Perfect !

Zoals gehoopt lekker fluffy en zacht van binnen, ideaal om onze puppy te gaan halen! Zijn eerste dutje daarin was een feit !

Nog snel een kerstcadeautje voor de hond bestellen. Dat kan bij Max&Luna wel! Ik bestelde het speeltje sochtends en de volgende middag had ik het al in huis!

Precies wat ik zocht!

Ik was op zoek naar een jas die mijn hond bij winterse temperaturen warm zou houden. Bij Max&Luna vond de Rulka Stormy coat met duidelijke foto's en maattabel. Zodoende kon ik precies de goede jas uitkiezen die ook nog eens snel bezorgd werd. De jas voldoet helemaal aan de verwachtingen! Teun kan lekker vrij rond rennen en toch lekker warm blijven als het buiten vriest

Een mooi velvet mandje besteld voor onze teckels. Hij was zo mooi dat we er gelijk een bij hebben besteld. Heel mooi mandje wat mooi bij ons interieur past en supergoed gevuld is. Guusje en Sofie en wij zijn er heel erg blij mee.

Mijn bestelling was niet voorradig, ik kreeg direct een alternatief voorgesteld. Leuk dat het een kerstverpakking was!

De halsband is prachtig! En de verzending supersnel!

Uitstekende service

Mooie producten, economisch geprijsd, nette en vlotte verzending. En een zeer vriendelijke helpdeskmedewerker die vlot vragen weet te beantwoorden. Prima!

Mooie website mooie producten snelle levering

Ik had een hondenkussen besteld bij max en luna heel mooi kussen en in het echt nog mooier Ik ben er superblij mee en onze hond nog meer ; )

Makkelijk bestellen.

Goeie website. Vlotte afhandeling.

Tevreden

Fijn!

Mooie hondenrugzak

Stevige, mooie rugzak, duidelijk goede kwaliteit. Onze “grote” malteser (7,2 kg) kan er makkelijk in. Hij vond het heerlijk en wilde er niet meer uit. Ons jack russel mixje (5,5 kg) zou er zelfs in kunnen liggen. Als het moet kunnen ze er zelfs tegelijk in zitten. Qua stevigheid kan de rugzak het zeker aan.

Zeer goede webwinkel

Makkelijk uitzoeken op de site, goede afhandeling en beschrijving en prima product.

Alles van bestellen en leveren is goed voor elkaar. Alleen het bestelde viel allemaal kleiner uit dan verwacht. Waardoor ik de prijs ook wat tegen vond vallen. Als je een doberman op de foto ziet met een snoepje en dan een snoepje krijgt die voor een dwergpincher past….tja. De honden vonden het niet minder lekker hoor.

Enorm klantvriendelijk!

Snelle levering, makkelijk retourneren, enorm vriendelijk en coulant aan de telefoon. Ze denken echt mee!

Halsband is zoals verwacht

Snel, goed verpakt, duidelijke beschrijvingen

Max & Luna zijn mij goed bevallen. prettige manier van communiceren, duidelijke omschrijvingen, zeer snelle en duidelijke levering. Zocht een specifiek kattenluik ter vervanging van het oude luik dat in de loop van jaren ouderdomsverschijnselen was gaan vertonen. Max & Luna was de enige die dit luik kon leveren inclusief de benodigde verlenging tunnels, dat maakte het vervangen een stuk eenvoudiger.

Gemakkelijk bestellen en een snelle en goede levering. Het product is precies zoals in de beschrijving. Top!

duidelijk en alles goed te vinden

Leuke site alles goed te vinden en zeer ruim aanbod

Snelle levering van de bestelling

De hondenjas werd de volgende dag al geleverd en zat goed verpakt.

Toppers

Het product wordt snel en zorgvuldig geleverd. De kwaliteit voldoet aan mijn verwachting en onze Cooper slaapt er heerlijk op.

Snelle levering en erg mooie manden

Super met het opbde hoogte houden van je bestelling. En erg snel geleverd Mijn hondjes zijn erg blij met de mandjes

Snel goede prijs kwaliteit verhouding

Ook retouren snel geregeld en eenvoudig

Prima en snelle service

Prima en snelle service

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.