Retourneren op de site gaf problemen. Telefonisch contact was vriendelijk en behulpzaam. En terugbetaling vlot.

Snel, keurig geleverd

Product goed verpakt en snel geleverd!

Good products and almost perfect service

I am very happy with the order I received. My only improvement would be in the notification of delivery. i received the order in 2 different days, as it was divided, and I would have liked to be notified of it in advance.

Gewoon goed. Levering snel.

Betrouwbaar. Snelle levering. Niks mis mee. Ik zeg:"doen!"!

Super snel geleverd

supersnelle levering van een tof krabmeubel in luciferdoos model.

kat vindt het geweldig!

Helemaal goed

Prima verpakt en snel bezorgd!

De uitkomst voor onze hond!

Daar ik de draagtas nog geen twee dagen in huis heb, kan ik er nog weinig over kan zeggen. Maar de draagtas ziet er prachtig uit en diervriendelijk. Past goed en kan hem redelijk makkelijk op tillen. Hij heeft nu minder pijn in zijn schoudergewrichten met het in de auto sjorren en uit halen, kan hem nu helpen en heeft weer vertrouwen, dat is het het belangrijkste voor onze oude ook nog blinde hond van 13 jaar., maar erg vrolijk en blij.

Super snelle levering

Ik heb een hondenkussen besteld op zondag en het werd op maandag al geleverd. Wat een verrassing!

Snel geregeld, hoge kwaliteit

Super mooi hondenmand van degelijke kwaliteit. Bestelling en levering gingen heel snel

Verrassend blij

Op tijd geleverd en goed ingepakt met een cadeautje als aangename verrassing. Super blij van de service

Uitstekende service en kwaliteitsproducten

Informatieve website, snelle service, heel tevreden met mijn aankopen.

Van bestelling tot levering probleemloos verlopen.

Zelfs sneller geleverd dan verwacht.

Snelle levering, mooi product en goede snelle afhandelen van het retour gestuurde product.

Goede webshop

Prima webshop. Goede communicatie en snelle levering. De honden liggen heerlijk op de kussens.

Een heel gaaf ding!

Leuke ding! Grote facilitering. Snelle verzending

Goe en een super snelle levering. Prijs kwaliteit ook top

Super content

Heel mooi, kwalitatief mooi afgewerkt, is voor onze pup nog iets te groot maar daar zal hij wel in groeien. ;-)

Mooi duurzaam produkt , snelle levering

Stevig mooi design. Duurzaam. Leuk dat levering snel ging.

Goed product en snel geleverd

Top!!!

Hele snelle verzending en top producten, goede prijs.

het schijnt lekker te ruiken

Ik ben nog niet helemaal over op dit voer, maar mijn hond vind het lekker ruiken. Dat is duidelijk.

Slecht

Wij hebben onze bestelling nog niet ontvangen

Degelijk product, zoals geadverteerd. Uiterst snel geleverd.

Aangenaam verrast in elk opzicht.

Prima en goede service. Snelle levering. Mijn katten hebben nu een heerlijke loungeplek.

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.