Heel tevreden!

Snelle correcte levering❤️

service en goed product

Ik ben tevreden over het product en hoe de service is verlopen

correct

Snel, correct, mooie kwaliteit

Niets bijzonders

Pillen die niet lekker zijn voor de hond; een levering in verpakking die snel beschadigd en kan met geen mogelijkheid het product meer vinden op de site tenzij ik via Google zoek//. Raar

Mooi en snel

Dank namens de poezen mooie spullen hebben jullie. Lekker snel ze vonden het geweldig

Ik kreeg mijn bestelling snel geleverd maar in het magazijn was iets mis gegaan waardoor ik het verkeerde product ontving. Op mijn mailtje werd snel en adequaat gereageerd dus het werd prima en snel opgelost!

Ben blij met de badjas voor onze hond. Heb het meteen uitgeprobeerd, en inderdaad was onze hond snel droog en zonder klitten. Echt geweldig.

uitstekende kwaliteit,

Vandaag besteld, morgen geleverd!

Vandaag besteld, morgen correct in huis! Ging heel vlot dus. Enige nadeel: ik had een xls halsband besteld en die werd geleverd in een kartonnen doos waar wel 100 halsbanden in konden... Niet echt ecologisch dus.

Betrouwbaar

Snel en betrouwbare service.

super goed

goede service, prijs kwaliteit, snelle levering, ...

dit is de eerste keer dat ik wat bestel dus kan ik er nog niet zo goed over oordelen ben benieuwd hoe het hondenkussen in de was blijft

Heel tevreden, super snelle levering,goeie kwaliteit

Product besteld en dag nadien geleverd Kwaliteit zoals beschreven!! Heel tevreden

Supersnelle levering van het favoriete eten van mijn tijgertjes!

Vlot en goed product

Handige website en vlotte levering. Zeer tevreden over het product.

Niet ontvangen

Heb ik niet ontvangen

Helemaal prima.

Niks te klagen, alles prima.

Besteld, snel geleverd

Goede snelle levering levering van kwalitatieve topproducten

Snelle levering van de bestelling en enorme hoeveelheid keuze van allemaal kwalitatieve topproducten die allemaal op voorraad waren.

Super snel bezorgd

Goede service, snelle levering

Snel geleverd en het kattenluik werkt prima. Makkelijk te installeren

niets op aan te merken

Producten overzichtelijk op de website, keurige afwerking. De beestjes zijn blij met de producten en ik met de fijne online winkel.

Natvoer

Mijn hondje vind het erg lekker lamb uit een kuipje ze staat elke keer te piepen voor haar maaltijd

Excellent

We are really happy with the product and came really fast! The copilot cover seat can be used also for the driver's seat, we bought two!!

Snelle levering en mooie producten

Erg blij met mij aankoop. Hele mooie dekens voor mijn puppy. Snelle levering en zelfs geen verzendkosten boven de €20,00 waar vindt je deze service tegenwoordig.

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.