Super kwaliteit en snel geleverd

Zeer mooie en kwalitatieve halsband ontvangen. De eerst was te groot, terug gestuurd en 3 dagen later al de creditnota ontvangen. Super service dus

Mooie producten en een zeer vriendelijke klantenservice. Zeer behulpzaam en snel met een passende oplossing.

gewoon goed!

Snelle levering en goed product! (krabkarton voor de kat)

snelle levering , goede communicatie

snelle levering , goede communicatie. goed product

snelle levering , goede communicatie

snelle levering , goede communicatie. goed product

zeer goed bedrijf

De site is duidelijk en alles is vlot verstuurd.

Leuk speeltje

En hele fijne service ook.

Leuk speeltje

En hele fijne service ook.

Goede en snelle levering

Snelle en netjes geleverd

Snelle levering en een zeer Qualitatief product !!! Top

Snelle levering en een zeer Qualitatief product !!! Top

Snelle verzending en netjes afgeleverd

Zoals de titel het al zegt. Product naar verwachting

Het product wat ik besteld had, kwam vrij snel binnen. Alles verliep naar wens.

Mooie en zacht halsbandje

Mooi product

Goede service!

Door de drukke periode met sinterklaas/eindejaar had mijn pakket bij de koeriersdienst vertraging opgelopen. Gemeld bij Max en Luna en zij hebben het onmiddellijk bekeken!

Mijn bestelling werd snel bezorgd met een leuke knuffel aap erbij waar mijn honden erg blij mee waren!

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.