Super!!!

Makkelijke site, en snel geleverd

De katten vinden hem ook geweldig

Erg mooi kussen en blijkbaar ligt hij zowel voor hond als kat heerlijk, hij is altijd wel bezet.

Super snelle en goede service! Ze maken het: voor 16u besteld volgende (werk)dag in huis echt waar! Top!

Mooi kussen

Goed verpakt Snelle bezorging Zoals op de foto Hond ligt er lekker op

Uitstekende service

Snel en bij retour ook vlot

Zeer mooi jasje. Goede pasvorm. Snel geleverd. Ik ben niet weg van jullie transporteur. Die levert het pakje niet aan huis af, maar bij een aflezerpunt. Zonder dit thuis aan te bieden. Vandaar 1/2 ster minder. doe er je voordeel mee.

super snelle levering Goed verpakt.

Snelle service, goede service

Alles liep als een zonnetje

Goede prijs kwaliteit en service

Snelle levering, de volgende dag.

Ik had 3 dingen voor mijn pup aangeschaft. 2 teruggestuurd, dat ging makkelijk Heel prettig

Ze doen wat ze beloven, het was makkelijk te bestellen en ook snel binnen. Daarbij ook leuk om een cadeau erbij te ontvangen waar we echt iets aan hebben! Zeer tevreden!

Met één woord Super!

Super snelle levering. Onze pup is helemaal blij met zijn mand. Bedankt.

super

kattenluikje werkt goed. Kat moest even wennen aan de harde klik maar de wens om te eten overwon alles.

Super snelle levering

Product naar verwachting en super snel geleverd

Heel erg goed

Snelle levering, zeer goede kwaliteit vh kussen. Prijs / kwaliteit zeer goed Duidelijkheid op de website

geweldig goed geholpen

ik kon niet beslissen over de maat van iets wat ik voor mijn teckels wilde aanschaffen. dus heb ik de klantenservice gebeld. ik werd daar heel vriendelijk en attent geholpen. het ging om de laatste maat die nog aanwezig was en het magazijn werd gebeld of er echt nog één exemplaar was; dat werd meteen voor mij gereserveerd. kreeg zelfs na mijn bestelling nog een mailtje of het allemaal goed gegaan was. dus ik kan max&luna zeker aanbevelen. bovendien kwam het pakje de volgende dag en was het product precies zoals omschreven. ik was echter vooral blij met de hulp.

Snel verstuurd, goede prijs en mooi speeltje

TOP

Gebruiksvriendelijke website, veel keuze aan leuke spulletjes voor mijn katjes

Mijn moeder zag toevallig een orthopedisch hondenbed in een dierenwinkel voor haar oude hondje. Deze was alleen veel te groot/grijs en erg prijzig. Ik ben toen even gaan googelen en kwam bij max&luna terecht. Ik kon me niet voorstellen dat de kwaliteit zo goed zou zijn voor deze prijs, maar daar heb ik me in vergist. Wat een heerlijke mand! Mijn moeder en ik hebben er beide eerst 1 gekocht en nu heb ik er 3. 1 voor de kat en 2 voor de hond. Beide zijn er niet uit te slaan. De kinderen overigens ook niet. Mijn moeder heeft er ook een tweede bijbesteld voor haar andere hond die er naast ging liggen totdat de mand vrij was. Echt top manden! Erg stevig, zwaar, makkelijk te reinigen doordat je hem aan alle kanten kan losritsen (overigens wel netjes weggewerkt) en hij ziet er superleuk uit.

Product als omschrijving en zeer snelle levering.

Supersnelle levering

Het product was goed maar het voldeed niet naar mijn wens. Heb het geretourneerd. De retourzending verliep prima met track en trace.

Goed Ekwaliteit hond vind het prettig

Mooie halsand en binnen 1 dag geleverd. Top service!

snelle levering en duidelijke communicatie!

Blij met mijn product.

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Over Max&Luna

Bij Max&Luna vind je alles om het leukste baasje te zijn! Van de beste hondenkussens en manden, het sterkste hondenspeelgoed en de leukste cadeaus voor jouw hond of opgroeiende pup. Maar ook gezonde kattenvoeding, de leukste speeltjes, mooie krabmeubels, design kattenbakken en zachte kattenmanden om heerlijk in weg te kruipen. Kortom alles voor jouw hond en/of kat! Heb je een vraag over een product? Heb je advies nodig over de maatvoering, wil je weten welk speelgoed het beste is voor het gedrag van jouw huisdier of twijfel je over de juiste hondenmand? Max&Luna staat altijd voor je klaar! Mail ons via [email protected] en onze medewerkers geven graag advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Wanneer je ingeschreven staat voor de Max&Luna nieuwsbrief ontvang je regelmatig onze mailing vol inspiratie, nieuwe productinformatie en acties. Geef bij het inschrijven aan of je een hond, kat of beide hebt, zodat we jou zo relevant mogelijke informatie kunnen sturen.