meer verwacht deze is op vele plaatsen zonder vulling . Het zal in alle geval zijn tijd doen want we hebben het aangekocht voor een opvanghond die niet dagelijks bij ons verblijft .

Snelle levering en geen "gedoe".

Redelijk

Snelle levering, helaas zette DHL het grote pakket gewoon voor de deur als je er niet bent. Maar dat is kritiek op DHL. Het krabkarton is mooi, er zit alleen een brede lichte streep over aan de bovenkant. Ik wilde hem hiervoor niet terugsturen want dan moet er weer een auto rijden. Is ook geen groot probleem maar omdat het een mooie krabpaal is en hij opvalt, zie je ook de lichte streep goed. Ik meld het zodat jullie nog even goed alert er op kunnen zijn. Met vriendelijke groet, J. Bogaert

Onze hond ,labrador sky heeft al jaren voetzool klachten ,word ook al jaren medisch behandeld . Hij heeft meer paar schoenen van over heel de wereld ,ook super dure en maatgemaakte . Maar draaien of gaan los tijdens de wandeling . Maar deze zitten echt top en voor 4 schoenen zeker niet duur ! Deze schoenen met elastiek en rits passen perfect ( mt 8 ) , Hij vind het prima om ze aan te trekken en mee te lopen. Hij steelt de show

Perfect product en levering

Ze doen wat wordt afgesproken. Snelle levering van product, een accessoire van een kattenluikje. Bij 1e bestelling korting, zodat uiteindelijk de bezorgkosten voor kleine bestelling ruimschoots wordt gecompenseerd.

Snelle levering, product als verwacht

Hondenkussen voor in de auto besteld. Zoals aangegeven op de website direct leverbaar dus snel in huis. Duidelijke communicatie over de status van de order. Kussen zoals omschrijving.

Snelle levering, goed product

Alles zoals het hoort

Perfect! Waargemaakt wat ze beloven!

Vandaag besteld morgen het leukste baasje.

Hele snelle levering

Autozitje makkelijk in gebruik en fijn voor de hond

Super service (snelste bezorging ooit) en goed product aan topprijs. Helaas geeft onze hond nog steeds over in het mandje, maar hij lijkt het toch iets langer te kunnen volhouden dan wanneer hij op gewoon op de autostoel zit.

Snelle levering, duidelijke website

Fijne website met veel keuze. De bestelling werd snel bezorgd. Prettige ervaring!

Goed bedrijf.

Correcte service

Wij nemen voor het eerst een huisdier namelijk een puppy. Had een vraag gesteld via mail en kreeg een zeer uitgebreid antwoord terug...maar kreeg zelf ook een waarom vraag terug, dit voor jullie (Max&Luna)om bij te leren. Nadien nogmaals een mailtje verstuurd en daarop vrijwel direct een antwoord, wat een fijne service. Nogmaals bedankt daarvoor.

Ik ben erg blij met mijn bestelling.

Kwalitatieve producten. Levering gaat vlot!

Op tyd en goede service

Netjes kunnen volgen...goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Mooi en goed hondenkussen, snel en volgens afspraak geleverd

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.