Gewoon goed

Snel goed verlopen.

Snelle levering en prima kwaliteit/prijsverhouding

Het voerbakje werkt naar behoren. Ik las in veel berichten dat het geluid van een tikkend kklokje storend was. Dit horen wij niet waardoor we eerst dachten, doet hij het wel.

Goeie prijs en snelle levering

Duidelijke website en ook voorraad. Levering was snel en correct. Meer zoek je niet echt in een webshop ;-)

Foute info

Ik vind het jammer dat er niet bij gezegd wordt dat de hond er diarree zou van krijgen. Ik wil het beste voor mijn hond. Ik had gelezen via jullie site dat farm raw stokjes gevaarlijk zijn voor de hond. Ik krijg een tegenvoorstel voor andere gezondere en minder gevaarlijke stokken en lapjes, dus ik dacht... ok van alles wat bestellen....foute reclame... mijn hond heeft enorme diarree gehad.... ik denk dat ze niet gezondere zijn. Het was wel een snelle levering, De snoepen breng ik naar het asiel, ik veronderstel dat niet elke hond problemen heeft met zijn darmen. No hard feelings. Groeten Heidi

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit van producten, redelijk snelle levering.

Nu al alles stuk

Slechte ervaring, alles naar 2 dagen al stuk.

Overzichtelijke website, goede prijs/kwaliteit, snel geleverd. Zeer tevreden!

perfect

goed aanbod en snelle levering; alles perfect!

Prima !

ook snel antwoord gekregen van de klantendienst, op een vraag.

Ziet er prachtig uit, maar is helaas niet puppy bestendig.

Mooi formaat en oogt zeker stevig, echter onze labrador pup had dit speeltje binnen een uur stukgemaakt. Wellicht is deze 'eend' wel geschikt voor de wat minder onstuimige hond.

Zeer goede levering maar mindere kwaliteit

Levering conform foto en afspraken, maar is nog geen week oud en ziet er al behoorlijk versleten uit terwijl nog niet intensief is gebruikt.

Tevreden klant!

Alles perfect. Ik ben hartstikke tevreden!

Snelle levering, fijne producten

Een grote bestelling gedaan voor onze labradoodle en ze is helemaal fan van de verschillende speeltjes (flosring, hondenpuzzel en snackspeeltje). Was snel geleverd, helemaal top.

Viel tegen

Heb een supersterk hondenknuffeltje besteld maar was echt binnen 3 minuten gescheurd op de naad en oor deraf.... Bot is prima, maar touw met bol gaat bij alleen spelen ook erg snel stuk

Zeer snelle levering!!!

Positief

Snelle service maar snel kapot

Mijn hond heeft er 3 dagen plezier van gehad en het was al stuk hond is 4 maand oud

Correcte prijs kwaliteit

Correcte prijs kwaliteit en snelle levering

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, mooie en goede producten

Duidelijke site, goede (retour)service en snelle afhandeling

In eerste instantie de mand voor onze Doodle te klein gekocht. Duidelijk retourbeleid, gratis terugsturen, snel het geld terug en de nieuwe (grotere) die ik bestelde was ook snel geleverd. Goeie kwaliteit van de mand. Stevig en toch lekker zacht. Onze Mo ligt prinsheerlijk met zijn kop op de rand en is een tevreden beestje.

zeer goed

stipte levering, zeer goed materiaal

Snelle levering en goede communicatie

Mooie producten worden er aangeboden met een snelle levering. En ik kreeg er zelfs nog wat leuks bij voor me kat :)

Snelle levering en tevreden over geleverde product

Geweldige service

Snel geleverd en mooi product. Helaas waren de schoentjes te klein. Daarna ook supersnel retourprocedure opgestart.

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.