Prachtig kattenhuis met korting besteld en snel in huis: top!

De District 70 CASA Teddy Kattenhuis ziet er super leuk uit, maar ik had wat moeite met de prijs. Vlak voor Pasen stuurde MAX&Luna een mail met een paaskorting van € 10,- en heb ik meteen het kattenhuis besteld. De bestelling was snel binnen, dus de katten hebben in de afgelopen dagen het kattenhuis ontdekt en er heerlijk in geslapen. Max&Luna hebben altijd mooie kattenspullen, dus ik snuffel graag op de website. We hebben 3 katten, dus wie weet.....

Perfect hondenmandje

Veilig voor in de auto, TOP

Leuk assortiment voor leuke prijzen. Mooie aanbiedingen en snelle levering.

Product zoals omschreven en snelle levering

Mooie krabpaal besteld, waar we erg blij mee zijn!

Top botten

Wij hebben een Amerikaanse Bully XL, wij hebben al veel speeltjes gekocht, alles gaat direct stuk, nu deze Nylabone gekocht, zijn tanden staan wel snel in deze botten, maar hij krijgt ze niet stuk, eindelijk iets gevonden wat langer meegaat dan 2 dagen, onze hond blij wij blij.

Snel geleverd, kwaliteitsvol product

Zowel ikzelf als de herders zijn erg blij met de extra ruimte.

Mijn hond is dol op zijn kussen

Perfecte levering en uitstekende prijs kwaliteit

Snelle levering en top product!

Voor 22:00u badjas voor onze lieve labradoodle Toby besteld en de volgende dag al in huis! Ben héél erg tevreden en zal hier de volgende keer zéker weer iets bestellen! Dank jullie wel Max&Luna !!!

Heel vlotte levering perfect

Puppia harnas past perfect Aanradertje

Mooie producten

Mooie producten, voldoen aan de verwachtingen. De levering is minder snel. Duurde bijna een week voordat ik de spullen in huis had.

Fantastisch!

Beste dierenwebshopervaring, scherpe prijs en hele snelle 24-uur bezorging, netjes verpakt, heel blij mee

Mooi produkt voor goede prijs

We hebben een Happy Ride Deluxe XL gekocht voor onze Berner, omdat ze tich wat zwaar wordt om in de auto te tillen. Het lijkt een mooi en degelijk produkt, de tijd zal het moeten uitwijzen maar voor nu heel blij mee.

Snelle levering,goed product.

Dikke prima

Mijn poes Pixel schrokte alle brokjes snel naar binnen, waardoor ze altijd supersnel was met eten. Nu met de voederbak van Max&Luna wordt ze uitgedaagd om rustiger te eten. De eerste 2/3 keer zat ze echt te kijken van wat is dit voor grapje, maar al gauw had ze het door. Heel fijn dus en we zijn erg blij dat ze nu langer over haar eten doet.

Alles correct geleverd.

Site geeft heel veel aanbod.

Kan Max&Luna aanbevelen

De hoes voor de bench is snel en netjes afgeleverd en voldoet aan de verwachtingen!

kwaliteit

correcte levering - top producten

Erg positieg

Heel erg snel Zondag besteld, maandag geleverd Excellente kwaliteit producten

Netjes het bestelde snel binnen gekregen en goede kwaliteit, beveel dit zeker aan

Mooie doos

Sterk stevig karton . Hebben al de sardine doos versleten en ze waren toe aan een nieuwe en nu de lucifer aandeel beurt. Ze zijn al succesvol begonnen!

Snelle vlotte levering, goed product

Prettige website, duidelijke product omschrijving, ruime keuze tussen alternatieven en snel geleverd.

Geweldig origineel aanbod en keurige levering.

Daarnaast vind ik het heel leuk dat de hondenpuzzels een moeilijkheidsschaal hebben, wat het makkelijker maakt om de opvolger uit te zoeken.

Waardeloos voor onze speelse pups

Onze Leonberger pups knagen heel graag aan ALLES. Ik keek op de site en vond daar kauw speelgoed! Yes, als vermelding stond erbij dat het best stevig was. Ook de afgebeelde foto was er een grote hond met aan het spelen. Dus bestelde ik prompt 2 stuks. Dag nadien werd alles keurig geleverd. De gevlochten bal heeft een leven gehad hier van amper 4min. Dan was deze losgekauwd, de gevlochten ring…. Ik dacht daar gaan ze toch wat meer plezier aan beleven! Nope…. Deze hangt nog aan 1 kant heel fragiel vast met een stuk touw. Geschikt voor andere hondenrassen misschien maar zeker niet voor honden die graag kauwen en op alles bijten

Geen opmerkingen voor verbetering. De website is overzichtelijk, de communicatie snel evenals de levering. En natuurlijk ook belangrijk is dat het product is zoals beschreven.

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.